dudu.muresan Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Am un y 60 si mi.a cazut lumina din bord si nu mai merge nici pozitia spate si dreapta fata ....merge doar stanga fata.... Sigurantele din dreapta de jos is ok toate:( ma poate ajuta careva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 23, 2018 Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Re: Probleme electrice Un electrician cu siguranta te ajuta, e greu un diagnostic pe forum, mai ales la partea electrica Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu.muresan Postat Octombrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Re: Probleme electrice Un electrician cu siguranta te ajuta, e greu un diagnostic pe forum, mai ales la partea electrica Am.intrebat cva electricieni ei au zis ca e din sigurante .... Da is bune doar nu.s nebun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 23, 2018 Partajează Postat Octombrie 23, 2018 (editat) Re: Probleme electrice Pe aia pe care i-ai intrebat, ar trebui sa se uite si la masina, nu doar sa presupuna sau nu aveau chef de munca? Editat Octombrie 23, 2018 de CatalinU Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu.muresan Postat Octombrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Re: Probleme electrice Pai aia pe care I-ai intyrebat, ar trebui sa se uite si la masina, nu doar sa presupuna sau nu aveau chef de munca? Nu are timp:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu.muresan Postat Octombrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Re: Probleme electrice Nu are timp:)) In dreapta pata jos la picioare are sigurante in alt oc mai are? Y60? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Re: Probleme electrice L-ai facut? eu cand am avut probleme dupa 2 ore la service un electrician nu a dat de bai, am plecat la Somcuta Mare la un electrician care in 30 min mi la facut. Tot asa nu mergea pe o parte. Era din blocul de lumini unde era topit si scurs niste plastic intre doua lamele si nu facea contact. La desfacut, la curatat si a mers. Dupa o vreme am inlocuit blocul de lumini cu altul. Parerea mea este ca e din blocul de lumini. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu.muresan Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Re: Probleme electrice L-ai facut? eu cand am avut probleme dupa 2 ore la service un electrician nu a dat de bai, am plecat la Somcuta Mare la un electrician care in 30 min mi la facut. Tot asa nu mergea pe o parte. Era din blocul de lumini unde era topit si scurs niste plastic intre doua lamele si nu facea contact. La desfacut, la curatat si a mers. Dupa o vreme am inlocuit blocul de lumini cu altul. Parerea mea este ca e din blocul de lumini. Am rezolvat blocu e bun verificat.... Da o pus cva sigurante in spatele tabloului pe fir ....si era una arsa:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate