Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme electrice

dudu.muresan

Postări Recomandate

Re: Probleme electrice

Pe aia pe care i-ai intrebat, ar trebui sa se uite si la masina, nu doar sa presupuna sau nu aveau chef de munca?

Editat de CatalinU
Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-ai facut? eu cand am avut probleme dupa 2 ore la service un electrician nu a dat de bai, am plecat la Somcuta Mare la un electrician care in 30 min mi la facut. Tot asa nu mergea pe o parte. Era din blocul de lumini unde era topit si scurs niste plastic intre doua lamele si nu facea contact. La desfacut, la curatat si a mers. Dupa o vreme am inlocuit blocul de lumini cu altul.

Parerea mea este ca e din blocul de lumini.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

L-ai facut? eu cand am avut probleme dupa 2 ore la service un electrician nu a dat de bai, am plecat la Somcuta Mare la un electrician care in 30 min mi la facut. Tot asa nu mergea pe o parte. Era din blocul de lumini unde era topit si scurs niste plastic intre doua lamele si nu facea contact. La desfacut, la curatat si a mers. Dupa o vreme am inlocuit blocul de lumini cu altul.

Parerea mea este ca e din blocul de lumini.

Am rezolvat blocu e bun verificat.... Da o pus cva sigurante in spatele tabloului pe fir ....si era una arsa:)))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare