Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire de iarna

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

Azi am incercat zapada cu degetul....m-am ars rau....a nins mult peste asteptarile mele.....cam 60-70 cm de zapada pe drumul spre cab Postavaru....asa ca Sami s-a dat lovit si-a renuntat sa mai urce.....in lipsa de cab Postavaru am mers prin Poiana Mica.....atat m-am invartit acolo pana cand a trebuit sa tocmesc un tractor sa ma scoata din ....necaz :ha: :ha: :ha:

Cateva poze...... :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire de iarna

Daca nu e inghetat , chiar e o problema.

Senzatii tari , nici chiar cosmar...... :ha: , creste adrenalina , dar mai nou(aflat de la un doctor de medicina muncii care ne terorizeaza in fiecare an) creste si colesterolul si glicemia !!!!

Cum dom'le , daca am emotii imi creste colesterolu' si glicemia? Pe vremea lui Ceau nu mai crestea nimic... :ha: :ha:

Era bun un partener la iesirea asta . :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

corect ....era chiar necesara inca o masina .....dar in lipsa....am mers singur...clar ca au fost senzatii tari....am pus-o in noroi pe la ora 15 si ceva...intr-o vagauna la dracu-n praznic in zona Poiana Mica....iar la ce vreme era afara....intunericul era pe mine....vantul batea...ursu e la hibernat....ce mai...destul de pustiu in zona :ha: :ha: :ha:

dar asta-i farmecul :h5

Link spre comentariu

Vizitator stress

Cred ca a fost super!!

Miercuri sper sa fie gata si autobuzul meu (patrol y61 lung echipat cu tot ce trebuie) si merg sa-l scot de la baietii de la Tracoservice!! Daca mai iesiti pe undeva, chiar si la sfarsit de saptamana, dati-mi si mie de veste, ca ma bag si eu!

0728 119 250 Gabriel JINGA

Link spre comentariu

Super faine pozele si locurile - abia astept si eu sa ajung la zapada :h5

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

va salut pe toti! Pt ca sunt nou pe aici...sa ma introduc in problema: oriunde, oricum, oricand de vineri ora 1 dimineata pana luni ora 20.00! Pe cei care doresc sa iasa la sf de saptamna ii rog sa-mi dea de veste sa particip si eu la orice iesire (controlata) in decor. Belea pozele, dar poate data viitoare iti iei un camarad cu tine! Oricum...pt cei de pe langa Bucuresti oferta mea ramane valabila. Am sa anunt si eu iesirile sau excursiile umanitare! Toate cele bune!!!

Link spre comentariu

Frumos tare...Ce inseamna sa fii aproape de munte....Si la noi a nins dar nu s-a depus...

Multumim pentru fotografii :h5 La mai multe! :1

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare