Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Azi am incercat zapada cu degetul....m-am ars rau....a nins mult peste asteptarile mele.....cam 60-70 cm de zapada pe drumul spre cab Postavaru....asa ca Sami s-a dat lovit si-a renuntat sa mai urce.....in lipsa de cab Postavaru am mers prin Poiana Mica.....atat m-am invartit acolo pana cand a trebuit sa tocmesc un tractor sa ma scoata din ....necaz :ha: :ha: :ha: Cateva poze...... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna Felicitari , cred ca a fost ca in vise , va invidiez , imi place zapada la nebunie (sa o tavalesc cu masina , binenteles), din pacate la noi , mai la vale , inca ploua cu galeata. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna da...a fost frumos ...daca eram pe schiuri :ha: pe roti a semanat mult cu un cosmar :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna Daca aveai Patrolul nu mai asteptai tractorul. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna asa-i.....asteptam doua tractoare....ca dedesubt era un noroi de toata frumusetea.... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna Daca nu e inghetat , chiar e o problema. Senzatii tari , nici chiar cosmar...... :ha: , creste adrenalina , dar mai nou(aflat de la un doctor de medicina muncii care ne terorizeaza in fiecare an) creste si colesterolul si glicemia !!!! Cum dom'le , daca am emotii imi creste colesterolu' si glicemia? Pe vremea lui Ceau nu mai crestea nimic... :ha: :ha: Era bun un partener la iesirea asta . :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna corect ....era chiar necesara inca o masina .....dar in lipsa....am mers singur...clar ca au fost senzatii tari....am pus-o in noroi pe la ora 15 si ceva...intr-o vagauna la dracu-n praznic in zona Poiana Mica....iar la ce vreme era afara....intunericul era pe mine....vantul batea...ursu e la hibernat....ce mai...destul de pustiu in zona :ha: :ha: :ha: dar asta-i farmecul :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna Foarte fain... cel puÅ£in în poze... v-a luat tare iarna. De acum încolo asta urmează ÅŸi la noi. :h5 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Iesire de iarna asa-i Zoli...a venit in forta....la urcare pe Drumul Rosu zapada era la nivelul farurilor de la Samurai :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna te mananca si pe tine mariuse... :grin: app...frumoasa zapada, am incercat-o si eu azi noapte prin predeal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna Cred ca a fost super!! Miercuri sper sa fie gata si autobuzul meu (patrol y61 lung echipat cu tot ce trebuie) si merg sa-l scot de la baietii de la Tracoservice!! Daca mai iesiti pe undeva, chiar si la sfarsit de saptamana, dati-mi si mie de veste, ca ma bag si eu! 0728 119 250 Gabriel JINGA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna Super faine pozele si locurile - abia astept si eu sa ajung la zapada :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna Arata bestial :grin: :1 si la mai multe Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna va salut pe toti! Pt ca sunt nou pe aici...sa ma introduc in problema: oriunde, oricum, oricand de vineri ora 1 dimineata pana luni ora 20.00! Pe cei care doresc sa iasa la sf de saptamna ii rog sa-mi dea de veste sa particip si eu la orice iesire (controlata) in decor. Belea pozele, dar poate data viitoare iti iei un camarad cu tine! Oricum...pt cei de pe langa Bucuresti oferta mea ramane valabila. Am sa anunt si eu iesirile sau excursiile umanitare! Toate cele bune!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna Frumos tare...Ce inseamna sa fii aproape de munte....Si la noi a nins dar nu s-a depus... Multumim pentru fotografii :h5 La mai multe! :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna Pe noi nu ne-ai dus cand era ceva mai "curat" pe jos...acu te-ai dus singur. Sa-ti fie de bine :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire de iarna A venit iarna ÅŸi la noi! Marius, cu permisiunea ta pun aici 4 fotografii făcute azi, să nu mai încep un topic nou. Åži aÅŸa sunt tot cu zăpadă :grin: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Iesire de iarna Misto de tot pozele. @hamat5: M-ai incurajat. Deci si Niva poate multe (a mea e noua - aproape 2 ani) 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Iesire de iarna faina treaba Zoli...de multisor n-am mai vazut Niva la treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate