Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Geometrie roti spate P38

alexandru0001

Postări Recomandate

In urma efectuarii geometriei la P38-ul meu, am observat ca la puntea spate nu exista niciun excentric sau altceva de genul care sa permita modificarea pozitiei rotii, motiv pentru care va solicit parerea in acest sens, in functie de experiente!Poate fi reglata geometria rotilor la puntea spate? Posibile cauze de luat in calcul pentru o geometrie in parametri, bucse, rulment, punte?
RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Geometrie roti spate P38

Suspensia independenta spate trebuie sa aiba reglaje pentru corectarea unghiurilor de cadere si de convergenta.

Nu stiu ce fel de punte spate are P38.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Puntea rigida nu are reglaje ale unghiurilor rotilor.

Daca masina merge prost sau se vad rotile strambe, poate fi din prinderea puntii pe sasiu (brate, bucse etc.) sau puntea stramba.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

nu are reglaj,se strang rulmenti, si atat. Bucse eventual la bratele de sustinere a punti, in rest nu are nimica de unde iti veni ca e stamba , ai masurat sau ai pus-o pe vreun stand cu laser?Daca este evidenta deformarea e doar din punte si cam trebuie schimbata.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Exista si masini cu punte fixa care au reglaj pentru unghi de fuga(unele modele de Laguna 3 si poate mai sunt dar nu le stiu eu).

Link spre comentariu

In ceea ce priveste Laguna 3 sigur este cum spun eu.

Sunt anumite modele la care vireaza si rotile pe spate, am cunostinte care au asa ceva si au facut unghi de fuga pe spate.

Editat de OvidiuSG
Link spre comentariu

In ceea ce priveste Laguna 3 sigur este cum spun eu.

Sunt anumite modele la care vireaza si rotile pe spate, am cunostinte care au asa ceva si au facut unghi de fuga pe spate.

Laguna 3 cu 4ws are independenta pe spate. De aceea este nevoie de geometrie si pe puntea spate.

Link spre comentariu

Topicul este despre punte spate rigida sau despre punte spate viratoare?

Link spre comentariu

Vorbim de punte rigida, am fost sa fac geometria la un stand cu laser si pe spate nu erau aliniate rotile. Cu siguranta nu se poate regla am tot cautat cu cei de acolo si nici pe program nu figura vreun reglaj.

RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001
Link spre comentariu

Vorbim de punte rigida, am fost sa fac geometria la un stand cu laser si pe spate nu erau aliniate rotile. Cu siguranta nu se poate regla am tot cautat cu cei de acolo si nici pe program nu figura vreun reglaj.

Asa cum zicea un coleg mai sus: verifica ce e stramb pe acolo... inclusiv sasiul! Eventual, mergi si la alt service care face geometria!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare