matteo_tgv Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 (editat) Sper ca nu incalc prin ceva regulamentul postand asta (daca il incalc, primesc critici, chiar imi cer si scuze, iar postul se poate sterge). Dar asta chiar e de vazut/ascultat. Din pacate, nu toata lumea poate audia o prelegere in engleza dar sper ca o pot face cat mai multi colegi: Editat Octombrie 31, 2018 de Astral Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Re: Choose the right 4wd truck Mai lunga, mai mare, mai groasa ... tot clipul poate fi rezumat la o singura fraza: "Cea mai buna masina e aia pe care o ai" Corolar: Cea mai buna masina e aia de la firma. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Octombrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Re: Choose the right 4wd truck Nu cred ca ai privit/ascultat tot clipul. Poate doar pe sarite :) Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Re: Choose the right 4wd truck Il stiu aproape de cand a fost postat pe YT. Aceeasi reactie de atunci am avut-o si acum. Opinia mea se bazeaza pe cei 7 ani de cand am Patrolul, vreme in care am facut vreo 80.000km cu ea, multi din ei pe coclauri (mai bune sau mai rele). Am tras si am fost tras. Am fost strain de service de ceva vreme, caci multe prefer (si ma chinui) sa mi le fac singur. In teren, nu e cu nimic mai prejos decat alte 4x4 si cu nimic mai presus. Conteaza foarte mult cat esti de dispus sa te coste o iesire. Defender, Toyota, Pajero, L200, Navara, Hilux, Nissan, G, Niva ... Mistocareala e maxima, fiecare marca probabil are cate o gluma pe seama ei, dar in final cea mai buna masina ramane aia de o ai. Daca o si bibilesti, e clar ca vei deveni fan al marcii si alta mai buna pentru tine nu va fi (pana la urmatoarea). Acum exista multa informatie disponibila on-line atunci cand vrei sa-ti iei o masina. Gasesti si bubele de la "gogosica", dar si sfarcurile de la sani. Totul este sa ai tu clar in cap 2 chestii: ce vrei sa faci si cat esti dispus sa umbli in buzunar. Restul sunt doar detalii. 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 (editat) Re: Choose the right 4wd truck Tot nenea are aici si o alta atitudine despre anumite componente Toyota ps:de fapt a si vandut camperul si isi amenajeaza altul,tot LC Editat Noiembrie 2, 2018 de ovidiu cica sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Choose the right 4wd truck Cea mai buna masina e Patrolul ZD30 pentru ca e o masina suficient de buna si pe strada. In tineretile ei mergeam cu 170km/h ceea ce e mult prea mult, am carat barca cu 140km/h dupa mine. Singura chestie e ca trebuie intretinuta si tinute toate treburile din scurt si cu cat te pricepi mai putin, cu atat e mai scump. Am masina de 18 ani, intai a fost masina tatalui meu si mergeam la vanatoare si pescuit, de vreo 10-12 ani e la mine si sincer abia astept ziua in care-i fac dosar de vehicul istoric :). Nu de alta, dar n-am fost pe faza cand se puteau face acte de autoutilitara... Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 (editat) Re: Choose the right 4wd truck Este adevarat ca cea mai buna masina e aia pe care o ai. Important e sa ai cu ce iesi in natura. Dar, atunci cand urmeaza sa iti alegi o masina 4x4, prima sau urmatoarea, ideea e ca trebuie sa o alegi pe cea potrivita nevoilor tale. Sunt de acord ca exista si destul de mult subiectivism in orice expunere. Totusi, cam are dreptate, ma refer la lucruri pe care le vad tot asa cum le vede si el. Desigur ca nu toata lumea are aceeasi parere dar asta tine de frumusetea fiintei umane, nu? :) Tipul e destul de franc. Lauda Toyota, o si critica, ii scoate in evidenta si defectele (de exemplu, puntea spate mai ingusta decat cea fata la seria actuala de LC70 - o chestie chiar severa, cu mare potential de accidente care ar putea aparea in urma pierderii controlului asupra masinii in unele potentiale situatii: ). A incercat multe masini si a ramas la Toyota. Si mai spune un lucru: in tarile alea, napadite de saracie crunta, unde se trage de masini pana la infinit, cele mai vechi masini in serviciu sunt Toyotele, nimic altceva nu rezista atat. Sunt de acord ca un Patrol este mai capabil in teren decat, de exemplu, un LC90 si ca, in general, Patrol-ul are si puntile mai solide decat LC-ul, adica permite addendum-uri mai zdravene, insa, pentru o masina care nu sta chiar tot timpul in teren, LC90 este o alegere mult mai OK (confort, agilitate, consum, comportament rutier). Dar, sa nu pierdem din vedere seriile 80 si 70, mai ales actualele 70-uri care, din pacate, nu sunt accesibile in Europa si nu se pot inmatricula aici pentru ca, simplu, sunt facute (cred ca dinadins) cu motoare care nu corespund cerintelor/normelor de poluare europene. Adica, sincer, nu vad de nu se pune motorul Euro 6 (sau cat e) de 2.7 litri de pe actualul Prado si pe actuala serie 70, ca sa putem si noi inmatricula aici asemenea masini. Eh, chestii, socoteli :) Editat Noiembrie 3, 2018 de matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Choose the right 4wd truck se poate, daca ai buzunarele suficient de adanci. ai auzit de https://www.toms-fahrzeugtechnik.de/? Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Choose the right 4wd truck Alea sunt masini fara COC. Nimeni nu a rezolvat inca problema asta pe Europa. Stiu ca se incearca de mult. Problema nu este sa cumperi o masina din aia. O poti cumpara de oriunde, nu asta e problema. Problema apare atunci cand vrei sa o inmatriculezi. Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Choose the right 4wd truck masinile de la ei vin cu acte de germania. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Choose the right 4wd truck Daca e asa, m-as cam baga la un leasing... Dar, inainte de asta, ar trebui sa mai mumcesc :) Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate