Vizitator encarta Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Imi serbez onomastica in week-endul 5-7 decembrie, cel mai pribabil la Bolboci.Pentru doritori exista trasee de dat cu masinuta sus pe platou, pe Dichiu, pe unde vreti voi.Numai trolii,gume si adrenalina sa fie. Din partea mea:sarmale, ciorba de sculat.......................cu capul limpede dupa beutura(stiu ca e zadarnica orice explicatie),castraveciori acri, zeama de aceea de limpezit neuronul indiferent ce licori bahice s-au ingurgitat, palinca,gogonele si alte cele. Bucatareasa cabanei gateste excelent si va puteti comanda orice.Cazarea cred ca e in jur de 40 de ron/pers/noapte. Ramane sa vin cu detalii. As dori sa stiu cati doritori de a veni sunt sigur ca sa stiu cate camere rezerv. Va multumesc Encarta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Ziua Encartei Va urez LA MULTI ANI!!!!!Multa sanatate si toate cele bune.... :1 Cred ca multi vor fi ocupati cu participarea la cupa URSUS de off-road urban care va avea loc in BUCURESTI in acea perioada...Cum deja unii au facut inscrierile vor fi fortati sa va refuze(cu toate ca am vazut ca toti adora deliciile culinare produse de dvs). Va doresc succes in gasireau unei solutii .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Ziua Encartei encarta dear, asfaltango are dreptate...suntem bagati la ursus... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Ziua Encartei daca s-ar mai amina treaba cu o saptamina.. ar fi coada la oala cu ciorba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Ziua Encartei In privinta sarbatoririi zilei onomastice , sa vedem ce putem face. :sr Mai vorbim maine in Dreamer's. Va rog, as vrea si eu ceva detalii legate de cupa Ursus din Bucuresti ! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Ziua Encartei Aici aveti toate informatiile... viewtopic.php?f=25&t=4758 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Ziua Encartei La multi ani. Sigur se numeste ciorba de sculat? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Ziua Encartei La Multi Ani :1 da asa se numeste....dar te scoala dupa o noapte de.....betie :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Ziua Encartei Fratilor, voi incerca sa vad cum fac.Oricum sarmalele se vor distribui in Dreamer's, pe 9 decembrie. La asta se vor adauga shanghaisme,aripioare a la KFC, castraveti acri etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Ziua Encartei si cu iesirea cum ramine? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Ziua Encartei @zoly : se numeste ... "ciorba de sculat ... cu capul limpede" dupa o noapte de betie ! Asta e denumirea completa ! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Ziua Encartei O sa vad cum fac.Dar sarmalele sunt sigure. Eu am spus ciorba de sculat cu capul limpede dupa o noapte de betie,dar unii ( :uameni ) au preluat doar prima parte a denumirii. Asta este. Sper sa rezolv cumva ca sa fie ok pt toti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Ziua Encartei encarta dear, asfaltango are dreptate...suntem bagati la ursus... Asa e :ha: , era trecut pe banca de rezerve :ha: . Poate daca nu ajung cei de mai departe din cauza de viscol (ca cica asa se anunta) vedem si noi un IMS Melangewagen in cupa :h5 Oricum BAFTA Semaca (Tine steagu' sus, sau macar batul daca flamura-i e moale :ha: ) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Ziua Encartei La Multi Ani !!! :k Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Ziua Encartei Multam de urari. Marti in Dreamer's voi fi cu sarmale, pui shanghai, castraveti acri si toate cele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ziua Encartei La multi ani!!! :k L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ziua Encartei LA MULTI ANI!!! si tot binele din lume sa vi se-ntimple :k :k :k zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ziua Encartei La multi ani ! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ziua Encartei La multi ani si la mai multe sarmale! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ziua Encartei La multi ani ! :k :k :k www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ziua Encartei La multi ani! Si sa ne vedem sanatosi pe coclauri :grin: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Ziua Encartei Multumim. Va asteptam marti seara in Dreamer's. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Ziua Encartei Sa traiesti, sa fii sanatoasa si vesela!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Ziua Encartei multam tuturor pentru urari.va astept cu drag si cu sarmale maine seara, in Dreamer's. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Ziua Encartei LA MULTI ANI si toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate