Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ziua Encartei

Vizitator encarta

Postări Recomandate

Vizitator encarta

Imi serbez onomastica in week-endul 5-7 decembrie, cel mai pribabil la Bolboci.Pentru doritori exista trasee de dat cu masinuta sus pe platou, pe Dichiu, pe unde vreti voi.Numai trolii,gume si adrenalina sa fie.

Din partea mea:sarmale, ciorba de sculat.......................cu capul limpede dupa beutura(stiu ca e zadarnica orice explicatie),castraveciori acri, zeama de aceea de limpezit neuronul indiferent ce licori bahice s-au ingurgitat, palinca,gogonele si alte cele.

Bucatareasa cabanei gateste excelent si va puteti comanda orice.Cazarea cred ca e in jur de 40 de ron/pers/noapte.

Ramane sa vin cu detalii.

As dori sa stiu cati doritori de a veni sunt sigur ca sa stiu cate camere rezerv.

Va multumesc

Encarta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ziua Encartei

Va urez LA MULTI ANI!!!!!Multa sanatate si toate cele bune.... :1

Cred ca multi vor fi ocupati cu participarea la cupa URSUS de off-road urban care va avea loc in BUCURESTI in acea perioada...Cum deja unii au facut inscrierile vor fi fortati sa va refuze(cu toate ca am vazut ca toti adora deliciile culinare produse de dvs).

Va doresc succes in gasireau unei solutii ....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

In privinta sarbatoririi zilei onomastice , sa vedem ce putem face. :sr

Mai vorbim maine in Dreamer's.

Va rog, as vrea si eu ceva detalii legate de cupa Ursus din Bucuresti !

4x4
Link spre comentariu

Vizitator encarta

Fratilor,

voi incerca sa vad cum fac.Oricum sarmalele se vor distribui in Dreamer's, pe 9 decembrie. La asta se vor adauga shanghaisme,aripioare a la KFC, castraveti acri etc

Link spre comentariu

Vizitator encarta

O sa vad cum fac.Dar sarmalele sunt sigure.

Eu am spus ciorba de sculat cu capul limpede dupa o noapte de betie,dar unii ( :uameni ) au preluat doar prima parte a denumirii.

Asta este.

Sper sa rezolv cumva ca sa fie ok pt toti.

Link spre comentariu

encarta dear, asfaltango are dreptate...suntem bagati la ursus...

Asa e :ha: , era trecut pe banca de rezerve :ha: . Poate daca nu ajung cei de mai departe din cauza de viscol (ca cica asa se anunta) vedem si noi un IMS Melangewagen in cupa :h5

Oricum BAFTA Semaca (Tine steagu' sus, sau macar batul daca flamura-i e moale :ha: )

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare