fastervw Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 ce ziceti de jucarica asta va place Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: ce ziceti de jucarica asta va place Buggy cu motor de broscar?Frumusica dar mai este de lucru...Oricum felicitari constructorilor....si distractie placuta! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: ce ziceti de jucarica asta va place frumusica.dar,sincer,nu vad la ce ai putea-o folosi!te cred ca ai lucrat mult la ea si esti incantat de ea,dar,cauta ceva mai practic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place Faina "dracovenia"! Ceva detalii despre modul de constructie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place Foarte frumos acaretu. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place frumusica.dar,sincer,nu vad la ce ai putea-o folosi!te cred ca ai lucrat mult la ea si esti incantat de ea,dar,cauta ceva mai practic. prietene cand am citit asta mi-a venit instant in minte fabula cu vulpea si strugurii ceva practic-adica ceva pt arat sau plivit cultura mare??? omul asta a facut un buggy din pasiune prin definitie un buggy este un vehicul recreational pt plimbari si petrecerea unor clipe frumoase in garaj si pe urma in natura sunt convins ca daca voia ceva practic isi cumpara un tractor agricol fara nici o tenta si nuanta nu cred ca e bine sa dai sfaturi daca tu personal inca nu ai facut macar de 2 ori mai mult ca omul asta (in caul de fata 2 buggy) @fastervw felicitarile mele ! sa te dai mult si bine sanatos singura problema care o vad eu e ca dupa primul buggy te infectezi grav de mesterita cronica si la scurt timp incepi deja sa faci planuri pt urmatorul :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place :bravo frumos , frumos ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place Bravo pentru jucarie,baieti credeti-ma ca senzatia ca e facut de tine cand te dai e super...eu mi-am facut un quad cu motor de honda fireblade de 140cp.....poate o sa gasesc niste poze sa vi-l arat.. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place :hi Cred ca merge de rupe pamantu!!!! sau asfaltul? :banana :banana :banana ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place FOARTE TARE :1 :bravo nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place Foarte mistoo, continua!!! "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: ce ziceti de jucarica asta va place :1 Super frumos a iesit bughy-ul cu suflet de broasca....bafta in continuare :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate