Vizitator peugeot1978 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Nu stiu de ce dar mie imi pare ca te-ai cam trezit sciind ceva. Antena aia e suficienta pentru ce a fost gandita sa faca iar statia e mai mult decat decenta la pretul ei. Cert e peste Alan 100 sau orice Jopix. Ne pare rau daca nu ne ridicam toti la standardele dumneavoastra. Inseamna ca te pricepi la statii ca mine la cartofi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Nu stiu de ce dar mie imi pare ca te-ai cam trezit sciind ceva. Antena aia e suficienta pentru ce a fost gandita sa faca iar statia e mai mult decat decenta la pretul ei. Cert e peste Alan 100 sau orice Jopix. Ne pare rau daca nu ne ridicam toti la standardele dumneavoastra. Inseamna ca te pricepi la statii ca mine la cartofi. peugeot crezi ca daca jignesti pe cineva crezi ca esti superior cuiva??? este problema lui daca si ce isi monteaza pe masina vlad asteptam impresiile tale referitor la performantele statiei zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Pentru mine e suficient ce face statia asta pe masina mea de recreere... Chiar ma aud bine pe sosea cu ceilalti, in teren n-am testat....este foarte multumitor ! Pe camion am un Jopix 3003 "umblat" putin pe la vreo 40W si-o antena maare.....Te satisface ? Binenteles daca ai idee ce inseamna un 3003 .........?!? Pe meleu am optat pentru astea mai mici din cauza spatiului...n-am avut unde sa montez Jopixu 3003 care e aproape cat un video....Si dupa cum vezi TTI-ul a incaput perfect in torpedo. ultima replica stearsa de Miron Sorin alte discutii va rog pe privat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Inseamna ca te pricepi la statii ca mine la cartofi. Peugeot, inseamna ca esti gradinar la origine? :uameni Atar din cate stiu eu ...vinde statii deci ar exista o probabilitate minuscula sa se priceapa la statii... slp :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Peugeot, eu n-am nici macar antena de 2 lei ...mi-am pus o sarma ruginita pe post de antena, iar in loc de statie am o palnie si aia tot ruginita, atat mi-am permis ...si mergeee! E vreo problema? Offroad face si saracul si bogatul ...cand, cum si cat vrea muschiul lui! :uameni De catzi lei e palnia ? E de firma ? Sarma ai calibrat-o ? .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Dragilor, Poate nu se vede foarte clar titlul topicului:Sfat achizitie STATIE RADIO si nu bascalie pe teme de CB va rog sa limitati off topicul Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Nu stiu de ce ati sarit toti pe mine.Eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni.Era un sfat prietenesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Nu stiu de ce ati sarit toti pe mine.Eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni.Era un sfat prietenesc. E OK, doar ca data viitoare tonul sa fie mai costructiv, nu distructiv... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paul1984 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO intru si eu in vorba ca nestuitoru' si ca tot a dat moda in noi cu statiile radio am dat si eu buzna pe www.statiiradio.ro (nu e reclama, dar am citit tot pe forum ca ar fi o idee buna site-ul asta) si am dat un mail. uitati ce mi s-a raspuns dupa ce am zis cam ce vreau: "EU VA RECOMAND CU INCREDERE UN TTI 880 + 1 ML145" acuma va intreb pe voi, ca eu nu stiu nimic despre statii radio. e buna alegerea daca o fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO intru si eu in vorba ca nestuitoru' si ca tot a dat moda in noi cu statiile radio am dat si eu buzna pe http://www.statiiradio.ro (nu e reclama, dar am citit tot pe forum ca ar fi o idee buna site-ul asta) si am dat un mail. uitati ce mi s-a raspuns dupa ce am zis cam ce vreau: "EU VA RECOMAND CU INCREDERE UN TTI 880 + 1 ML145" acuma va intreb pe voi, ca eu nu stiu nimic despre statii radio. e buna alegerea daca o fac? Nu te sfatuiesc sa iti iei tti. Sunt unele dintre cele mai slabe statii. Dute la magazinul de la xxxxxxxxxxxxxx si o sa te lamuresti acolo despre ce este vb. AU 20-25 modele de statii * editat de administrator @peugeot1978 Modul tau de a incerca sa iti faci reclama la magazin este jenant. Te rog sa nu ne iei de prosti. Ai deja doua avertismente. La al treilea, accesul tau pe forum va fi restrictionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO intru si eu in vorba ca nestuitoru' si ca tot a dat moda in noi cu statiile radio am dat si eu buzna pe http://www.statiiradio.ro (nu e reclama, dar am citit tot pe forum ca ar fi o idee buna site-ul asta) si am dat un mail. uitati ce mi s-a raspuns dupa ce am zis cam ce vreau: "EU VA RECOMAND CU INCREDERE UN TTI 880 + 1 ML145" acuma va intreb pe voi, ca eu nu stiu nimic despre statii radio. e buna alegerea daca o fac? Nu te sfatuiesc sa iti iei tti. Sunt unele dintre cele mai slabe statii. Dute la magazinul de la xxxxxxxxxxxxxx si o sa te lamuresti acolo despre ce este vb. AU 20-25 modele de statii * editat de administrator @peugeot1978 Modul tau de a incerca sa iti faci reclama la magazin este jenant. Te rog sa nu ne iei de prosti. Ai deja doua avertismente. La al treilea, accesul tau pe forum va fi restrictionat. Nu stiu despre ce vb. Ideea e ca sunteti josnici cu modul in care restrictionati dreptul omului de a alege ceea ce vrea. Daca voi vindeti statii asta nu inseamna ca o fac si eu.e dreptul meu sa fac reclama unui magazin in care am fost servit asa cum trebuie. Vad ca inteligenta ta fara margini a ajuns la concluzia ca eu vand statii,daca vrei sa te convingi ca nu este asa te invit la sediul firmei mele din popesti leordeni pentru ati prezenta domeniul meu de activitate. Dar vad ca sunteti deranjati cand apare unul nou cu pareri diferite de ale voastre. Oricum nu voi mai accesa acest forum pentru ca se pare ca deranjez gasca asta care se crede mai tare decat guvernul. In ritmul asta o sa ramaneti voi 5-6 prieteni sa va scrieti singuri . Iar in legatura cu acel magazin de pe centura,va da clasa la toti de pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO cum bine a spus Obi-Wan Kenobi... intotdeauna sunt 2 ... un maestru si un ucenic ... ( si binenteles... amandoi din popesti ..) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Nu stiu despre ce vb. Nu fa pe prostul mai mult decat esti. Un mare procent din posturile tale erau texte de ridicat in slavi a magazinului respectiv. Sa iti arat eu despre ce vorbesc? Uite aici: 0720038213 este numarul tau de telefon (postat chiar de tine in acest anunt: viewtopic.php?f=30&t=8410&p=119315#p119315 Culmea e ca gasim acelasi numar de telefon si in sectiunea de contact al site-ului magazinului urmator: http://www.globalpoint.ro/contact (na futui ca ti-am facut eu reclama acum :ha: ) Deci? Chiar ma iei de prost bai idiotule? Ne faci pe noi josnici? Ideea e ca sunteti josnici cu modul in care restrictionati dreptul omului de a alege ceea ce vrea. Da, restrictionez dreptul celui care vrea sa isi faca reclama gratuita pe forum, in special in modul josnic in care ai incercat tu sa procedezi. Daca voi vindeti statii asta nu inseamna ca o fac si eu.e dreptul meu sa fac reclama unui magazin in care am fost servit asa cum trebuie. Eu nu vand statii si chiar daca as vinde, tu oricum nu ai voie sa iti faci reclama fara acordul meu. Dar vad ca sunteti deranjati cand apare unul nou cu pareri diferite de ale voastre. Oricum nu voi mai accesa acest forum pentru ca se pare ca deranjez gasca asta care se crede mai tare decat guvernul. La asta iti voi da o mana de ajutor in sensul ca vei avea un BAN care sa te "ajute" sa nu mai intri pe acest forum asa cum ti-am promis initial. Oricum, la ce face guvernul acum, cred ca intradevar suntem mai tari decat ei. :grin: Iar in legatura cu acel magazin de pe centura,va da clasa la toti de pe acest forum. Cu o ultima zvacnire inca tot incerci sa iti fac reclama magazinului. La revedere :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Am luat eu una de 85 cm. Sirio 800 o cheama si impreuna cu statia TTI face treba decenta. interesant dar antena e de 2 lei.iar statia de 3 Acum am inteles...daca o luam de la el era de nota 10.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Good one, Max! :h5 Scurt si la obiect! :bravo Toti suntem sarantoci, cu statii de 2 sau 3 lei, in schimb, altii sunt "miezul"! :uameni "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO dintre cei care se pricep este cineva din Craiova care m-ar putea ajuta la achizitionare eventual montare calibrare sau macar sa ma trimita unde trebuie . multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Montajul nu e mare filosofie, il poti face si tu sau la orice service sau electrician auto. Calibrarea antenei ti-o poate face orice radioamator care are un reflectometru sau la orice service de camioane sau atelier care se ocupa cu tahografe, echipamente si accesorii pt camioane. Mai poti intreba si taximetristi unde si-au montat statiile si pot fi si ei o sursa buna. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paul1984 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO mama ce discutii am generat :)) imi pare rau pt peugeot#@$%, dar se vede ca nu e prea inteligent. in fine... pana la urma m-a lovit intre timp criza :)) si bugetul meu s-a dus (mi-a picat un contract) asa ca... o lasam si pe-asta mai tarziu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO dintre cei care se pricep este cineva din Craiova care m-ar putea ajuta la achizitionare eventual montare calibrare sau macar sa ma trimita unde trebuie . multumesc Dupa ce reusesti sa-ti iei statia si antena, asa necalibrate, cere ajutor sau intreaba prin statie unde poti calibra jucariile. Sunt tir-isti si multi posesori de statii care nu au treaba cu forumurile, dar stiu unde sa te indrume. Succes ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO ok dar spuneti-mi ce sa caut bun si ieftin , stiu ca ar fi o firma de se ocupa cu alarme si sar putea sa aiba si statii ( ce fel de antena si ce fel de statie,ieftin dar nu second ca pentru perioada de criza) multumesc anticipat ar fi fain ca toti 4x4 sa aiba statii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO ok dar spuneti-mi ce sa caut bun si ieftin , stiu ca ar fi o firma de se ocupa cu alarme si sar putea sa aiba si statii ( ce fel de antena si ce fel de statie,ieftin dar nu second ca pentru perioada de criza) multumesc anticipat ar fi fain ca toti 4x4 sa aiba statii Hai sa o luam foarte simplu. Cati bani vrei sa investesti ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Cum ma gandesc sa iau o statie, trebuie sa revigorez topicul. Fiind habarnist in domeniu, cele 10 pagini ale topicului nu prea m-au luminat. Concret, trebuie statie cu antena si ce-o mai trebui, inclusiv instalarea (in Bucuresti). Statia nu trebuie sa fie de top dar nici vreo ciuca. Suficienta pentru prietenesti. Banii? cateva sute de lei, tot pachetul. A...., si cat mai simpla posibil (daca vad multe butoane ma panichez). Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Salut! ok am citit si documentat,acum vine intrebarea: Voi dragi colegi ce folositi pe masinile voastre? Ati incercat sa faceti o mica statistica in sensul a se vedea ce marca predomina si este mai fiabila? Asa ar fi mult mai usor si pentru noi in a decide ce sa cumparam....zic si EU deoarece ma gandesc foarte serios in a cumpara una dar noua la un pret echitabil dar mai ales fiabila. Va multumesc anticipat de raspunsuri. ps:eu unul pun pret mai mult pe calitate si fiabilitate de cat pe cat dau pe ia :wink: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO am inteles ca cea mai buna alegere ar fi o statie Alan 48 Excel (care costa in jur de 650 lei) si o antena Sirio Megawatt 4000 PL (care costa pina in 250 lei). deci numai statia+antena m-ar costa peste 900 de lei (mai degraba 1.000 lei, cu curierat rapid cu tot), la care se adauga costurile de montare si reglare (pe care le apreciez la 100 lei). ce n-am inteles eu este modul de receptie si transmisie pe un anumit canal (16 de exemplu). canalul are o frecventa fixa ? adica toate statiile cb (indiferent de model) au aceeasi frecventa pe canalul 16 ? stiu, sint intrebari prostesti, dar cel care intreaba este prost numai pina in momentul in care pune intrebarea, pe cind cel care nu intreaba ramine asa (ma rog, cu exceptia celui care stie deja) :). prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Sfat achizitie STATIE RADIO Da, are o frecventa fixa: 27.155MHz In ceea ce priveste frecventa, uite in continuare lista frecventelor CB: 1 26.965MHz 21 27.215MHz 2 26.975MHz 22 27.225MHz 3 26.985MHz 23 27.255MHz 4 27.005MHz 24 27.235MHz 5 27.015MHz 25 27.245MHz 6 27.025MHz 26 27.265MHz 7 27.035MHz 27 27.275MHz 8 27.055MHz 28 27.285MHz 9 27.065MHz 29 27.295MHz 10 27.075MHz 30 27.305MHz 11 27.085MHz 31 27.315MHz 12 27.105MHz 32 27.325MHz 13 27.115MHz 33 27.335MHz 14 27.125MHz 34 27.345MHz 15 27.135MHz 35 27.355MHz 16 27.155MHz 36 27.365MHz 17 27.165MHz 37 27.375MHz 18 27.175MHz 38 27.385MHz 19 27.185MHz 39 27.395MHz 20 27.205MHz 40 27.405MHz "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate