emanuel Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Vand 4 roti de Jeep Grand Cherokee ( pneuri+jante). Pret: 1700 lei. Jante de aliaj originale (Italia) 16 x 7J, 5 prezoane, echipate cu anvelope Pneus CrossCountry 245x70xR16 foarte putin utilizate. Nu sunt deformate. Le-am cumparat pentru mine, dar jantele nu se potrivesc la prezoane pe masina mea. Jantele se pot vinde si separat, la pretul de 1000 lei toate 4. Pentru Bucuresti putem renunta la curierat. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Re: Vand 4 roti de Jeep Grand Cherokee Date de contact? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Re: Vand 4 roti de Jeep Grand Cherokee Va rog sa ma scuzati ca nu am pus datele de contact. Am crezut ca cel interesat le va cauta pe forum. Multumesc @ nessum pentru atentionare. Tel. 0723 340 811 mail: vaiaemanuel@gmail.com 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Re: Vand 4 roti de Jeep Grand Cherokee Mai sunt doar jantele. Pret 900 lei. :banana Sus cu ele ! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Nu vrea nimeni jantele astea originale (Italia) de Grand Cherokee ? Voi crea o postare noua, doar cu jantele, spalate si cu fotografii noi. asa e bine ? Mai putem negocia un pic si la pret. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Rog administratorii sa inchida acest topic, intrucat am creat o postare noua, doar cu jantele. Multumesc mult. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate