citony2004 Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 (editat) Salut, Nu cer un sfat de achizitionare, am citit cateva, multicele sin cele 84 de pagini de la topicul respectiv. Am cateva intrebari specifice, carora nu prea le-am gasit raspuns in alta parte si nu am gasit pe cine sa intreb decat posesorii de TD4: 1. Este TD4 diesel (modelul 2004-2006) foarte-foarte confortabil pe drumuri de asfalt, gen drumuri nationale, asfaltate dar cu denivelarile de rigoare? Sunt disperat sa gasesc o masina confortabila, usor de condus pt durerile mele de spate. Nu suport (spatele, nu eu personal) denivelarile gen reparatie de groapa care nu e la acelasi nivel si care da socuri rigide intr-o masina normala; stiti voi ce vreau sa zic. Este pozitia de condus destul de inalta si scaune coNfortabile (nu m-am urcat niciodata intr-unul). 2. Manual vs Automatic (cam sunt pe automat ca am o varsta si mi-e deja lene sa schimb); 3. 3 vs 5 usi (si aici sunt cam croit pe 3 usi, ca merg doar eu singur cu ea, dar din ce vad nu prea au incalzire in in scaune variantele astea; 4. Consum pe asfalt la mers 50-50, viteze legale, deci relativ mici (50-110km/ora), drumuri cu ceva dealuri (coborari si urcari moderate) - din ce am mai citit pe la 8% - corect? 5. Cu sau fara acel cardan minune avand in vedere conditiile mele de drum (adica 4x2 sau 4x4?); 6. De fiabilitate nu va mai intreb, ca din ce citesc mai mult, cu atat mai mult ma conving ca e vorba de noroc; 7. Sunt 160.000km considerati prea multi sau mai duce macar vreo suta....de mii. 8. Eventual alte modele sugerate, de preferinta micute, inalte, consum mic, fiabile, cu cuplare manuala de preferat etc Multumesc mult. P.S. daca se considera inadecvat postul sau repetat, rog sa fie redirectionat si eventual sters. Editat Noiembrie 13, 2018 de Astral CoNfort....https://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, 1. Este ... dar de ce nu mergi la un test drive ? 2. Automatic clar.. 3. Daca tot insisti pe confort atunci 5... insa daca circuli singur merge si 3 usi... la anul de fabricatie cautat... majoritatea au incalzirea montata in scaune si circuitele trase ... mai ai nevoie de butoane si relee (astea din dezmembrari). 4. Automata mai mult 9 cealalta in medie sub 8 utilizata corespunzator. 5. Cu acel cardan clar... Nu nu e minunat ci trebuie schimbat la 160.000 de km o piesa de 3.000 de lei 6. Doare citeste manualul de utilizare a masinii.... ai sa vezi ca sunt mai fiabile daca sunt utilizate corespunzator.... 7. Km nu sunt o problema .... cat timp stii la ce sa te uiti si ce sa inlocuiesti. 8. Ceva mai confortabil .... etc etc... nu cred ca o sa gasesti .... Eu totusi avand in vedele cele enumerate de tine mai sus as merge pe un Freelander 2. Desigur, daca bugetul o permite.... P.S : mai citeste pe aici pe colo si nu considera 80+ pagini ca nu merita citite. Daca nu ar fi meritat citite ar fi fost sterse! :2dr Editat Noiembrie 14, 2018 de Mate Andrei Vlad M.D. Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, 1. Este ... dar de ce nu mergi la un test drive ? Merci. A meritat așteptarea. Un răspuns la subiect. Mulțumesc mult. 1. La un test drive nu am unde, decât dacă mă duc să văd una la vânzare pe aproape 3. 5usi se găsesc mai ușor și în general cu km/mile mailbox puțini/puține. Dar mă gândeam să iau cu 3 usi să o trimit in Franța la un moment dat, să o țin de decapotată, de vacanță pe acolo, dacă nu îmi convine ceva la ea. 6. Manual nu am încă, dar bănuiesc că sunt online 7. Nu știu ce și cum, dar învăț 8. Întrebare stupidă: care e Freelander 2 si ce variantă recomanzi De mașini comode auzisem de Mazda CX7 DE 2.2D, care sunt ceva mai scumpe, dar vin și cu tehnologie mai nouă (care sincer nu mă încântă), fiabilitate, an mai bun și km mai puțini. Bugetul nu ar fi o problemă dacă merită, dar nici nu sunt genul să investesc 10.000 in ceva ce o sa valoreze jumătate în doi ani. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Merci. A meritat așteptarea. Un răspuns la subiect. Mulțumesc mult. 1. La un test drive nu am unde, decât dacă mă duc să văd una la vânzare pe aproape 3. 5usi se găsesc mai ușor și în general cu km/mile mailbox puțini/puține. Dar mă gândeam să iau cu 3 usi să o trimit in Franța la un moment dat, să o țin de decapotată, de vacanță pe acolo, dacă nu îmi convine ceva la ea. 6. Manual nu am încă, dar bănuiesc că sunt online 7. Nu știu ce și cum, dar învăț 8. Întrebare stupidă: care e Freelander 2 si ce variantă recomanzi De mașini comode auzisem de Mazda CX7 DE 2.2D, care sunt ceva mai scumpe, dar vin și cu tehnologie mai nouă (care sincer nu mă încântă), fiabilitate, an mai bun și km mai puțini. Bugetul nu ar fi o problemă dacă merită, dar nici nu sunt genul să investesc 10.000 in ceva ce o sa valoreze jumătate în doi ani. 6.-https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92584-Manuale-de-service-Landrover/page2 7.-https://forum.club4x4.ro/showthread.php?66427-Unicul-topic-cu-sfaturi-atotcuprinzatoare-privind-achizitia-unui-Freelander 8.- https://en.m.wikipedia.org/wiki/Land_Rover_Freelander Poti incepe de aici sa te familiarizezi cu versiunile de Freelander. Dupa aceea, e plin netul de pareri, bune si proaste, despre ele! Spor la citit! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Merci mult băieți. De obicei nu timp de citit, dar săptămâna asta chiar sunt in medical. .. pt durerile de spate 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, @citony2004, daca te-ai fixat pe Freelander 1, evita variantele Sport si Premium Sport, au suspensia mai scurta si mai rigida, axeaza-te pe varianta in 5 usi, este mai ''elastica'' fata de varianta in 3 usi. Pentru confort e de preferat cutia automata, numarul de km sunt irelevanti daca masina a fost tratata corect. Daca nu ar fi vorba si de consum, ti-as recomanda din start un KV6 (2500 cc, benzina) in 5 usi, eventual un HSE. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexStrugariu Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 (editat) Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Avand si Freelander 1 si Discovery 3 (cu suspensie pneumatica), pot spune linistit ca Freelander-ul este, in majoritatea cazurilor, cel putin la fel de confortabil ca Disco 3 dpdv al suspensiei. In schimb, daca ai peste 1.8 m, nu cred ca o vei gasi prea confortabila. Scaunul nu este reglabil pe inaltime si vei cam da cu capul de plafon, datorita "command driving position" al LR... Asta este cea mai mare problema pe care o am eu cu Freelander-ul... De asemenea, volanul nu este reglabil orizontal (doar vertical)... Eu am cutie manuala (consum exterior in jur de 7% de regula si probabil in jur de 10% in oras), dar as lua oricand o automata in schimbul unei manuale. Eu am luat masina acum 9 ani la 160k km si acum are cam 310k. Masina a fost folosita pana la limitele sale pe sosea si in teren si nu prea ma pot plange de fiabilitate. In principiu, nu cred ca o voi vinde niciodata. Bafta! Editat Noiembrie 16, 2018 de AlexStrugariu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Noiembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, In schimb, daca ai peste 1.8 m, nu cred ca o vei gasi prea confortabila! Panică!!! Am exact 1.8m și chiar nu îmi doresc să dau cu capul de tavan să să mă aplec mult când intru (pfff, uite de aia iubesc eu van-urile, că respectă expresia: "mă urc în mașină"). O să încerc să mă urc în vreun prin Pitești, că sunt pe acasă momentan, dacă tot eram in concediu forțat. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexStrugariu Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Panică!!! Am exact 1.8m și chiar nu îmi doresc să dau cu capul de tavan să să mă aplec mult când intru (pfff, uite de aia iubesc eu van-urile, că respectă expresia: "mă urc în mașină"). O să încerc să mă urc în vreun prin Pitești, că sunt pe acasă momentan, dacă tot eram in concediu forțat. La 1.8 ar trebui sa fie OK. Eu am 1.83 si sunt la limita pt masina asta... Cel mai bine conduci una intai si vezi cum te simti. Cunosc oameni mai inalti care se declara multumiti de FL, dar, personal, nu-i inteleg... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, La 1.8 ar trebui sa fie OK. Eu am 1.83 si sunt la limita pt masina asta... Cel mai bine conduci una intai si vezi cum te simti. Cunosc oameni mai inalti care se declara multumiti de FL, dar, personal, nu-i inteleg... Alex, eu am 181 si 110 kile! As mai avea loc sa dau scaunul in spate vreo 5cm! Altfel, ma simt foarte bine la volanul lui! Poate o fi scaunul meu mai lasat:ha: 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musti Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 (editat) Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, 1,83m, 127kg. Cu discopatie lombara generata de spina bifida la o vertebra, cu toate "bucuriile"aferente. N-am nici o problema cu confortul, avand in vedere ca, de regula, imi las spatarul inclinat semnificativ spre spate (indiferent ce masina conduc). E pozitia in care nu incasezi gropile direct in sale, o parte din greutatea trunchiului fiind preluata de spatar. E drept, unii sunt obisnuiti sa stea cu pieptul in volan si fruntea in parbriz, incercand sa-si vada farurile, altfel avand sentimentul ca nu au controlul asupra masinii. Senzatia ca ai putea sa dai cu capul ar putea aparea, eventual, daca esti obisnuit sa stai cu spatarul reglat vertical, perpendicular pe sezut. Dar nici atunci nu cred ca e un pericol real la inaltimea declarata. Ai suficient loc. Pe de alta parte, pozitia inalta a sezutului asigura un unghi mai larg intre coapsa si gamba, pozitie ce mie imi pare mai comoda la drum lung decat o pozitie ghemuita. Am putut conduce fara pauza sute de kilometri fara sa simt ca intepenesc. Una peste alta, incearca tu sa gasesti o ocazie de a te urca personal intr-un Freelander. Face mai mult decat 1000 de cuvinte... Editat Noiembrie 16, 2018 de Musti Land Rover Freelander TD4 facelift, LNBE028, 5 usi, cv manuala, varianta echipare SE, fabricat 16.10.2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Eu am 190/110kg , am condus Freelander 1 si nu am dat cu capul de nimic, am stat mai confortabil decat in orice berlina de clasa medie in care am mai mers 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Lasa Freelander 1 este o masina veche. Stiu ce vrobesc chiar daca unii nu sunt de acord, o am de zece ani. dupa 200k km incep sa cada toate, una dupa alta. Motorul mai rezista, e BMW. Uita te dupa un FREL2,Honda CRV sau Toyota rav4 in functie de cati bani ai. 1 Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Lasa Freelander 1 este o masina veche. Stiu ce vrobesc chiar daca unii nu sunt de acord, o am de zece ani. dupa 200k km incep sa cada toate, una dupa alta. Motorul mai rezista, e BMW. Uita te dupa un FREL2,Honda CRV sau Toyota rav4 in functie de cati bani ai. Am aceeasi parere! M-a deranjat f mult si pozitia incomoda de la ghidon Editat Noiembrie 24, 2018 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, In schimb, daca ai peste 1.8 m.... dar as lua oricand o automata.....Eu am luat masina acum 9 ani la 160k km... La 1.8 ar trebui sa fie OK. Cel mai bine conduci una intai si vezi cum te simti Alex, eu am 181.... Eu am 190/110kg , am condus Freelander 1 si nu am dat cu capul de nimic, am stat mai confortabil decat in orice berlina de clasa medie in care am mai mers Nu am peste 1.80, 1.79 as zice...doar automata o sa iau si tot cam pe la km aceia. Se contureaza ideea ca e acceptabil spre confortabil. 1,83m, 127kg....imi las spatarul inclinat semnificativ spre spate...unii sunt obisnuiti sa stea cu pieptul in volan si fruntea in parbriz...Una peste alta, incearca tu sa gasesti o ocazie de a te urca personal intr-un Freelander. Face mai mult decat 1000 de cuvinte... Musti, o sa razi, dar pozitia mea de condus e aplecat in fata, nu ca sa vad (am peste un milion de km facuti) mai bine, dar coloana mea e afectata in zona lombo-sacrala (5 vertebre, 4 inele). Astfel, SINGURA pozitie tolerata de coloana mea, e cea mentionata. Am incercat orice pozitie si diferite masini. Daca mergea aplecat pe spate eram OK cu orice masina in definitiv. Lasa Freelander 1 este o masina veche. Stiu ce vrobesc chiar daca unii nu sunt de acord, o am de zece ani. dupa 200k km incep sa cada toate, una dupa alta. Uita te dupa un FREL2,Honda CRV sau Toyota rav4 in functie de cati bani ai. RAV4 a fost prima mea optiune, dar nici o alta varianta/model, in afara de FR1, nu-mi ofera tot ce cautam eu: - acea semi-decapotare care arata super, mai ales pe varianta 2004-2006 (singura pe care o caut) si utila prin sudul Europei; - km va fi la 100.000-150.000, dar sunt dispus sa dau 1.000 lire in plus sa castig 50.000km; - are un motor deja renumit si testat, fiabil si destul de puternic ca masina sa traga fara probleme o remorca usoara cu motocicleta; - cutia automata super-comoda si din ce inteleg destul de fiabila; - scaune incalzite care sunt aur pt spatele meu; - aer conditionat destul de fiabil; - etc Ce nu are: - decapotarea automata; - probleme cu partea aceea de transmisie care trebuie schimbata la cca 120-150k km, la un cost de cca 500 lire din ce am inteles, dar nu ma deranjeaza; - are si ceva probleme cu ridicare unor geamuri, in special cel din spate, din ce am inteles; -etc Inca mai cosider si alte variante dar doar vreo 10%. FR2 are un motor de Ford parca, iar asta e ceea ce nu mi-a placut niciodata. RAV4 are in schimb celebrul motor D-4D renumit pt fiabilitate si este una dintre cele mai raspandite prin Europa asadar, teoretic, ceva mai ieftin de reparat/intretinut. Va multumesc foarte mult pt sugestii. Foarte utile. Si alte pareri sunt binevenite. Inca nu am gasit una in care sa ma urc. As aprecia daca cineva din Pitesti sau imprejurimi m-ar lasa cateva minute pe scaunul soferului, sau macar pe celalalt ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, - probleme cu partea aceea de transmisie care trebuie schimbata la cca 120-150k km, la un cost de cca 500 lire din ce am inteles, dar nu ma deranjeaza; - are si ceva probleme cu ridicare unor geamuri, in special cel din spate, din ce am inteles; -etc Inca mai cosider si alte variante dar doar vreo 10%. FR2 are un motor de Ford parca, iar asta e ceea ce nu mi-a placut niciodata. RAV4 are in schimb celebrul motor D-4D renumit pt fiabilitate si este una dintre cele mai raspandite prin Europa asadar, teoretic, ceva mai ieftin de reparat/intretinut. -daca masina a fost intretinuta corespunzator , s-a mers constant cu ea si nu a fost tinuta doar pe asfalt, VCU-ul poate fi functional si la 300000 km. -varianta in 3 usi are mai putine probleme cu geamurile de la portiere + hayon, iar cea de la hayon apare de obicei de la switch-ul pentru hard top/soft top si/sau actuatorul de la portiera spate, rareori si de la switch-urile din manerul de pe hayon. Ocazional si de la macaraua lunetei, se mai rupe cablul de actionare daca este ruginit. Freelander 2 TD4 are motorizare Ford-PSA, Freelander 1 Td4 are motorizare BMW (M47 R) care la baza este un motor Peugeot. RAV4 desi are motorizare buna are un sistem 4x4 slab comparativ cu cel de pe Freelander 1. Cutia automata de pe Freelander 1 este Jatco JF506 (Aisin-Nissan), cea de pe Freelander 2 este Aisin. Daca vrei sa traga si o remorca cu o motocicleta, nu are absolut nici o problema, eu cu al meu (Td4 automat) am carat frecvent, uneori si de 2 ori pe saptamana, cate 2 motociclete, greutate 210-245 kg per bucata. Daca nu ai 2 maini pe stanga si ai ceva cunostinte de mecanica, este o masina care poate fi intretinuta usor si cu costuri decente. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, -daca masina a fost intretinuta corespunzator , s-a mers constant cu ea si nu a fost tinuta doar pe asfalt.... Daca nu ai 2 maini pe stanga si ai ceva cunostinte de mecanica, este o masina care poate fi intretinuta usor si cu costuri decente 1. Ce îi poate dăuna așa rău dacă a fost doar pe asfalt (nu intră anumite componente ale transmisiei în funcțiune decât pe off road?) 2. Nu mai am eu vederea și agilitatea din prima tinerețe, dar vehiculele mele merg la service doar pt tinichigerie, si probleme mecanice de la distribuție în sus ;-) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, 1. Ce îi poate dăuna așa rău dacă a fost doar pe asfalt (nu intră anumite componente ale transmisiei în funcțiune decât pe off road?) Daca a mers doar pe asfalt VCU-ul nu prea a lucrat iar ''potiunea magica'' din el se intareste in timp si il blocheaza. In conditii normale de drum puntea spate primeste pana in 10 % din cuplu, in rest are doar rol compensatoriu si de corectare a traiectoriei. In teren mai agiti nitel VCU-ul. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Ieri la noi in targ erau patru Frel2 de vanzare, doua din 2008 cu 6500 si unu din 2010 cu 9500 Nu mai dati banii pe Frel1, nu merita in maxim doi ani o sa va coste reparatiile inca pe atat. 1 Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValeriuB Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Eu detin un Freelander TD4 din 2002 , si pot sa iti spun ca sunt extrem de multumit de el , costuri de intretinere sunt ca la orice masina , nu bagi bani in ea evident ca nu e "buna" , costurile iti spun sincer ca nu sunt de speriat cum plang altii , totul depinde de calitatea pieselor care vrei sa le pui pe ea , exista si low cost ,dar nu te astepta la prea multa viata la ele, mid level , care o sa te duca destul de mult pentru pretul lor , iar cele scumpe care sincer nu se merita daca tu o sa o tii numai pe oras . Problema cu inalitmea si pozitia incomoda la ea , sincer iti spun ca am 1.87 si 110 kg , cu toate ca ar fi fost ideal sa mai pot regla scaunul , iti spun ca stau foarte bine si vad foarte bine din ea , asta daca iti reglezi pozitia corect si nu vrei sa stai precum "sefii" intinsi pe spate ca la salon . Consumul a fost mereu un subiect contradictoriu pentru multi la aceasta masina , eu iti spun cum sta la mine , in oras ajung si 9 sau chiar 10 in special in Constanta unde a inceput sa fie foarte aglomerat mai ales vara , cand incepi sa mai pornesti si aerul , dupaia la drum lung daca te tii intre 90 -100 ai un comsum foarte bun chiar si 8 daca ai drum intins , de curand am facut un drum Constanta - Braila - Buzau - Miercurea Ciuc - Dej - Baia Mare in jur de 879 de km cu opriri , semafoare , urcari in panta , ambuteiaje , etc . si am consumat fix un plin de combustibil ( 55 l ) . Sper ca am fost de folos , succesuri .:dr2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Re: TD4 pareri asupra confortului, consumului, Daca mergi pe distante scurte(5-10 km)rupe!! Daca nu lucreaza termostatul corect,rupe! Am patit pe pielea mea. 1 Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cri79sti Postat Mai 21, 2021 Partajează Postat Mai 21, 2021 Salutare tuturor , sunt nou pe forum si as dori o informatie daca ma poate ajuta cineva legat de anvelope.In momentul acesta am pe masina anvelope de iarna 225/55/17 , intentionez sa le inlocuiesc cu 225/65/17 A/T. Intrebarea este daca merg .Multumesc , astept pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate