rekaller Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Re: Cateva sfaturi in legatura cu Pinin : Buna seara.Ai rezolvat problemele?Am avut si eu un Pinin, o minune de masinuta pentru ce stie si poate sa faca.Aceleasi probleme le-am avut si eu cu relantiul si ABS-ul.Eu am rezolvat problema cu relantiul curatand clapeta de acceleratie si schimband microfiltrele de benzina Iar treaba cu ABS-ul mi se aprindea ori de cate ori ajungea apa la unul din senzori.Cand se usca....se stingea doar ca atata cat era aprins becul...ciuciu ABS.Microfiltrele sunt ieftine dar putin mai greuț de schimbat, ca e destul de greu accesibil sa ajungi la ele, ai unu pe tur si unu pe returul din pompa de inalta.Bafta multa! Salut, nu am reusit sa ii dau de capat nici cu relantiul nici cu SRS-ul..am si fost la alt mecanic care mi-a ridicat un pic turatia la relanti pe la 700 dar tot aceleasi simptome are. cat despre SRS am verificat mufele de sub scaune le-am pus la loc si tot acelasi rezultat.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rekaller Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Re: Cateva sfaturi in legatura cu Pinin : Uite aici procedura de 'rememorare' a relantiului [ATTACH=CONFIG]291430[/ATTACH] Succes! Am facut-o! merge perfect in relanti acum! dar dupa ce o turez/incep sa merg cu ea, la semafor iarasi baraie din toate incheieturile...:| Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiSuveran Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 salut colegii, am achiziționat de curând un pajero pinin, și am mici nereguli, la care nu le găsesc cauza, am fost la service să pună testerul și nu au generație mai veche rezervorul era pe 0, la primul peco am alimentat, pe drum s-a aprins check engine, eu cred că e de la benzină sau de la faptul că a fost pe 0, aș vrea să știu și dacă pot șterge martorul. la denivelări mici nu se aude nimic, în schimb la gropi mai mari se aude un trăncănit de parcă se lovește ceva de caroserie, am verificat bucșa de la jug (cutie) e în stare bună ( joacă cînd împing de ea dar bănuiesc că e normal) motorul la relante e sub 800 turații și mai face și un alt zgomot dar nu pare să fie de la tacheți mă poate ajuta cineva cu sfaturi? mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Ce motor? 1. Daca e gdi, erorile generale pot fi citite cu orice tester obd2, inclusiv elm chinezesc de 50 lei. 2. fata, spate? poti fi multe... 3. ralantiul normal e pe la 6-700 ture. "alt zgomot" nu inseamna nimic pe net Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate