Vizitator fender Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Operatiunea " Masinoiu' " Deocamdata mai asteapta sa se instaleze noul guvern. Inainte de ultimele prefaceri se aratau impotriva maririi taxei. Deocamdata tac mâlc dar poate ai noroc si se revine la cum era. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Operatiunea " Masinoiu' " Stii cum se zice, speranta moare ultima. Astazi am petrecut 2 ore la politie sa mai iau o data numere provizorii si majoritatea celor cu care am discutat pe tema asta era optimista. Pana atunci taiem porcul, bem ceva si uitam de probleme. :x Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Operatiunea " Masinoiu' " si mie mi s-au intersectat drumurile cu respectivul de la rar.....la proxima ocazie iti povestesc ce si cum a fost...ai sa mori de :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Operatiunea " Masinoiu' " Astept sa-mi povestesti duminica la intalneala... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate