bratu romeo Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Salut, Apas manerul usii din spate, se lasa geamul, deschid usa, iau mana de pe maner, se ridica geamul. Apas manerul se lasa geamul, las liber , se ridica la loc. Daca incerc sa inchid usa , nu se poate , zavorul este pe pozitia inchis. A facut asa asta vara dupa o saptaman de stat in soare. Face asta acum, dupa ce a stat cinci zile acoperita cu zapada. Se deblocheaza zavorul cu surubelnita, dupa mai multe incercari si apasari ale manerului. Vreo idee de easy fix sau trebuie sa ma apuc sa desfac usa, mi e sila deja.:old Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Re: Chestie ciudata cu usa din sapte Schimba broasca de la portiera. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 Re: Chestie ciudata cu usa din sapte Tu stii ce frig este afara in parcare ? Am luat azi un tub de wd 40 si am reusit sa o fac sa nu mai faca :) Sa vedem cat.:banana Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate