soimu Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 am luat doua proiectoare second, IPF 900XS problema este ca in schema de monaj, apar cateva elemente pe care nu le am daca releul il iau de undeva, cine ma lamureste CE SUNT "INVERTER" URILE, LA CE FOLOSESC SI CUM POT SA LE INLOCUIESC??? ma gandesc ca e ceva important daca in schema de montaj are fiecare proiector cate un dispozitiv numi "inverter" si care are si soclu separata de plastic.... multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDim Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: am luat doua proiectoare... ma ajuta cineva? Am eu acasa un set nou, in cutie, ne desfacut, si o sa ma uit, in pachet, si o sa incerc sa te ajut!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 Re: am luat doua proiectoare... ma ajuta cineva? ok, merci mult de tot am rezolvat era incurcata hartia ale mele nu sunt HID cu xenon si nu am nevoie de acele kestii le-am legat mainainte normal si functioneaza merci mult de tot forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts