86ACB Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 (editat) Salut ! De 3 luni detin un Jeep Cherokee KJ 2.8 CRD 163 CP. Cu venirea iernii am constatat ca am probleme cu incalzirea in habitaclu.Nu baga caldura, cu butonul la maxim pe cald , sufla asa calaie..mai mult rece decat cald.Am fost la mecanic si mi-a spus ca radiatorul de incalzire e de vina.Furtunele sunt calde la motor,caldura vine pe furtune spre habitaclu dar se opreste in acel radiator, asta pe langa ca nu imi sufla aeroterma pe treptele 1 si 2 dar asta e o alta poveste.Acum ce vreau sa va intreb ce se poate face in privinta asta: trebuie cumparat un radiator nou sau se poate si ceva aftermarket. Nou din cate am cautat e undeva pe la 1095 RON si pe la 1970 RON la alta firma. Ce puteti sa_mi recomandati ,o varianta mai ieftina ? Adevaru e ca gasesc cam greu piese pentru Godzila asta mea. Va multumesc! Editat Noiembrie 24, 2018 de 86ACB Jeep Cherokee KJ 2.8 CRD 163 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate