cezar333 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie, ce mi recomandati? Salut , as vrea sa mi iau si eu o statie pt Jimny meu. Nu prea ma pricep la statii si as vrea sa mi ziceti si mie daca e ok TTi TCB 550 4W si antena Picco 70 C.(imi convine ca e si antena mica de 70cm) M ar interesa sa bata kam 10 km. Daca aveti alte recomandari astept indrumarile voastre si de unde as putea sa cumpar asa ceva. Pe net am gasit cu 430 ron pachetul de mai sus. Thx :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie, ce mi recomandati? Antena aia Picco e cam degeaba. Statia e ok daca nu ai mari asteptari la pretul ei. Cauta o antena mai lunga daca vrei 10km "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie, ce mi recomandati? pentru o raza mai mare de aprox 20 km ce echipament ar fi indicat..ca daca tot fac un compromis cu o antena mai lunga.... thx(nu as vrea amplif):hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie, ce mi recomandati? Nimeni nu iti va putea garanta o anume distanta minima de comunicare. Indiferent de echipament, mai ales 20km. Foloseste o antena buna, cat mai lunga, reglata sa aiba un raport al undelor stationare cat mai mic si pe cat posibil un plan de masa cat mai bun. In rest, 4W iti vor fi suficienti. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutzf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? as vrea sa stiu care este mai buna: President JFK II sau President Jakson II ? Editat Decembrie 10, 2010 de danutzf Jeep Liberty, 2,5 diesel :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Eu as alege Jackson II. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Salut, sunt aproape 4 ani de cand folosesc statii, calatorind mult, iar acum, folosesc de cca 1 an o statie full digitala, foarte comoda si cu performante deosebite; mentionez ca o folosesc cu o antena scurta de cca 35-40 cm(nu doresc sa fac reclama mascata - sunt doar deosebit de incantat de ea) ; statia se numeste Radian , se poate vedea aici si o recomand calduros. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Buna jucaria o cunosc destul de bine si iti dau dreptate! Iar ca si statie PMR eu folosesc un dual de la Midland este ceva semi prof! La fel de bune rezultate,mai ales ca si PMR :banana Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Salut, sunt aproape 4 ani de cand folosesc statii, calatorind mult, iar acum, folosesc de cca 1 an o statie full digitala, foarte comoda si cu performante deosebite; mentionez ca o folosesc cu o antena scurta de cca 35-40 cm(nu doresc sa fac reclama mascata - sunt doar deosebit de incantat de ea) ; statia se numeste Radian , se poate vedea aici si o recomand calduros. "full digitala" in nici un caz. In banda CB transmisiile se fac doar analogic MA Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Eu prin februarie mi-am luat de la tipul din Bacau un Midland Alan 100 + cu o antena de 30 cm cu 250 RON.Mi-am facut treaba si cu antena aia de 30 cm,cu greu dar ma intelegeam cat sa aflu cate ceva,dupa aceea din lipsa de timp am cumparat o antena din Real sau Carrefour marca Cobra de 1M cu care imi fac treaba si acum.Le-am folosit pana acum si pe Terrano si pe un Opel Vectra,cu performante mai bune pe Opel(bine,pe Nissan am si doua bari de portbagaj + cutia cateodata,banuiesc ca influenteaza). Tata si-a luat sapt trecuta un Storm Matrix de 8w (n-am auzit de marca asta) cu o antena de 1.6M no name tot necalibrata si cica ar merge ok fata de a mea,eu stau cu mana pe Squelch tot timpul. Treaba e ca antena asta de 1.6 i-a cazut de pe masina la 130 km/h si eu cu antena Cobra am mers cu 200+ fara probleme. Intrebarea mea este urmatoarea,daca pun antena asta de 1M,calibrata pe statia Matrix face treaba fara greieri?As schimba antenele intre ele fiindca cu Nissanul oricum nu merg mai mult de 130. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Antena cade dincauza magnetului. Nu e suficient de puternic. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Vreau sa dotez un L200 cu o statie radio CB plus antena fixa performanta. Problema este ca nu prea am loc pentru montarea statiei, numai scrumiera si spatiul de sub ea ar fi disponibil. Antena as monta-o pe bara fata in dreapta. Din ce am citit pe forum, as opta pentru o statie "Albrecht AE 6690", sau "Albrecht AE 6890", sau "Midland Alan 278", sau "midland Alan 100 Plus B", iar ca antena un "Sirio Performer 5000". Rog pareri pro si contra, sugestii pentru alte statii/antene, eventual oferte si preturi (inclusiv montaj si calibrare). :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Din toate astea, daca nu te constrange bugetul, as merge pe 6890 cu Perormer 5000 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Din toate astea, daca nu te constrange bugetul, as merge pe 6890 cu Perormer 5000 Bugetul ar fi sub 1000 ron, inclusiv montajul si calibrarea. Tel contact: 0722975143 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Din toate astea, daca nu te constrange bugetul, as merge pe 6890 cu Perormer 5000 Am reusit sa achizitionez o statie Albrecht AE 6890 plus antena Sirio Performer 5000, am montat-o, dupa care am calibrat-o la Gepetto (multumesc inca odata Gepetto si "La multi ani"). Vineri am plecat la munte si de pe centura (bariera de la Dragomiresti) am putut contacta statii CB din Bucurestii Noi si din Piata Alba Iulia. Duminica, pe A1, eu fiind la Km 71, am vorbit (foarte clar) cu cineva care era la Km 40. A fost insa si situatia cand am pierdut statia partenera la test (cam obosita) dupa numa 5,5 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evo Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Vreau sa dotez un L200 cu o statie radio CB plus antena fixa performanta. Problema este ca nu prea am loc pentru montarea statiei, numai scrumiera si spatiul de sub ea ar fi disponibil. Antena as monta-o pe bara fata in dreapta. Din ce am citit pe forum, as opta pentru o statie "Albrecht AE 6690", sau "Albrecht AE 6890", sau "Midland Alan 278", sau "midland Alan 100 Plus B", iar ca antena un "Sirio Performer 5000". Rog pareri pro si contra, sugestii pentru alte statii/antene, eventual oferte si preturi (inclusiv montaj si calibrare). :tk Colega, ma intereseaza si pe mine cum ai reusit sa montezi statia in L200. Al meu este cu 2 usi si am reusit sa o pun pe bord, in locasul de deasuprea butoanelor de aer, dar trebuie sa o dau tot timpul jos si e incomoda in plus. Daca poti trimite o foto sa prind si eu o idee cum a incaput la bricheta raman dator de bere. Multumesc:h5:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Albrecht-ul 6890 are fata detasabila. Statia o montezi unde vrei (sub bord,in cotiera, in spatele cotierei, sub scaun, etc.) iar pe bord montezi doar panoul de comanda. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evo Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Albrecht-ul 6890 are fata detasabila. Statia o montezi unde vrei (sub bord,in cotiera, in spatele cotierei, sub scaun, etc.) iar pe bord montezi doar panoul de comanda. Am inteles ideea. Eu puneam un midland 48 excel. O sa caut tipul de statie cu fata detasabila. Cum de nu m-am gandit la asta?:br:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? E detasabila doar pe jumate.....parca asa stiu.....nu e chiar ca la cd-player-ele auto...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Fata (panoul frontal) este complet detasabila de corpul statiei si se monteaza unde vrei tu, iar legatura cu statia se face prin intermediul unui cablu. Este adevarat ca depinzi de acel cablu, care se poate prelungi dealtfel, si nu poti lua in casa panoul frontal decat desfacand doua surubele si deconectand cablul. Daca la asta te referi. LE. Ideea e de a ocupa cat mai putin spatiu si nu de a oferi posibilitatea luarii din masina a panoului frontal. Editat Ianuarie 4, 2011 de atar Completare "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Tot de la tine stiam asta, dar nu mai tineam minte exact detaliile astea, care detalii m-au facut sa ma razgandesc si sa ma orientez la alta..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Ce statie imi recomandati in jurul sumei de 800 ron? Momentat am un midland 248xl si as vrea sa l schimb :) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Pai mai intai spune ce te nemultumeste la 248XL de vrei sa-l schimbi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Colega, ma intereseaza si pe mine cum ai reusit sa montezi statia in L200. Al meu este cu 2 usi si am reusit sa o pun pe bord, in locasul de deasuprea butoanelor de aer, dar trebuie sa o dau tot timpul jos si e incomoda in plus. Daca poti trimite o foto sa prind si eu o idee cum a incaput la bricheta raman dator de bere. Multumesc:h5:x Buna seara colegu! Albecht-ul 6890 in discutie are fata (de fapt tot panoul frontal) detasabila, cu un cablu de legatura cam de 1 metru; se poate monta oriunde in masina. Deocamdata eu am pus statia (cu panoul frontal montat pe ea) pe partea dreapta a consolei schimbatorului de viteze(la pasager). Cand o veni caldura (nu-mi place sa surubaresc pe frig), intentionez sa transfer statia sub unul din scaunele din fata, iar panoul frontal undeva pe la scumiera. Deocamdata nu am poze, dar o sa incerc sa fac si sa le postez aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Am reusit sa achizitionez o statie Albrecht AE 6890 plus antena Sirio Performer 5000, am montat-o, dupa care am calibrat-o salut, poti spune la cat te-a dus toata distractia? asta daca nu e secret :grin: ai gasit un pachet sau le-ai luat separat? multumesc Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate