evo Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? @corich Multumesc frumos dar nu mai pierde timpul cu pozele. Ma orientez si eu catre o statie care are fata detasabila. O sa o pun in cotiera banuiesc si panoul linga bricheta. Oricum , inca o data, :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? @corich Multumesc frumos dar nu mai pierde timpul cu pozele. Ma orientez si eu catre o statie care are fata detasabila. O sa o pun in cotiera banuiesc si panoul linga bricheta. Oricum , inca o data, :tk Daca montezi statia in cotiera va trebui sa atasezi un difuzor suplimentar si sa-l scoti undeva de unde-l poti auzi bine. Eu panoul frontal intentionez sa-l prind cu suruburi de capacul scrumierei (pe care oricum nu o folosesc); cand iau in casa panoul frontal nu ma mai obosesc sa desurubez cele 4 holsuruburi pentru plastic, iau scrumiera cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? salut, poti spune la cat te-a dus toata distractia? asta daca nu e secret :grin: ai gasit un pachet sau le-ai luat separat? multumesc Salut colegu, A fost "pachet", statia SH iar antena noua, total 795 ron, plus montarea 150 ron. Daca te pricepi cat de cat (si daca ai timp si spatiu de bibilit) poti sa o montezi singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? nu prea ma nemultumeste cu nimic 248xl dar l as schimba . fara nici un motiv anume..:) pt ceva mai bun:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evo Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Buna seara, Am o rugaminte la colegii care au statie cu fata detasabila sa imi recomande si mie un model de care ei sunt foarte multumiti. Ca buget pentru statie si antena ma gandesc in jur de 1.000 ron . Pina in momentul asta sunt la alberct 6890 cu o antena sirius. Multam in avans. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator t.a.flo Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Buna seara, Am o rugaminte la colegii care au statie cu fata detasabila sa imi recomande si mie un model de care ei sunt foarte multumiti. Ca buget pentru statie si antena ma gandesc in jur de 1.000 ron . Pina in momentul asta sunt la alberct 6890 cu o antena sirius. Multam in avans. Astept de ceva vreme si se pare ca in curand va aparea in Romania un model nou nout de statie cu fata detasabila TTi R2000. Mi s-a parut o optiune excelenta, pe pagina are si un filmulet de prezentare facut de producator. Voi fi printre primii care o vor folosi, am deja o precomanda lasata pentru ea. Voi impartasi aici primele impresii. Editat Ianuarie 6, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Pare interesanta scula. Le asteptam de prin decembrie. Sa speram ca vor ajunge in februarie in Romania. Si eu mi-am propus sa o testez pe Grand cand le voi primi. Pana atunci insa, la noi, in afara de Albrecht nu ai ce lua cu fata detasabila. S-ar putea sa mai apara la noi prin primavara-vara niste PROCOM-uri cu fata detasabila (din seria 900-901-907) dar care au plecat de la o copie Albrecht. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? nu prea ma nemultumeste cu nimic 248xl dar l as schimba . fara nici un motiv anume..:) pt ceva mai bun:) Eu am acest model si Nu am de gand sa-l schimb prea cuarand...nu inteleg de ce ai face asta si tu? Daca va fi sa schimb am sa o fac cu un president de ultima generatie :banana Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Si eu am luat un 248XL la recomandarea d-lui Sorin (multumesc mult!) de care sunt foarte multumit . ESP 2 -ul si NBS (Noise Blanker System) isi fac treaba cu Brio . Am vorbit cu statia , in combinatie cu o antena Sirio Megawatt 4000 din zona 13 septembrie (Piata Rahova) , pana in Aleea Castanelor , la BIG . Distanta , apreciez eu ca ar fii de aprox. 5-6km in oras (Bucuresti) , ceea ce eu zic ca e bine . Afara am vorbit cu ea 15-20km (pe DN1) . :banana Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Am vorbit cu statia , in combinatie cu o antena Sirio Megawatt 4000 din zona 13 septembrie (Piata Rahova) , pana in Aleea Castanelor , la BIG . Distanta , apreciez eu ca ar fii de aprox. 5-6km in oras (Bucuresti) , ceea ce eu zic ca e bine . cred ca sunt chiar mai mult undeva la 10 km. Editat Martie 3, 2011 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? eu cu statia mea...Cobra 19Dx si cu un Sirio Megawatt 4000 receptionez si emit din Cristian si pana in Harman...asta inseamna cam 15 km... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Eu am acest model si Nu am de gand sa-l schimb prea cuarand...nu inteleg de ce ai face asta si tu? Daca va fi sa schimb am sa o fac cu un president de ultima generatie :banana Sugereaza-ne doua modele. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Nu merita sa schimbi 248XL-ul cu mai putin de un Walker sau un Johnson. Tu vrei sa schimbi totul :) Si antena si statia? Nu inteleg, esti multumit de ele, dar le-ai schima asa doar de dragul discutiei. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Nu merita sa schimbi 248XL-ul cu mai putin de un Walker sau un Johnson. Tu vrei sa schimbi totul :) Si antena si statia? Nu inteleg, esti multumit de ele, dar le-ai schima asa doar de dragul discutiei. Hmm as schimba antena cu una mai buna dar nu mai inalta de 1.30 1.35:D si as vrea sa stiu daca as putea sa reglez un pic statia sa se auda un pic mai gros.:) Multumesc. :ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Recent am vazut si testat acest model Sincer chiar mi-a placut jucaria si ma bate gandul sa montez asa ceva in casa! ps:a nu se intelege ca fac reclama sau vand ceva,dar mai rar vezi asa ceva,lucru vechi si de calitate Editat Ianuarie 22, 2011 de gabikia Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? @corich Multumesc frumos dar nu mai pierde timpul cu pozele. Ma orientez si eu catre o statie care are fata detasabila. O sa o pun in cotiera banuiesc si panoul linga bricheta. Oricum , inca o data, :tk Am rearanjan nitel pozitionarea statiei Albrecht 6890 cu fata detasabila; statia prinsa cu suruburi in tavita de sub scaunul din dreapta (Mitsubishi L 200 Triton), plus un difuzor extern; fata detasabila montata pe capacul scumierei (suportul capacului a trebuit intors si practicat alt orificiu pentru mufa) Editat Ianuarie 26, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evo Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Multam de poze, berea de la mine... Incerc si eu cand o fi un pic mai cald afara.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Si eu, la fel ca altii, vreau sa-mi iau o statie pe masina. Mi-a fost recomandata urmatoarea statie : Albrecht AE 485 S Stie cineva ceva despre ea? Daca cineva poate sa ma ajute cu o indrumare, parere sau orice alta informatie despre ea il rog sa o faca. Mersi ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Daca gasesti una ia-o E o statie smechera. Rara pe la noi, dar poti gasi afara sau pe E-bay. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Si eu, la fel ca altii, vreau sa-mi iau o statie pe masina. Mi-a fost recomandata urmatoarea statie : Albrecht AE 485 S Stie cineva ceva despre ea? Daca cineva poate sa ma ajute cu o indrumare, parere sau orice alta informatie despre ea il rog sa o faca. Mersi ! Vezi ca original emite pe 10m (28.000-29.699MHz). Cu ea asa, nu vei auzi CB-ul (Citizen Band), care e pe 11m (26,965-27,405 MHz). Se poate insa modifica la 25.165-29.695 MHz (costuri suplimentare). Sau gasesti un asa numit model pt. export cu 10 si 11m (25, 165 - 29, 695 MHz). In ambele cazuri insa esti cam "ilegatel", daca nu esti radioamator si "birii" pe 10m sau daca esti radioamator si-i "dai" pe 11m cu 8W. info: http://www.diesnerfunk.de/product_info.php?products_id=785 In josul paginii gasesti inklusiv manualul (PDF) Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Cel care mi-a recomandat-o mi-a dat si sursa. Nu e de la noi, intradevar. Eu inca nu ma pricep la statii, poate daca te rog imi explici ce ai vrut sa spui prin statie smechera si de ce nu e o statie des intalnita. O statie buna nu ar trebui sa fie comuna (in general)? Mersi de ajutor! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Vezi ca original emite pe 10m (28.000-29.699MHz). Cu ea asa, nu vei auzi CB-ul (Citizen Band), care e pe 11m (26,965-27,405 MHz). Se poate insa modifica la 25.165-29.695 MHz (costuri suplimentare). Sau gasesti un asa numit model pt. export cu 10 si 11m (25, 165 - 29, 695 MHz). In ambele cazuri insa esti cam "ilegatel", daca nu esti radioamator si "birii" pe 10m sau daca esti radioamator si-i "dai" pe 11m cu 8W. info: http://www.diesnerfunk.de/product_info.php?products_id=785 In josul paginii gasesti inklusiv manualul (PDF) Mersi de informatii ! Deci, sa inteleg, ca daca voi lua una - Albrecht AE 485 S 10/11 - voi putea comunica cu toti ?! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Cum spunea si @Patrolator e o statie pentru radioamatori dar care poate fi folosita si in CB, pe care nu am prea vazut-o pe piata romaneasca. Nu e nicidecum o statie comuna. Trebuie sa fii radioamator cu hartie. Poate fi modificata insa numai pt CB dar nu cred ca merita. Daca vrei CB sa intrebi doar de radare pe asfalt si sa comunici in coloana la iesiri prietenesti in Off-road te poti orienta usor catre ceva existenta aici pe piata. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Cel care mi-a recomandat-o nu o foloseste decat la ce ai spus tu. Nici macar atat, el merge doar on-road, il intereseaza radarele, controalele si vorbeste cu masinile lui de firma. Ceea ce mi s-a parut interesant (daca este asa), este distanta mare la care poti vorbi (40 km?). Eu voi vreau sa o folosesc off-road dar si on-road, daca tot o am. In schimb... daca raman pe undeva prin munti si nu am smnal la tel. e importanta si puterea cu care emite (distanta la care bate). Ce alte modele sunt si ar fi interesante pentru ce vreau? Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Distanta mare de comunicare o obtii cu o antena buna si cu putere mare. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate