bogthebat Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Distanta mare de comunicare o obtii cu o antena buna si cu putere mare. Si in acest caz, care e combinatia castigatoare? Ce statie si cu ce antena?:hl "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Legal, puterea maxima admisa in CB este de 4W in FM. Ilegal, ai sa gasesti multe amplificatoare pe masini. Ca sa conteze cu adevarat, amplificatorul trebuie sa aiba minim 100W. Antena cea mai buna, este cea mai lunga. Adica 2m in practica. Tragi singur concluziile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? In schimb... daca raman pe undeva prin munti si nu am smnal la tel. e importanta si puterea cu care emite (distanta la care bate). Negativ! Ce folos daca toata lumea te aude dar tu nu auzi pe nimeni? E mai mult efectul profilactic. Tu iti faci datoria si-ti lansezi S.O.S.-ul cu coordonatele la fiecare 5 min. si speri ca cineva te aude si o sa si vina. Crede-ma, ca mult mai mult timp economisesti daca te sui imediat pe picioare si te duci pina in sat dupa un tractor. In Romania de obicei ajungi in 2-3 ore la o aszare sau exploatare forestiera, unde gasesti ajutor, si culmea, cei de acolo stiu un drum care duce la masina ta in doar 1/2 ora:grin:. Exceptie face cazul cind ramii grav in munti, adica te-ai aventurat pe unde inca n-a urcat TAF-ul, dar atunci deja "joci" in alta liga cu alte reguli, pe care daca le incalci...,ghinion (de exemplu cea care spune sa nu te duci singur) caz in care nu te mai ajuta decit un Breitling Emergency si cunostinte vaste de "survival".:grin: http://www.2dayblog.com/images/2007/january/breitling_emergency.jpg http://professionalwatches.com/assets_c/2010/01/bear-grylls-thumb-450x362-5201.jpeg Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Salut, ce recomandati : president jimmy(FM)second/ tti550 noua Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Negativ! Ce folos daca toata lumea te aude dar tu nu auzi pe nimeni? E mai mult efectul profilactic. Tu iti faci datoria si-ti lansezi S.O.S.-ul cu coordonatele la fiecare 5 min. si speri ca cineva te aude si o sa si vina. Crede-ma, ca mult mai mult timp economisesti daca te sui imediat pe picioare si te duci pina in sat dupa un tractor. In Romania de obicei ajungi in 2-3 ore la o aszare sau exploatare forestiera, unde gasesti ajutor, si culmea, cei de acolo stiu un drum care duce la masina ta in doar 1/2 ora:grin:. Exceptie face cazul cind ramii grav in munti, adica te-ai aventurat pe unde inca n-a urcat TAF-ul, dar atunci deja "joci" in alta liga cu alte reguli, pe care daca le incalci...,ghinion (de exemplu cea care spune sa nu te duci singur) caz in care nu te mai ajuta decit un Breitling Emergency si cunostinte vaste de "survival".:grin: http://www.2dayblog.com/images/2007/january/breitling_emergency.jpg http://professionalwatches.com/assets_c/2010/01/bear-grylls-thumb-450x362-5201.jpeg Scuze de off, dar ce face Breitling-u asta asa special in afara de faptul ca costa de la 3000EUR in sus si arata frumos ce-i drept? Cum te poate ajuta el sa supravietuiesti? :) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Scuze de off, dar ce face Breitling-u asta asa special in afara de faptul ca costa de la 3000EUR in sus si arata frumos ce-i drept? Cum te poate ajuta el sa supravietuiesti? :) Nu stiu unde l-ai vazut cu 3.000,-€, dar la banii astia e chilipir. Ia-l urgent! Ce "face" ca sa-ti salvez po-po-ul, vezi aici: http://www.breitling.com/modeles/pdf/BR9934-InfoEmergency_210x148_de.pdf Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Cum te poate ajuta el sa supravietuiesti? :) Avand cadranul galben,atrage mustele la el....muste care le prinzi,halesti si supravietuiesti. Acum serios ceasul emite un semnal SOS prin intermediul satelitilor.cineva capteaza semnalul si te salveaza|sau nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? In fapt, poate emite un semnal radio, pe frecventa SAR (Search and Rescue) 121,5 MHz. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? In fapt, poate emite un semnal radio, pe frecventa SAR (Search and Rescue) 121,5 MHz. Iar de la 1. Februar 2009, 121,5MHz (frecventa internationala de "emergency") este completata de 406-MHz (COSPAS-SARSAT) care are si posibilitatea de localizare GPS. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? revenind strict la statiile radio....eu unul prefer o statie normala...cuplata cu o antena performanta... personal am pe masina o statie Cobra 19DX...cuplata cu o antena Sirio Megawatt 4000......ptr uzul obisnuit rezultatele sunt mai mult decat ....bune :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Am posibilitatea să achiziționez o stație radio Motorola GM-300 cu antenă. Din câte știu trebuie trasă în bandă . Proprietarul spune că ar avea 25 w. Ce-mi recomandați? Este bună scula? Vrea puțin pe ea, cred... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Motorola GM-300 e buna doar daca esti taximetrist. Poate lucra intre 136-174 MHz sau 403-520 MHz in functie de model. Nu poate fi modificata sa lucreze in CB 27MHz "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Statie performanta : recomandari ? Rog cunoscatorii sa-mi recomande si mie o statie+antena,cu care sa am o receptie buna,ca acum am o galagie in masina cu statia deschisa ca nu mai poti sta de vorba,mentionez ca am un Midland 48 Excel si antena President ML145. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta De ce nu lasi statia pe care o ai si ii pui un amplificator de 50-100w ? Iesi mult mai ieftin Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta Amplificatorul ma ajuta si la receptie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta 1.Daca deja ai galagie in masina si mai pui si amplif pe receptie sa terminat cu tot si toate si nu o sa te mai intelegi om cu om :ha: 2.Fa o inspectie la toata instalatia de comunicare(alimentare,cabluri csi pozitionarea lor in masina,calibrare antena) 3.Si vorbim dupa aceea ce este nevoie sa mai faci....asta presupunand ca totul a fost ok atunci cand le-ai montat si ai fost multumit de utilizare a ei pina acum!:wink: 5.Specifica ce suma doresti sa investesti in echipament! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta Am sa verific legaturile,pana acum le-am avut montate pe Pajero,pe care l-am vandut,iar acum le-am montat pe Patrol cu antena pe bull bar,ca emisie am probat-o si e ok.dar am zgomot de fond mare,si merg cu scqelchul mai sus de jumate sa am liniste in masina,dar nu-i mai receptionez decat pe cei care sunt aproape de mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta Si inca ceva NU uita de propagare care acum este pe val si este normal sa ai zgomot de fond si eu tin la fel sql sincer in aceasta perioada! Dar pentru linistea Ta dute la un meserias sa iti masoare si calibreze antena pe noua masina. Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta Maine am sa merg sa verific!Daca cineva are liniste in masina si performante il rog sa ne spuna si noua ce echipament foloseste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta Amplificatorul ma ajuta si la receptie? Sunt amplificatoare pentru receptie, emisie sau si una si alta. Ce zice colegu mai sus cu galagia e adevarat. Ti-ar trebui ceva cu auto-sqelch (sau cum se scrie) Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta : recomandari ? Daca galagia din masina se refera la zgomot de fond, atunci opteaza pentru statie President Jakson, care pentru mine e cea mai buna statie pe care o poti cumpara. E chiar profi! Are ASC (squelch automat) care chiar functioneaza. Putere mare.... etc... Mai multe desprea ea gasesti pe google. Aaaa! am uitat sa mentionez ca e printre cele mai scumpe :sc Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta Maine am sa merg sa verific!Daca cineva are liniste in masina si performante il rog sa ne spuna si noua ce echipament foloseste! president jackson II + sirio 4000 calibrata 1.1 auto squelch e o porcarie. eu butonez tot timpul sql manual. p.s. statia e tunata la aproape 40 W:banana Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Statie performanta : recomandari ? Tinand cont de faptul ca Alan 48 Excel este o statie foarte buna, te sfatuiesc sa te duci la cineva care sa verifice legaturile, antena, instalatia electrica a masinii si apoi sa vezi daca e statia de vina. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Am o statie UNIVERSUM adusa din Germania si nu imi dau seama ce-i cu ea. Are prea putine canale. Se poate folosi in banda CB? E buna de ceva? Atasez o poza cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Doresc sa achizitionez o statie CB. Ce-mi recomandati? Se pare ca da. E CB. Nu functioneaza? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate