emanoeladrian Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 (edited) Re: Masina mea LC 150 Pe 5 usi merg , manuala si cred ca o comand direct N1. Dainius din Lituania mi-a confirmat ca ei comanda N1 cu 5 locuri la Toyota Japonia fara probleme. A ramas sa-mi spuna in ce consta modificarile la masina si daca grilajul il monteaza tot Toyota ca fiind inclus in proiectul de N1. Culoare Argintiu musai si varianta Luxury de Lituania care este diferita de cea oferita pe piata din RO. O comand cred la sfarsitul lui Martie ca sa o am la inceputul verii. Una peste alta tot cam 8-10.000 Euro mai ieftina in Lituania decat la noi . Pretul de baza incepe de la 39900Euro. Edited December 18, 2018 by emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Re: Masina mea LC 150 Cand te referi la pretul de baza tu vorbesti de masina simpla , nu piele/ lemn nu full electric. Corect ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Re: Masina mea LC 150 Metre ne tot aburesti pe acilea cu vrajeala peste vrajeala ...pune pozele alea odata! Cu ce are si cu ce nu are ... Daca vinzi Patrolu te banez definitiv in agenda telefonului ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 (edited) Re: Masina mea LC 150 Cand te referi la pretul de baza tu vorbesti de masina simpla , nu piele/ lemn nu full electric. Corect ? In Lituania au 5 modele si anume: - Standard -Luxury -Executive -Executive Technology Plus -Premium. Atasat ai un PDF. Incearca sa traduci folosind Google (din Lituaniana in Engleza este perfect..nu stiu cu limba Romana cat de bine traduce). Succes la lectura !LC 150.pdf Edited December 19, 2018 by emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Re: Masina mea LC 150 Metre ne tot aburesti pe acilea cu vrajeala peste vrajeala ...pune pozele alea odata! Cu ce are si cu ce nu are ... Daca vinzi Patrolu te banez definitiv in agenda telefonului ... :ha: Cum sa vanz Patrolu ? Nu ai citit in prima mea postare ca si 150 - ul asta tot Y61 trebuia sa fie :ha: ? E mult mai accesorizat decat y61 , cei drept patrolu meu e de prin 99 , dar sa stii ca eu prin oras tot cu Patrolu merg. Parca altfel merge , e mai greoi , ai senzatie de utilaj in el . Ma rog om bolnav la cap ce sunt , toata lumea vrea masina usoara si silentioasa, numa io vreau simex , fum si galagie :wink:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) Re: Masina mea LC 150 Tare prost este amplasat vasul cu lichid de spalat parbrizul, asta in comparatie cu Patrolu sau cu Terrano ma refer. Cat ai umbla cu masina nu se dezgheata pentru ca e pus prost , in spoilerul din fata si tot curentul rece de aer vine fix in el. Apoi eu am avut T2 cel facut prin 2001, inainte de Renault, cu ventilator la clima, cel care avea un rezervoras cit un borcan de compot pe aripa dreapta pus la vedere, restul pina la vreo 6,7,8l ca nici o data n`am stiut cit in fapt are era in aripa, la fel de bine pus ca la astea noi, daca ingheta...garajul te salva! Cele de dupa 2003 au un rezervor in compartimentul motor, cred ca din gama lui Renault, la alea daca mergeai dezgheta motorul vasul si pompa. Au venit ceva zapezi pe la noi si a trebuit sa manevrez Patrolasul prin zapada, un pic inghetata da` nu mare, cam 40Cm, ca a venit baiatul cu LC150, culmea, GR s`a miscat mai bine decit LC150, mama ce nervi i`am facut la ala mare! Oricum si Patrolul e tot al lui da` ma rog, LC mai actual, elegant, rafinat...da` tot Patrolu`i mai bun! :D Edited December 19, 2018 by Ion_Bumbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 19, 2018 Author Share Posted December 19, 2018 Re: Masina mea LC 150 Apoi eu am avut T2 cel facut prin 2001, inainte de Renault, cu ventilator la clima, cel care avea un rezervoras cit un borcan de compot pe aripa dreapta pus la vedere, restul pina la vreo 6,7,8l ca nici o data n`am stiut cit in fapt are era in aripa, la fel de bine pus ca la astea noi, daca ingheta...garajul te salva! Cele de dupa 2003 au un rezervor in compartimentul motor, cred ca din gama lui Renault, la alea daca mergeai dezgheta motorul vasul si pompa. Au venit ceva zapezi pe la noi si a trebuit sa manevrez Patrolasul prin zapada, un pic inghetata da` nu mare, cam 40Cm, ca a venit baiatul cu LC150, culmea, GR s`a miscat mai bine decit LC150, mama ce nervi i`am facut la ala mare! Oricum si Patrolul e tot al lui da` ma rog, LC mai actual, elegant, rafinat...da` tot Patrolu`i mai bun! :D Chiar te-ai fi asteptat sa mearga mai bine LC-ul decat Patrolu ? La zapada e una din acele situatii in care , DA greutatea conteaza. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Re: Masina mea LC 150 Diferenta de greutate este nesemnificativa, nu stiu daca nu cumva LC150 e mai greu, Patrolasul e din ala scurt, 3usi. Na, eu am mers pe zapada din aia citiva ani, el nu cit mine si mai ales nu pe unde am haladuit eu. :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted January 26, 2019 Author Share Posted January 26, 2019 Re: Masina mea LC 150 ei uite ca am reusit sa ajung si eu intr-un final pe la laptop sa pun cele poze de mult promise ... 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 (edited) Re: Masina mea LC 150 Frumoasa culoarea, da bine pe LC150. Inca odata sa o stapanesti/stapaniti sanatosi si un milion de km fara probleme. Ce ai facut cu uleiul la cutie. l-ai schimbat ? Nu am uitat ce am promis dar nu am avut timp cat am fost cateva zile pe acasa sa caut. In camara s-a uitat sotia si nu este, probabil ca a ajuns in pod. In Martie sau Aprilie o sa ma uit si sigur il gasesc si ti-l trimit (solutie pentru protectie piele). Edited January 27, 2019 by emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted January 27, 2019 Author Share Posted January 27, 2019 Re: Masina mea LC 150 Frumoasa culoarea, da bine pe LC150. Inca odata sa o stapanesti/stapaniti sanatosi si un milion de km fara probleme. Ce ai facut cu uleiul la cutie. l-ai schimbat ? Nu am uitat ce am promis dar nu am avut timp cat am fost cateva zile pe acasa sa caut. In camara s-a uitat sotia si nu este, probabil ca a ajuns in pod. In Martie sau Aprilie o sa ma uit si sigur il gasesc si ti-l trimit (solutie pentru protectie piele). Pana la urma am primit un raspuns de la reprezentanta Toyota de la care am cumparat masina . Se schimba la 160.000 km. Asa mi-a spus si Razvan de la GTC. Eu am cumparat masina la 105.000 km , urmatoarea revizie este la 120.000 km. Am decis ca la 120.000 km voi schimba odata cu uleiul de motor si uleiul din cutie. Voi fi prezent la schimb si eu , sa vad ce culoare va avea uleiul din cutie si in functie de asta voi schimba de acum incolo cum zice producatorul sau mai des. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 O intrebare pentru cunoscatori, am observat ca pe drept masina are tendinta cand e goala sa stea inclinata spre dreapta , este normal ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted June 17, 2019 Author Share Posted June 17, 2019 La diferentialul central deschis , e problema daca e diferenta de uzura intre anvelopele de pe puntea fata si cele de pe puntea spate ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignis Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Nu, pentru ca de aia e diferential, sa preia diferentele de rotatie intre punti ca sa zic asa. Referitor la cealalta intrebare, masina trebuie sa stea dreapta daca nu are o incarcatura dezechilibrata. Daca sta intr-o parte e vorba de o uzura a sistemului de suspensie cel mai probabil. :cl Ignis 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b80xox Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Daca masina este echipata cu sistem de suspensie KDSS este normal. Este o procedura de resetare a ei la reprezentanta. Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted September 5, 2019 Author Share Posted September 5, 2019 Daca masina este echipata cu sistem de suspensie KDSS este normal. Este o procedura de resetare a ei la reprezentanta. Deci asa trebuie sa stea intr-o parte ? La ce te referi cand zici procedura de resetare ? Ce se obtine prin resetare ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Stie cineva ce ulei trebuie bagat in reductor la masinuta aceasta ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVIAN Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Salut,în link ul trimis de Emanoiladrian erau toate tipurile de fluide si cantitatea necesară! Am si eu o intrebare si profit de tipicul deschis : EGR off a facut /face cineva la Land Cruiser cu DPF? Oricum ca recomandare cred ca ar trebui să l cureti/ verifici in ce stadiu este si sa montezi oil catch can Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Stiu ce zici numa ca la o masina in garantie nu prea poti monta nimic pana cand nu iese din garantie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts