Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Help! Activare Gap Diagnostic!

Bobi

Postări Recomandate

Salutare !

In urma sfaturilor lu Ferry,am achizitionat IIDTool BT,de la Gap Diagnostic.

de 2 zile incerc sa activez instrumentul si nu reusesc:citesc,recitesc,pasii de urmat,pe care deja ii memorez,iar la sfirsit rezultatul nu e cel corespunzator.

Cu firewall,fara firewall nimic,schimbat cabluri usb ,nimic,schimbat laptopuri,acelasi rezultat,poate imi scapa mie ceva.....

Daca e cineva care a trecut prin acest proces si poate sa recomande niste tipsuri....sunt bine venite.(nu mai am multe si incaruntesc de tot).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Help! Activare Gap Diagnostic!

Salut, imi pare rau sa aud ca ai probleme, eu zic sa apelezi direct la ei https://www.gap-diagnostic.com/support/contact/

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Pai daca e un IID BT nu se face activarea si de pe telefonul sau tableta unde ai aplicatia instalata?

Eu asa am facut. Infigi IID-ul in masina, te conectezi ca sa-i citeasca VIN-ul si ai acolo buton de "Activate". Ori direct pe telefon daca are net sau iti da cod sa-l trimiti la ei. In oricare din cazuri vei avea nevoie de cont la ei pe site.

Link spre comentariu

Multumesc pt implicare! Am reusit pina la urma.

Pe siteul lor exista lista cu pasii de urmat,chestia e ca trebuie descarcat un fisier executabil,ca wizardul sa recunoasca scula.

No dupa asta e simplu,se impereceaza prin BT telefonul cu cititorul,se descarca fisierele pe telefon,apoi mers la masina ,identificat masina cu VIN ul ,activare scula,se primeste un cod care trebuie introdus in programul de activare al producatorului GAP diagnostic,apoi se genereaza un cod unic care se introduce in telfon(soft)si gata logat pe VIN.

Greul de acuma vine ...cum scap de culoare rosie!

Sper sa pot apela la voi pt sfaturi si indrumare.

Multumesc tuturor!

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
Salutari, a venit rindul meu sa am probleme cu activarea...reusesc sa fac upgrade-ul, ma pot conecta, dar nu pot accesa tot meniul. Atunci cand incerc "Faults" sau"Car Config" incearca conectarea, incepe sa citeasca, dupa care imi da eroare si ma scoate din soft. Repet, probleme doar cu cele 2. Cei de la GAP se lasa asteptati....le-am sesizat problema. Ceva idei ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare