Emanuel Tifrea Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) Astept sfaturi si pareri din partea voastra! Editat Decembrie 3, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Re: Prima mea masina, Toyota Hilux Surf SSR-X 3.0 S-o stapanesti sanatos ! Ce fel de sfaturi doresti ? Ce anume te intereseaza si n-ai gasit in restul discutiilor despre o astfel de masina ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel Tifrea Postat Decembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Re: Prima mea masina, Toyota Hilux Surf SSR-X 3.0 Va multumesc!Nu stiu de la ce anume sunt mufele astea,imi lipsesc butoanele si pana in prezent nu am gasit raspunsul. Credeti ca anvelopele 33 12,5 r15 sunt potrivite pentru masina asta? Ce fel de ulei sa pun in cutie(automata) dar in grupuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Re: Prima mea masina, Toyota Hilux Surf SSR-X 3.0 Intai incearca sa-ti gasesti manualul masinii pe unul din link-urile de mai jos : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?53689-Linkuri-utile-pentru-posesorii-de-Toyota-Hilux-Surf-sau-4-Runner (33-uri nu-ti vor intra cu suspensia stock, nici macar alea de 10.5) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate