Aviatorulx Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Salut. Stie cineva daca potrivesc presurile din cauciuc de pe j100 pe j9? Am gasit pe un site de vanzare dar de j100.Vanzatorul spune ca sunt la fel cu cele de pe j9 fab.1999.Mi-e sa nu cumva sa nu potriveasca si sa platesc transport de doua ori, ca pretul cred ca e destul de ok 130 lei un set. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Re: Sfat achizitie presuri cauciuc LC J9 La 130 lei merita sa le iei chiar daca nu se potrivesc, nu-i asa....? :grin: Oricum, la cum stiu eu ca arata un LC100 si un LC 90, pot sa pariez ca nu se potrivesc asa cum ar trebui, asta daca vrei sa fie treaba-treaba pentru ca, altfel, mai bine dai banii pe unele universale. Mai bine vezi ce zice si colegul @Mateo ca pariez ca o sa-ti raspunda si el ! :ha: Si el chiar se pricepe la 90 la cat de mult ii place masina lui ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aviatorulx Postat Decembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Re: Sfat achizitie presuri cauciuc LC J9 Salut. Acum ce sa zic?Pana la urma 130 lei nu-i vreo suma astronomica.Ideea e ca am "consumat" 2 randuri de presuri de 40 lei setul care erau bune doar daca vrei sa vinzi masina ca sa vada cumparatorul ca are masina presuri noi,adica de cea mai proasta calitate.Mno,poate nu stiu io sa le aleg.Oricum,originale nu am sa gasesc,cum il mai am doar pe cel de la sofer ca asa am luat masina, care incăăă...se prezinta chiar si dupa atatia ani foarte bine,chiar e vovoras din cauciuc, nu din plastic. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Re: Sfat achizitie presuri cauciuc LC J9 Gluma-negluma, eu nu le-as lua daca n-as fi sigur ca se potrivesc 100% pentru ca daca se vor aseza pe podea cu oarece nepotriviri, ei bine, nepotrivirile alea iti vor sarea in ochi in permanenta si-ti vei dori sa le inlocuiesti rapid cu d-alea de 40 lei de la care n-ai nicio pretentie.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Decembrie 8, 2018 Partajează Postat Decembrie 8, 2018 Re: Sfat achizitie presuri cauciuc LC J9 Domnule, daca dimensiunea e aceeasi de pe masina ta si arata bine, ia-le. Dar nu lua anvelope de alta dimensiune ca nu e sigur ca vor fi si bune pe masina ta. Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate