Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa mediu Landwind

Gil

Postări Recomandate

Nu m-am putut abtine sa nu va spun si voua:

la noi in tara, Landwind este considerat non-euro, desi are motor Mitsubishi de generatie noua, , 2 sonde lambda, etc. (deci euro3 sau 4).

Acum, asezati-va bine pe scaun si calculati taxa de mediu pentru el daca:

- e fabricat in 2006

- motor 2389 cmc

- non-euro

Si nu vorbesc din filme, stiu un caz real in care omului i s-a spus sa mearga sa plateasca aceasta taxa.

Va zic eu ca sa nu mai pierdeti vremea: de la 01.07.2008 este.... tadaaaa... 51602 euro ... ok si 40 de centi :P :uameni

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: taxa mediu Landwind

Din cate stiu eu, China a introdus un echivalent Euro 1 in 2000, in 2005 un euro 2.. iar in 2007 euro 3.

In 2010 ar introduce euro 4, mai putin in unele zone unde deja au introdus asta in 2008.

Deci.. cam greu ca o masina produsa in china in 2005 sa nu fie macar euro 1 sau 2....

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

greu...usor

la noi orice e posibil

asa cum pana la ora actuala NU EXISTA euro 5 pentru RAR...se poate muuute scapari sa se fi "strecurat" ca deh, "si ei e oameni" si institutia (RAR) se bazeaza pe LEGE (mai ales acolo unde ai putea avea tu, nesimtit de cetatean, sa ai dreptate) si "legea e cum e, dar trebuie aplicata"

p..da mami lor de gunoaie ordinare

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

greu...usor

la noi orice e posibil

asa cum pana la ora actuala NU EXISTA euro 5 pentru RAR...se poate muuute scapari sa se fi "strecurat" ca deh, "si ei e oameni" si institutia (RAR) se bazeaza pe LEGE (mai ales acolo unde ai putea avea tu, nesimtit de cetatean, sa ai dreptate) si "legea e cum e, dar trebuie aplicata"

p..da mami lor de gunoaie ordinare

Directorul general de la RAR (cel demis de Berceanu) avea salar lunar de 200 milioane !!!!!!!!! :P

0745634366
Link spre comentariu

Pentru motorul de la acest aro al tau (6596 cc) tre sa platesti un impozit anual de 39.576.000

lei vechi.Vinde-l si i-ati un hummer.Asta primavara in pravalie la don Luigi (nissan4x4)era un patrol cu motor de Hummer 6.2 litri.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare