Gil Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Nu m-am putut abtine sa nu va spun si voua: la noi in tara, Landwind este considerat non-euro, desi are motor Mitsubishi de generatie noua, , 2 sonde lambda, etc. (deci euro3 sau 4). Acum, asezati-va bine pe scaun si calculati taxa de mediu pentru el daca: - e fabricat in 2006 - motor 2389 cmc - non-euro Si nu vorbesc din filme, stiu un caz real in care omului i s-a spus sa mearga sa plateasca aceasta taxa. Va zic eu ca sa nu mai pierdeti vremea: de la 01.07.2008 este.... tadaaaa... 51602 euro ... ok si 40 de centi :P :uameni Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: taxa mediu Landwind Din cate stiu eu, China a introdus un echivalent Euro 1 in 2000, in 2005 un euro 2.. iar in 2007 euro 3. In 2010 ar introduce euro 4, mai putin in unele zone unde deja au introdus asta in 2008. Deci.. cam greu ca o masina produsa in china in 2005 sa nu fie macar euro 1 sau 2.... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: taxa mediu Landwind greu...usor la noi orice e posibil asa cum pana la ora actuala NU EXISTA euro 5 pentru RAR...se poate muuute scapari sa se fi "strecurat" ca deh, "si ei e oameni" si institutia (RAR) se bazeaza pe LEGE (mai ales acolo unde ai putea avea tu, nesimtit de cetatean, sa ai dreptate) si "legea e cum e, dar trebuie aplicata" p..da mami lor de gunoaie ordinare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: taxa mediu Landwind Ce masina este acesta? 51000 eur corect? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: taxa mediu Landwind greu...usor la noi orice e posibil asa cum pana la ora actuala NU EXISTA euro 5 pentru RAR...se poate muuute scapari sa se fi "strecurat" ca deh, "si ei e oameni" si institutia (RAR) se bazeaza pe LEGE (mai ales acolo unde ai putea avea tu, nesimtit de cetatean, sa ai dreptate) si "legea e cum e, dar trebuie aplicata" p..da mami lor de gunoaie ordinare Directorul general de la RAR (cel demis de Berceanu) avea salar lunar de 200 milioane !!!!!!!!! :P 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: taxa mediu Landwind Pai datorita muncii cu raspundere mare care se executa la RAR, a numarului de omologare eronat scris in cartea de identitate, eu am acum un aro cu motor brasov de 6596cmc si 91 KW :pr iar pentru asta trebuie platiti.. :bx Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: taxa mediu Landwind Pentru motorul de la acest aro al tau (6596 cc) tre sa platesti un impozit anual de 39.576.000 lei vechi.Vinde-l si i-ati un hummer.Asta primavara in pravalie la don Luigi (nissan4x4)era un patrol cu motor de Hummer 6.2 litri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: taxa mediu Landwind Ne amuzam dar nu-i a buna deloc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate