Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nivel siguranta JL

Flow

Postări Recomandate

Re: Nivel siguranta JL

Nu zic ca sta bine, dar nici nu fost prea rau la crash test. Dar e usor hilar cum depuncteaza astia. Nu are toate fitele de sisteme de asistenta pt sofer e depunctata. Lane Assist, Emergency Braking, etc. Mi unul mi se pare o prostie. Cu cat avem mai multe altfel de sisteme, cu atat soferii se vor prosti si mai mult ca se vor baza pe ele.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nivel siguranta JL

Testele de siguranta sunt facute cumva netinandu se cont de utilizarea preponderenta pentru fiecare tip de masina in parte.

Cu siguranta marea majoritate dintre posesorii de wrangler stiu cu ce se mananca gabaritul acestei masini si il conduc ca atare.

Totusi sunt niste date oficiale, sunt bine de stiut, jeep ul la fel ca si alte marci a mai dat gres in materie de siguranta, ce mi amintesc eu recent:

JK (si alte jeep uri)- Probleme frecvente la spirala airbag, recunoscute si adresate doar foarte tarziu

Grand cherokee - A picat lamentabil de fiecare data testul elanului cand restul masinilor similare treceau fara probleme

Revenind la JL, din experienta personala, in prima faza vad o imbunatatire la nivelul sigurantei fata de modelele vechi, prin prelungirea rollcage ului pana in partea din fata pe stalpul A.

Nu stiu cati dintre voi au dat vreodata importanta dar YJ, TJ si JK au o problema grava in acest sens, rollcage ul acestor masini se opreste in partea frontala in rama de la parbriz, rama care la primul contact cu solul se turteste impreuna cu capatul rollcage ului mai usor ca o cutie de conserva.

Stiu cateva persoane care au murit in wranglere rasturnate, prinsi intre rollcage si volan.

Din ce observ din poze la JL nu mai este aceasta problema.

jl.thumb.jpg.0273b99c75986afcad12755991a0cf41.jpg jeep-wrangler-rubicon-too.jpg.abd8b5c8702024337db6a13ee52439c2.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare