Miron Sorin Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 hai inaintati o suma medie...sa stie omu cit se invirte participez si eu cu cit trebe sa iasa treaba bine zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 nu exista suma medie.fiecare pune cat il lasa inima sau punga.nu e nicio rusine.suntem in familie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Eu am trimis 300 ron si o sa mai iau cu mine 3-400 ron sa fie + cateva lucruri pe care am sa le strang intre timp + camioneta pentru carat. asta ie, criza economica! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Unde a fost domne topicul ca de un sfert de ora caut :ha: ? Citez din alt topic mai vechi dar cu post de azi : Bravo si felicitari - acum pe clubmercedes au inceput sa se stranga lucruri pentru copii (la initiativa 4x4). Felicitari. Iata si un link de acolo daca doriti sa interveniti cu idei si sfaturi: http://www.clubmercedes.ro/poate-reusim ... t5194.html Referitor la sume , nu am eu autoritatea sa vorbesc in numele altora , dar cred si asa este normal , sa participe fiecare cu cat poate . Si 10 lei conteaza , zic eu , de la mai multi se aduna. Noi , adultii , ne bucuram cand primim un cadou , cat de neansemnat ar fi , va inchipuiti copii aceia , ce bucurie o sa fie. In special de jucarii , care stiu cu certitudine ca le lipsesc sau nu sunt suficiente. :hi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Colegul ARHITECT a gasit asta: http://gsp.ro/stire/licitati-la-fotb...ta-110217.html Sincer nu ma asteptam la asta din partea fotbalistilor...Se vede ca le-a mai ramas o parte de omenie. Link-ul complet la cel de al-2-lea thread de pe clubmercedes...si ma bucur ca au inceput sa miste treburile pe acolo: http://www.clubmercedes.ro/poate-reusim ... t5194.html Daca ar incepe si pe clubrv.ro ar fi perfect....Poate ne dau o mina de ajutor colegii nostri :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Unde a fost domne topicul ca de un sfert de ora caut :ha: ? Citez din alt topic mai vechi dar cu post de azi : Bravo si felicitari - acum pe clubmercedes au inceput sa se stranga lucruri pentru copii (la initiativa 4x4). Felicitari. Iata si un link de acolo daca doriti sa interveniti cu idei si sfaturi: http://www.clubmercedes.ro/poate-reusim ... t5194.html Referitor la sume , nu am eu autoritatea sa vorbesc in numele altora , dar cred si asa este normal , sa participe fiecare cu cat poate . Si 10 lei conteaza , zic eu , de la mai multi se aduna. Noi , adultii , ne bucuram cand primim un cadou , cat de neansemnat ar fi , va inchipuiti copii aceia , ce bucurie o sa fie. In special de jucarii , care stiu cu certitudine ca le lipsesc sau nu sunt suficiente. :hi :g :g :g :bravo :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 eu aduc saci de haine,jucarii si bani cati pot strange si pun camioneta (adica puchul) la bataie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Cum o fotografie face cit 1000 de cuvinte mi-am permis sa o copiez de pe threadul cu actiunea de anul trecut si cum eu nu o vazusem pina acum m-am gindit ca mai sunt si altii ca mine.Nu ma lasa inima sa o micsorez pentru ca as distruge farmecul(daca deranjeaza marimea rog un moderator sa o ajusteze).Felicitari fotografului. :bravo Asadar oameni buni iata unul din beneficiarii efortului nostru... http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/umanitara/PC213597.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Doamne dumnezeule ....... ce ingerasi..... . Si cand te gandesti ca nu au nimic drag pe lume , mamici , tatici Am ramas mut. No coment Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Pot sa am o rugaminte catre admin sa mute acest topic mai sus, sa fie mai vizibil? Sa fie mai accesibil de la intrarea pe forum. Aici este destul de greu de ajuns Sper sa nu fie o rugaminte deplasata :p :p Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 particip si eu cu minim 500 lei si un drum pina acolo as vrea sa stiu daca ii mai trimit in cont sa mai platim comision? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 daca vii de dimi cand facem cumparaturile nu mai are sens contul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Cum o fotografie face cit 1000 de cuvinte mi-am permis sa o copiez de pe threadul cu actiunea de anul trecut si cum eu nu o vazusem pina acum m-am gindit ca mai sunt si altii ca mine.Nu ma lasa inima sa o micsorez pentru ca as distruge farmecul(daca deranjeaza marimea rog un moderator sa o ajusteze).Felicitari fotografului. :bravo Asadar oameni buni iata unul din beneficiarii efortului nostru... http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/umanitara/PC213597.jpg Multumesc! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 E senzationala. Ar trebui pusa in deschiderea topicului. De cate ori o vad ma emotionez pur si simplu. :1 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 "Pentru donatii in bani puteti folosi contul CLUB 4X4: -Cont: RO74 RZBR 0000 0600 0992 7496 Raiffeisen Bank Agentia George Cosbuc " Scuze , sper sa nu se supere "sefii" , dar l-am up-uit :ha: , putin . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Am mai mobilizat 2 amici si au inceput sa stranga haine, am facut si eu un sac. Despe bani, am postat pe inca doua forumuri, sa vedem ce o iesi. Oricum poza asta cu copilul, face furori, este super! Bravo zippo! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 contati si pe mine! si pe inca o masina! o sa strang ce se poate de pe acasa - plus ca am mai dat mail la prieteni sa se bage si ei totodata o sa contribui si cu niste bani - o sa fac plata zilele astea din firma RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 am pus anuntul si pe masini.ro vin si eu cu masina si aduc jucarii si haine. banii cred ca sint buni si numerar daca tot mergem dimineata la metro nu? Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Cu cit mai multe forumuri cu atit mai bine :h5 Si asa vad ca feed-back-ul nu este la nivelul asteptarilor prin alte parti :P Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 am pus anuntul si pe masini.ro vin si eu cu masina si aduc jucarii si haine. banii cred ca sint buni si numerar daca tot mergem dimineata la metro nu? Numerar sau in cont , tot la copilasi vor ajunge , cu bunavointa dvs. In privinta feedback-ului , nu stiu ce naiba se intampla in tara asta , dar se uita lumea "ca la urs" cand le spui sa ajute cu ceva , pe cineva , nefacand referire neaparat la bani . Probabil ca suntem prea ocupati ca sa mai avem timp sa bagam trei jucarii intr-o sacosa. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Dragi Colegi, am luat legatura cu Parintele Tanase de la Valea Plopului; in urma discutiilor cu dansul am identificat necesitatile momentului care ar fi o centrala termica pe lemne, calorifere si medicamente. Acum fiecare doneaza ce poate si ce doreste, dar noi ne vom axa sa strangem fonduri pentru ceea ce au ei nevoie reala acum. Oricum orice ajutor, de orice natura este binevenit. Deja am luat legatura cu mai multe persoane juridice si fizice care doresc sa se alature si sa sprijine Actiunea Umanitara de Craciun a membrilor comunitatii CLUB 4X4. Va multumesc anticipat pentru intelegere si ajutor si va asteptam alaturi de noi ! Contul CLUB 4X4 - RO74 RZBR 0000 0600 0992 7496 Raiffeisen Bank S-auzim numai de bine ! Mugur... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Cam ce tip de medicamente , in principal pt. copii , sau nu conteaza ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Vazand atat insufletire in aceasta actiune, cat si fetele nevinovate a acestor copii, consider ca pot face un pic pentru a le mai alina din suferinta. In acest sens am trimis invitatia forumului catre prieteni si parteneri , dintre care, uni au reactionat imediat si m-au intrebat cu ce pot ajuta. Vom strange lucruri pt copii si jucari-urmand sa iau legatura cu Mugur (s-au alta persoana desemnata) , iar banii ii vom trimite in cont-urmeaza sa vedem ce si cat se va strange. Sumele care se vor strange vor fi puse si pe site, banii chiar daca o parte vor fi trimisi de catre mine -vor avea specificatia de la cine( cel putin prescurtarea numelui -multi nevoind sa apara ci doar sa ajute) . Sa sper ca macar o picatura de omenie mai exista inca in noi. Respect celor ce au initiat aceasta actiune Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Daca se va hotara achizitionarea de medicamente in mod organizat , adica din banii stransi se va aloca o suma pentru asa ceva , am posibilitatea de a le achizitiona cu reduceri substantiale ( prin intermediul sotiei care este farmacist ) si eu consider ca este un aspect destul de important. Orice reducere inseamna un medicament in plus. Totul este sa stim cam de cati copii este vorba si ce medicamente se doresc in principal , de ex. Panadol , Nurofen , Smecta , supozitoare contra febrei , siropuri etc. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Am inceput sa ne miscam, asta-i excelent!!! :h5 :h5 :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate