Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune Umanitara de Craciun 2008

Mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008

Au ajuns si la mine lucrusoare donate de 1 forumist de pe clubmercedes si urmeaza in aceasta seara ca alti 3 colegi forumisti tot de acolo sa le duca personal la depozitul colegului NAUI :h5 .

Eu voi aduce lucrusoarele duminica 07 in Bucuresti cu rugamintea sa le predau unui alt coleg care le poate duce la depozit sau care participa la caravana de pe 20. :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As fi vrut eu sa fie 10-15 saci...da de unde....Doar 2-3 cutii(intra intr-un portbagaj de dacia)

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

viewtopic.php?f=30&t=3177

cel care va oferi cel mai mult/buc va primi maciulia.licitatia incepe de la 1 RON.

banii vor fi donati copiilor.

mai sunt,asa cum scrie si in topic, 3 bucati.

anunt valabil pana in data de 14.12.2008

Link spre comentariu

Au ajuns si la mine lucrusoare donate de 1 forumist de pe clubmercedes si urmeaza in aceasta seara ca alti 3 colegi forumisti tot de acolo sa le duca personal la depozitul colegului NAUI :h5 .

Eu voi aduce lucrusoarele duminica 07 in Bucuresti cu rugamintea sa le predau unui alt coleg care le poate duce la depozit sau care participa la caravana de pe 20. :h5

Nici o problema , ne vedem la locul faptei si le preiau eu , sau daca nu te descurci cu traseul in oras , suna-ma te rog. :h5 :hi

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Totul este OK.Pacat ca nu o sa am atitea donatii citi colegi s-au oferit sa ma ajute :h5

Ma bucur ca au raspuns si colegii mei de pe clubmercedes si au reusit sa stringa citeva donatii.Sunt bucuros ca in nebunia in care traim se mai gasesc oameni care au puterea sa rupa din timpul lor si din putinii banuti pentru a ajuta copilasii napastuiti :h5

:bravo :bravo :bravo

Link spre comentariu

A trecut aseara Razvan Marinescu ( clubmercedes) cu pachetele.

Sunt la mine

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

am primit faxul multumesc domn Mugur .sa vedem ce va fi pina la sfirsit ,am sa revin cu un telefon pt locul de intilnire si alte detalii . multumesc inca odata si sper sa-i putem face fericiti pe acei copilasi si ajutorul nostru sa le fie de folos

Link spre comentariu

Salut,noi Vali Babu,JohnHelot,Adrian01 si RZV,am hotarit sa stringem de la prietenii si cunoscutii de pe forum cite ceva si am inceput"actiunea Kamikaze" si pina acum avem cam asa:

Alfonso D-max 500Lei,

MPS Radu 80Lei,

BBB Bogdan 30 Lei.....

speram sa nu ne rezumam la doar atit......voi incerca sa actualizez lista pe parcurs.....preconizez ca vom avea ~20 de oameni saritori si dispusi sa-i ajute pe copii..... :h5

Banii vor merge toti la copii de la Valea Plopului ,in forma in care vor hotari organizatorii actiunii de pe forum.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Azi s-a mai schimbat ceva ....

Alfonso 500 Ron

MPS 80 Ron

BBB 30 Ron

Cheliosu 60 Ron

Jidanu 50 Ron-asta nici nu cred ca-i pe forum :grin:

Goganu 50 Ron

Mitsu 50 Ron

plus citeva promisiuni care se vor materializa zilele astea....... :h5

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Saptamana asta se vor strange jucariile si hainutele, asa ca sambata cred ca am putea sa avem un rezultat concret.

Unde ducem coletele?

Daca este nevoie voi apela si la prietenii din Kamikaze sa le ducem, sa vedem insa exact ce se strange.

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Am luat lucrusoarele de la Asfalttango :h5 , am mai stans eu un sac si doi amici trebuie sa-mi aduca cate un sac.

Aaa inca ceva, spunea Sefu Mugur de o centrala pe lemne, daca nu aveti cum sa o duceti, o urcam la mine ca doar d-aia e camioneta.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

A trecut aseara Razvan Marinescu ( clubmercedes) cu pachetele.

Sunt la mine

O sa mai am ceva de adus. Adresa este aceeasi? Ati schimbat locul de depozitare? In seara asta sau maine cel tarziu o sa ajung. Razvan Marinescu

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

E Razvan -arhitectul ...locatie Bucuresti...venit de pe clubmercedes.ro

Ma bucur ca eforturile tale au dat roade.Eu nu am mai adunat nimic din pacate. :sr

Link spre comentariu

"Dezbracatu" e DOK :ha: ...Supermoderatorul....A dat si el o mina de ajutor dar nu ii place sa stea in fata...E ca papusarii...Limbaj supercolorat dar sufletist... :h5

Link spre comentariu

Respect arhitectului :bravo :bravo :h5

vrem sa-l cunoastem mai bine, cel putin eu, asa ca-l rog frumos sa zica cate ceva despre el acolo unde trebuie.

multumim,

:h5 :h5 :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare