asfalttango Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Ma bucur ca oamenii au fost intelegatori si au incercat sa ajute fiecare dupa puteri.Tuturor tot respectul! Inca nu s-a incheiat stringerea donatiilor... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Pachetele au fost de la userii @gabita si @paulicacpn de pe clubmercedes.ro colectate si transportate de @arhitect. :h5 As fi editat postul anterior dar nu mai aveam icoana"edit" :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Bravo :cl Pun la dispozitie camion cu sofer 7.5to (40mc) sau camion 20to ... :ha: ... (daca e nevoie) - va iau painea cu caratul ... :ha: :ha: ptr transportul bunurilor sambata 20.12 ...Astept sa fiu contactat daca o sa aveti nevoie de transport! De asemenea particip si eu cu o suma de bani sambata la Metro (07.30 AM, 20.12 am inteles bine?) Anual am participat la astfel de actiuni pe cont propriu ... :ypu ... E tare placuta senzatia de "multumire sufleteasca ... Ba chiar vreo doi ani am atras si cateva firme partenere... :h5 Editat Iunie 4, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Pachetele au fost de la userii @gabita si @paulicacpn de pe clubmercedes.ro colectate si transportate de @arhitect. :h5 As fi editat postul anterior dar nu mai aveam icoana"edit" :sr mai trebuie mentionata tot de pe club mercedes o pesoana din snagov(nu stiu numele) care a adus pachete la mine, daca sti mai multe sa-l mentionezi. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 :h5 este userul @paulicacpn care mai stringe de prin SNAGOV ce mai reuseste si va incerca sa agate coloana pe la TINCABESTI. @NAUI -multumim de sprijinul logistic pentru ca nu aveam unde sa le depozitam :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Pentru cei care nu sti si vor ceva amanunte despre destinatia actiunii umanitare: http://www.crestinortodox.ro/biserici-s ... 21847.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 :h5 este userul @paulicacpn care mai stringe de prin SNAGOV ce mai reuseste si va incerca sa agate coloana pe la TINCABESTI. @NAUI -multumim de sprijinul logistic pentru ca nu aveam unde sa le depozitam :h5 Despre el este vorba, ne auzim cu el sambata dimineata, ne asteapta la Tamcabesti cu ce a mai strans. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 deci reminder: Pot pune la dispozitie un Jeep Wrangler TJ, cu bancheta din spate scoasa si un Fiat Doblo Cargo Maxi de 4,2 mc / 1.2 tone, inaltat si echipat cu cauciucuri de iarna LT.... urca prin padure fara probleme.... astept sa ma contactati ca sa stiu daca iau si dubita cu sofer sau nu (0722-306.000) Donatia va fi facuta de pe Worldnet Trading SRL in contul bancar. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 @mirciulika, Yonutz, worldscape, navara si ceilalti care au spus ca au la dispozitie masini de marfa : Va rog sa luati legatura cu Mugur deoarece avem cateva donatii mari [ electrocasnice si paleti de produse alimentare ] care nu pot fi incarcate in portbagajele masinilor noastre "civile" ... -------------------------------------------------------------------------------- Miercuri 17 decembrie - ora 14.00 - Actualizare lista -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Prostii si tampenii fac tot anul, barem acu' sa fac o fapta buna ... am fost astazi impreuna cu ursu pe la Mugur si, impreuna cu Ligia, am stabilit ca vom proceda cam asa : Sambata, 20 decembrie 2008, ora 07.30, ne vedem cu totii in parcarea de la Metro Baneasa [ imediat dupa Complexul Comercial Baneasa Shoping City ] ... vom face socoteala pe loc, fiecare dintre participanti va dona cat poate si cat crede de cuviinta [ nu exista o suma limita, chiar si ultimul banut, daca e dat din inima, conteaza la fel de mult ca si milioanele donate de catre cei cu posibilitati mai mari ]. Pana acum stam in felul urmator [ lista intocmita de catre Ligia ] : - Andrei Orban / DOMO ( prieten Mugur ) : multe electrocasnice - David Neacsu / magazinul Himalaya ( prieten Mugur ) : 10 cutii mari, pline cu haine noi de iarna - Loulis Group : faina, macaroane si cereale pentru copii - Laura Parvan : 5 saci de haine si jucarii - Semaca & friends : electrocasnice diverse - Kamikaze Team : bani - Mugur si Ligia : 1.500 lei - Dragos [ prieten Mugur ] : 1.000 lei - banii virati in cont nu ii am inca evidentiati, oricum, astazi la pranz erau 700 lei [ mirciulika - 300 lei si altii ] In continuare, hai sa incercam sa vedem cam despre ce bani vorbim, ca sa stim cum stam ... va rog sa fiti seriosi si sa nu scrieti doar de dragul de a scrie ... merci ! - svejk : haine si jucarii - Miron Sorin : 500 lei - koala : 400 lei - Marius [ prieten koala ] : 200 lei - nanuk : bani, saci de haine si jucarii - Alfonso D-max : 500 lei [ Kamikaze Team - KT ] - MPS Radu : 80 lei [ KT ] - BBB Bogdan : 30 lei [ KT ] - Cheliosu : 60 lei [ KT ] - Jidanu : 50 lei - asta nici nu cred ca-i pe forum :grin: - Goganu : 50 lei [ KT ] - Mitsu : 50 lei [ KT ] - dankrp : cash - mcclaude : haine, jucarii, cash - EMIL : haine, jucarii, cash - Clauho : haine, jucarii, calorifer, cash - Navara : 100 lei - Cristian Irimescu : 200 lei - Damacus Alexandru : 200 lei - Naui : 200 lei + diversele pachete adunate de catre el - asfalttango : pachete - razvan marinescu : pachete - Razvan alias "arhitect" ... Mezzo,Cipa si Catsomania de pe clubmercedes :bravo - navara : pune la dispozitie masina de marfa [ utilitara sau duba ] - superalfi : 600 lei - worldscape : cash, pachete si asigura transport cu dubita de marfa - Razvan alias "arhitect" ... gabita si paulicacpn de pe clubmercedes :bravo - Yonutz : bani cash + transport cu camion de marfa - Worldnet Trading - colegi de serviciu cu worldscape : 500 lei - Pitonul - 2.000 lei + asistenta la cumparare / instalare / montare centrala Mai avem ceva promisiuni de ajutoare de la forumurile de : - Mercedes - Volkswagen - rulote ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ... voi incerca sa actualizez lista asta, cat mai des ... stiu ca am sarit pe multi, unii au spus ca vin dar nu era ceva sigur ... va rog sa-mi atrageti atentia si voi remedia situatia imediat ... Cine participa la actiune si nu se regaseste pe lista, sa imi spuna !!! Foarte important ! ... va rog sa specificati cu ce masina veniti fiecare, ca sa stim cum organizam transportul !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Bunii mei colegi de la firma unde lucram au plecat urechile si au facut o donatie in valoare de 500 RON prin OP catre asociatia sportiva 4x4, va trimit in cateva minute si copia OP-ului, de la contabilitate ne-au rugat insa sa ne trimite-ti si o hartie, un acte ceva.... Va rog sa urmatiti varsamantul de la SC Worldnet Trading SRL Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Noi avem un camion 7.5 to 40mc ... in principiu cred ca aici intra tot! ... Doar sa imi spuneti unde sa ne prezentam cu o zi inainte... Preferam ca lucrurile sa se stranga in 2-3 puncte (ideal unul singur) dar nu in inima orasului ca acolo nu putem intra cu camionul! :h5 Editat Iunie 4, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Multumim worldscape si Yonutz ! ... am modificat textul de sus ... ... Yonut, vezi ca o sa te sune Mugur, ca sa iti explice "ce si cum" cu camionul ala al tau ... sunt de luat "electrocasnice" - dintr-un loc + "6 paleti cu alimente" - din alt loc ... inca o data, multumim pentru ajutor ! ... am vorbit cu Pitonul si el ne va ajuta [ sfatui ] in legatura cu centrala termica pe care dorim sa o donam ... este vorba atat de achizitionare [ si va dezvalui ca suntem foarte aproape de o reusita in aceasta directie !!! ] cat si de montare / instalare ... multumim frumos Pitonul ! Later edit : Am reusit achizitionarea centralei termice ce urmeaza a fi donata catre copiii aceia !!! ... este vorba de o centrala termica Viessman Vitolig 150, "pe lemne", exact cum le trebuie celor de la Valea Screzii ... costul centralei este de 9.000 lei si va fi acoperit din banii dati de catre noi + alte donatii ... in ceea ce priveste partea legata de instalare si montaj, am spus deja ca se va ocupa colegul nostru Pitonul ... ii multumim de sfaturi si ajutor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Pe forum la clubmercedes avem o colega CATSOMANIA care doreste cu ardoare sa participe si ea la eveniment dar nu are masina. Dinsa este dr.psiholog si i-ar face mare placere sa ajute copii. Va mai aduce citiva saculeti de ajutoare si domnului @NAUI. Gasim un loc intr-o masina si pentru domnisoara? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 pt @asfalttango ... daca se risca sa mearga cu un owner de Mercedes, dar cu un Jeep Wrangler de Off Road :d ... o pot lua eu ca si asa o sa merg singur, da-i nr meu de tel ... 0722-306.000 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 In sfarsit am reusit sa aflu si eu ce fac sambata. Adica nu am nici un program asa ca vin si eu. Din pacate la mine nu puteti baga prea multe chestii, dar sus pe portbagaj se mai poate pune una alta, asta daca e nevoie. Si mai vin niste....fete (in afara de prietena mea) cu mine care poate vor mai face si ele o donatie micuta. Off topic: De abea astept sa vad si eu pe viu cum arata masina lui Ricardo pe iarba/noroi, ca pe asfalt am tot vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Referitor la achizitionarea centralei, fapt la care eu am fost foarte reticent (stiute fiind costurile de achizitie) , mi se pare o exceptionala realizare. Atat pentru noi , care am contribuit cu cat am putut , cat si pentru beneficiarii acesteia. Bravo OAMENI BUNI , sunteti EXTRAORDINARI (prefer sa nu mai pun "zambete" . Acum pun un zambet si o idee :grin: :id : Nu credeti , intrucat vom fi foarte multi , ca o "serbare campeneasca", acolo , la locul faptei , ar fi interesanta ? :hi :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Off topic: De abea astept sa vad si eu pe viu cum arata masina lui Ricardo pe iarba/noroi, ca pe asfalt am tot vazut. Ma bucur ca apari si tu, mai ales ca vii cu fetele alea :ha: ... - ref. "iarba & noroi", uite aici cum arata autobuzu' la padure : http://uk.youtube.com/watch?v=Og9MTMPSv8Q @Clauho : Dupa ce terminam distribuirea produselor, ne vom opri "sa socializam indelung" :ha: la Hanul Dacilor / pe centura Ploiestilor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Ma temeam ca n-o fi loc pentru toata lumea si cu "ditamai coloana de masini " . Pentru mine , care vin si cu 'remorcutele :ha: " dupa mine , e perfect. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Uitati ce mesaj am de la unul dintre colegii de pe forumul de acvaristica : Salut, Mi s-a parut absolut remarcabila initiativa voastra si in seara asta am propus unei firme sa faca o donatie catre Asociatia Pro Vita. Firma nu asigura transport si de aceea te intreb Crezi ca poti / puteti trasnporta la Valea Screzii: 3 masute dreptunghiulare mamut - ikea 4 masute rotunde mamut - ikea 30 scaunele rotunde mamut - ikea 1 masa fusbal (??) 3 balansoare banana din plus - ikea caluti - balansoar de lemn - ikea jucarii de plus 2 porti mici fotbal alte maruntisuri, etc ? Astept maine un raspuns de la ei, in situatia in care se poate rezolva transportul. Este extraordinar ce faceti, felicitari! Cosmin. Cine "se baga" cu o masina de transport la treaba asta ? Astept raspuns, ca sa stiu ce-i raspund omului ... In alta ordine de idei, maine dupa-amiaza centrala termica va fi la mine la serviciu, paletata corespunzator ... as propune ca navara sa o ia, el stie unde lucrez si cum sa ajunga aici ... ce zici, colega ? PS : In seara asta am petrecerea de Craciun a companiei :x , asa ca maine nu voi fi disponibil la primele ore :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Ma tem ca masina se gaseste , dar mai trebuie cativa oameni ca sa o incarce . Sunt extraordinar de grele. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Am luat legatura cu Mugur, astept instructiuni! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Mirciulika , ma suni daca e nevoie de forta de munca ! 0744 338 903. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Mirciulika , ma suni daca e nevoie de forta de munca ! 0744 338 903. Se face! Mugur mi-a zis ca ar fi niste paleti destul de grei, sa vedem. Multam! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Da Ricardo, am vazut unele din filmuletele alea. Am vazut si poze. M-ai plimbat cu ea (multumesc). Vreau sa vad de afara pe viu. Iar legat de...sa inteleg ca vi singur ? Apropo, ce varsta au copii ca s-ar putea sa fac rost de niste haine si sa nu fie prea mari sau prea mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008 Imi pare foarte rau dar numai pot sa ajung cu masina :sr Niste nenorociti a vrut GPS-ul meu si dimineata mi-a spart geamul usa copilotului :uameni Dupa 4 orele la Sectia de Politia am sunat la ISUZU Baneasa dar nu am gasit o solutia rapida. Problema este ca modelul meu niciodata a venit in Romania si geamul trebuie fi comandat la Turcea :P Daca gasesc altra solutia, niste plastic transparent rigid sau ceva le pun si merg dar pt moment nu am gasit nimic :sr Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate