Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune Umanitara de Craciun 2008

Mugur

Postări Recomandate

Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008

Daca camionul pus in joc "nu ajunge" mai pun unul la "bataie" ... 2to / 20 mc ! Asta poate intra si in centru orasului ca e 3.5to! :h5 Inca nu m-a sunat nimeni ... astept un telefon cu o zi inainte sa imi mobilizez si organizez colegii ... Multumesc! :grin:

Prin amabilitatea unui coleg (Evgheny) avem in dotare si un transpalet ptr manipularea marfurilor in camion!

Iar daca nu ajung nici acestea ... pun un cap tractor + semiremorca la dispozitie (20to / 90mc)! :ha:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca gasesc altra solutia, niste plastic transparent rigid sau ceva le pun si merg dar pt moment nu am gasit nimic :sr

Doctore, poti sa pui in in locul geamului plexiglass (plastic transparent rigid) ! Gasesti in Bricostore, Praktiker, Obi, Hornbach, Orient etc ... daca nu te descurci ... da-mi un semn si te indrum eu ... :h5

Link spre comentariu

Asadar..... am tacut,am alergat,am strins si......

Alfonso 500 Ron

MPS 80 Ron

BBB 30 Ron

Cheliosu 60 Ron

Jidanu 50 Ron-asta nici nu cred ca-i pe forum

Goganu 50 Ron

Mitsu 50 Ron

Clauho 100 Ron

Redscorpion 30 Ron

Hem+prietenul Cornel 500 Ron

Bullbar 100 Ron

Sarpepem 50 Ron

Noobius 30 Ron

Ramis 30 Ron

Cred ca sunt 1660 Ron.....miine merg la Ricardo ,poate au nevoie sa cumpere ceva din timp.......nu direct de la Metro.....

Asta a rezultat din 300 ron investiti in stiker cu Kamikaze Team care au plecat sa fie purtate de domnii mentionati mai sus la donatori....dupa posibilitati :grin: .

Va multumesc pe aceasta cale ca ne-ati ajutat pe mine,ValiBabu,JohnHelot si Adrian01 sa transformam 300 Roni amariti in 1660 Ron :P

Pe de alta parte mai sunt ceva saci cu haine si jucarii de la Hem si fetitele lui pe care le aduc eu si inca ceva hainute de la Alfonso si MPS......asta din ce stiu eu....astea vin direct cu donatorii :hi

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

In alta ordine de idei, maine dupa-amiaza centrala termica va fi la mine la serviciu, paletata corespunzator ... as propune ca navara sa o ia, el stie unde lucrez si cum sa ajunga aici ... ce zici, colega ?

daca crezi ca incape cu placere

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Daca gasesc altra solutia, niste plastic transparent rigid sau ceva le pun si merg dar pt moment nu am gasit nimic :sr

M-am interesat ptr tine: gasesti plexiglass in Praktiker Voluntari (iesirea spre Urziceni) si in Praktiker Vitan (zona targului de masini Vitan) :h5

Link spre comentariu

@RZV :Pe de alta parte mai sunt ceva saci cu haine si jucarii de la Hem si fetitele lui pe care le aduc eu si inca ceva hainute de la Alfonso si MPS......asta din ce stiu eu....astea vin direct cu donatorii

Am si eu o multime de haine , hainute si jucarii + un calorifer care cred ca poate fi necesar.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Le-ar fi cumva de folos celor de acolo un tub de oxigen medical?

Este mare, gol, a stat intr-un cabinet medical, de rezerva, are si niste anexe la care nu ma pricep ....

As vrea sa fiu sigur daca e util sau nu pentru ca este foarte greu de manipulat si nu ar avea sens daca va fi aruncat intr-un colt al curtii.

1984 Stangul si Dreptul
Link spre comentariu

Vizitator koala

Am actualizat lista, am adaugat toti baietii de la Kamikaze Team [ sper ca n-am uitat sa trec pe careva ] ... bravo baieti !!!

* Astept inca un raspuns de la cei cu firma - "mobila IKEA" [ de la Cosmin - de pe forumul de acvaristica ] ... am vorbit cu Yonutz si el ar putea sa preia aceasta parte de incarcatura, alaturi de electrocasnice si paletii cu alimente ...

* Mai este o doamna de pe forumul de Mercedes care poate sa doneze niste mobila [ e gata demontata si ambalata, piesele nu sunt nici mari si nici grele, insa sunt destul de voluminoase ... telefonul ei este 0726732270 si mobilierul este undeva in sectorul 2 ...

Help, ne trebuie o dubita sau o camioneta !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Joi 18 decembrie - ora 14.00 - Actualizare lista

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prostii si tampenii fac tot anul, barem acu' sa fac o fapta buna ... am fost astazi impreuna cu ursu pe la Mugur si, impreuna cu Ligia, am stabilit ca vom proceda cam asa :

Sambata, 20 decembrie 2008, ora 07.30, ne vedem cu totii in parcarea de la Metro Baneasa [ imediat dupa Complexul Comercial Baneasa Shoping City ] ... vom face socoteala pe loc, fiecare dintre participanti va dona cat poate si cat crede de cuviinta [ nu exista o suma limita, chiar si ultimul banut, daca e dat din inima, conteaza la fel de mult ca si milioanele donate de catre cei cu posibilitati mai mari ].

Pana acum stam in felul urmator [ lista intocmita de catre Ligia ] :

- Andrei Orban / DOMO ( prieten Mugur ) : multe electrocasnice

- David Neacsu / magazinul Himalaya ( prieten Mugur ) : 10 cutii mari, pline cu haine noi de iarna

- Loulis Group : faina, macaroane si cereale pentru copii

- Laura Parvan : 5 saci de haine si jucarii

- Semaca & friends : electrocasnice diverse

- Kamikaze Team : bani

- Mugur si Ligia : 1.500 lei

- Dragos [ prieten Mugur ] : 1.000 lei

- banii virati in cont nu ii am inca evidentiati, oricum, astazi la pranz erau 700 lei [ mirciulika - 300 lei si altii ]

In continuare, hai sa incercam sa vedem cam despre ce bani vorbim, ca sa stim cum stam ... va rog sa fiti seriosi si sa nu scrieti doar de dragul de a scrie ... merci !

- svejk : haine si jucarii

- Miron Sorin : 500 lei

- koala : 400 lei

- Marius [ prieten koala ] : 200 lei

- nanuk : bani, saci de haine si jucarii

- Alfonso D-max : 500 lei [ Kamikaze Team - KT ]

- MPS Radu : 80 lei [ KT ]

- BBB Bogdan : 30 lei [ KT ]

- Cheliosu : 60 lei [ KT ]

- Jidanu : 50 lei - asta nici nu cred ca-i pe forum :grin:

- Goganu : 50 lei [ KT ]

- Mitsu : 50 lei [ KT ]

- dankrp : cash

- mcclaude : haine, jucarii, cash

- EMIL : haine, jucarii, cash

- Clauho : 100 lei + haine, jucarii, calorifer

- Navara : 100 lei

- Cristian Irimescu : 200 lei

- Damacus Alexandru : 200 lei

- Naui : 200 lei + diversele pachete adunate de catre el

- asfalttango : pachete

- razvan marinescu : pachete

- Razvan alias "arhitect" ... Mezzo,Cipa si Catsomania de pe clubmercedes :bravo

- navara : pune la dispozitie masina de marfa [ utilitara sau duba ]

- superalfi : 600 lei

- worldscape : cash, pachete si asigura transport cu dubita de marfa

- Razvan alias "arhitect" ... gabita si paulicacpn de pe clubmercedes :bravo

- Yonutz : bani cash + transport cu camion de marfa

- Worldnet Trading - colegi de serviciu cu worldscape : 500 lei

- Pitonul - 2.000 lei + asistenta la cumparare / instalare / montare centrala

- Alexandru Ciobanu [ de pe forumul de acvaristica ] : 100 lei

- Cornel Oprescu [ acelasi forum ] : 50 lei

- Redscorpion : 30 lei

- Hem+prietenul Cornel : 500 lei

- Bullbar : 100 lei

- Sarpepem : 50 lei

- Noobius : 30 lei

- Ramis : 30 lei

- calinvas : 500 lei

- mariusg : 100 lei + 10 mingi football

Mai avem ceva promisiuni de ajutoare de la forumurile de :

- Mecedes

- Volkswagen

- rulote

------------------------------------------------------------------------------------------------------

... voi incerca sa actualizez lista asta, cat mai des ... stiu ca am sarit pe multi, unii au spus ca vin dar nu era ceva sigur ... va rog sa-mi atrageti atentia si voi remedia situatia imediat ...

Cine participa la actiune si nu se regaseste pe lista, sa imi spuna !!!

Foarte important ! ... va rog sa specificati cu ce masina veniti fiecare, ca sa stim cum organizam transportul !!!

Link spre comentariu

Vizitator koala

M-am intalnit cu Razvan [ RZV ] si mi-a dat banii stransi de echipa Kamikaze Team ... am deci in buzunare suma de 1.660 lei ...

Astept in continuare un "semn de viata" [ o furgoneta sau o dubita ] pentru mobila donata de catre doamna de pe forumul de Mercedes.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Acum am vorbit cu Claudiu [ mcclaude ] si se va duce el sa ia mobila de la doamna de pe forumul Mercedes ... multumim !

Link spre comentariu

Vizitator koala

M-am intalnit cu Marius [ mariusg ] care a donat 10 mingi football + 100 lei cash ... Multumim !

@calinvas : Multumim si te asteptam ! ... am si actualizat lista ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

M-am intalnit cu Pitonul : 2.000 lei au poposit in pusculita noastra ... de asemenea, si-a manifestat din nou disponibilitatea de a instala / monta centrala termica [ daca parintele Tanase nu are echipa proprie ] ...

Multumim, Petru !

Link spre comentariu

Vizitator koala

Centrala termica este deja in posesia noastra, am nevoie de o masina ca sa o luam sambata ... trebuie ridicata din zona de nord a orasului, de pe strada Biharia [ vis-a-vis de benzinaria OMV Baneasa / hotelul Phoenicia ] ...

Link spre comentariu

Oameni buni, orice contributie materiala, baneasca, logistica sau de alta natura, va va intoarce acum la sfarsit an, o multumire sufleteasca uriasa si veti fi mandru/a ca ati reusit sa (re)aduceti zambetul pe buze unui copil sarman, ati reusit sa "incalziti" prin bunavointa dumneavoastra macar o zi din viata lui . Sa stiti ca intotdeauna, in viata, exista rasplata (infinit mai mare) ptr faptul ca macar odata alimentati speranta unui trai decent a acestor copii! "CONVINGE-I CA E SI CRACIUNUL LOR!" (e un motto care l-am vazut undeva anul trecut si mi-a placut)

Cu sinceritate,

Yonutz

Link spre comentariu

Vizitator mihai cezar ionascu

Va salut domnilor,

Ma numesc Cezar si, cu voia dvs., o sa ma alatur maine dimineata caravanei ce va sa plece catre Valea Plopului. Am sa iau cu mine haine pentru copii , pachete si bani, atat cat am gasit imprejur. Daca locul de intalnire a ramas stabilit la Metro Baneasa maine dimineata la 7:30, o sa fiu prezent acolo cu una bucata Wrangler, una bucata consoarta si una bucata copil, plus incarcatura.

Incerc chiar acum, in putinele ore ramase de birou, sa strang ce pot si de la colegi. Cei din KPMG si-au aratat disponibilitatea sa-mi acorde si ei o mana de ajutor.

Tel. meu este 0748234622

Cezar

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare