Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune Umanitara de Craciun 2008

Mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Actiune Umanitara de Craciun 2008

Acum am picat si noi. Am terminat de infoliat si repartizat produsele in cele doua camioane (centrala termica, mobilierul + jucariile, 4 tone de faina + alte produse de panificatie+ altele) .

Loc ar mai fi si anume:

Camionul 1 - volum disponibil cca 1/3 - adica 15 mc - kg (e peste limita) dar mai putem pune inca 500-1000 kg!

Camionul 2 - volum disponibil cca 1/3 - adica 6mc - kg (e la limita) dar mai putem pune inca 300-500 kg!

Putem sa mai punem inca multe alte chestii de volum ... aviz parcipantilor ...care nu vin ca n-au unde sa puna donatiile sau ca au altceva de facut (sa taie porcul de ex )... :ha: Inca va mai puteti razgandi sa lasati purceaua sa mai traiasca o zi si sa participati la aceasta actiune! :ha: :ha: :ha:

Masinile (2 camioane + ottobuzel) vor fi maine in parcare la Metro Baneasca la ora 07.00!

Multumesc pe aceasta cale colegilor mei Evgheny & Klaus care au avut rabdarea si bunavointa sa puna umarul la aceasta actiune!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un pic off-topic. Am vorbit cu Ricardo si inteleg ca nu se face nici un traseu. Dar macar o baltoaca cat sa murdaresc masina se poate ? :pl Sau un deal, sau o vale, sau...ORICE numa sa am motiv sa cuplez toate rotile. Si 10 m sunt buni.

Un sac de noroi de Popesti te aranjeaza? Nu e nobil, lutos ca ala de la Talea dar merge ....Si asa mai avem loc in masini ... Il recoltez maine dis-de-dimineata ... Il agatam de un pom, te bagi cu masina sub el ... dupa care dam cateva gaurele ...daca nu curge, pica ... :ha: :ha: :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acum 3 saptamani, credeam ca se vor strange maxim 10 oameni care sa se implice.

Acum, sincer sant foarte uimit de ceea ce se intampla, de cati oameni sunt dornici sa se implice.

Deci, exista omenie!

:ypu :ypu :ypu :ypu :h5 :h5 :h5 :h5 :1 :1 :1 :1 :1 :cl :cl

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Un pic off-topic. Am vorbit cu Ricardo si inteleg ca nu se face nici un traseu. Dar macar o baltoaca cat sa murdaresc masina se poate ? :pl Sau un deal, sau o vale, sau...ORICE numa sa am motiv sa cuplez toate rotile. Si 10 m sunt buni.

Un sac de noroi de Popesti te aranjeaza? Nu e nobil, lutos ca ala de la Talea dar merge ....Si asa mai avem loc in masini ... Il recoltez maine dis-de-dimineata ... Il agatam de un pom, te bagi cu masina sub el ... dupa care dam cateva gaurele ...daca nu curge, pica ... :ha: :ha: :h5

Bun si asa. Decat nimic. Daca nu, la intoarcere o iau prin pipera si salvez aparentele.

Link spre comentariu

Somn usor si maine dimineata la METRO Baneasa,

... dar intram toti in parcare, ca daca am numarat bine vom fi vreo 50 masini + camioanele posting.php?mode=reply&f=3&t=4899#

... adica dupa ce trec toate pe drumul de tara, s-ar putea sa avem unde face si ceva OffRoad posting.php?mode=reply&f=3&t=4899# la cum o sa arata drumul....

haide gata, la culcare si pe maine dimineata posting.php?mode=reply&f=3&t=4899#

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Prin bunavointa colegului forumist PAULICACPN de pe clubmercedes...citeva foto de dimineata...restul asteptam de la colegii care banuiesc ca sunt pe drum :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

25 de masini, 2 camioane, 60 de oameni, 2 caini, sute de milioane......

eu nu am poze si oricum trebuie sa plec din oras asa ca va las in compania colegilor forumisti.

inca o data milioane de multumiri donatorilor si participantilor...

Link spre comentariu

am revenit in Bucuresti!

O actiune exceptional de reusita si care a meritat toate eforturile!

Felicitari organizatorilor! :bravo :bravo :bravo

Multumiri tuturor participantilor! :bravo

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare