Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rechemare service - declansatoare airbag

crispus

Postări Recomandate

Salut,

Cautand diverse serii de sasiu pe net (pe vremea cand cautam masina) am dat de lista asta de la protectia consumatorilor.

E lista cu masinile ce ar trebui rechemate sa le inlocuiasca declansatoarele de airbag. Presupun ca sunt de la Takata - cu fragmente metalice ce ar putea rani ocupantii. Conform articolului de aici au fost 23 morti si 300 de raniti...

Am trimis cateva mailuri la diverse reprezentante Mitsubishi si mi-au zis ca se poate face programare, operatia durand ~ 2 ore.

A fost cineva dintre voi? Unde ati fost?

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rechemare service - declansatoare airbag

Pe cuvantul "lista asta" din primul post. Din pacate, din modul in care e setat forumul asta, nu se evidentiaza linkurile corespunzator.

Pun aici linkul in clar:

http://www.anpc.gov.ro/galerie/file/retrageri/2017/Mitsubishi_Pajero.pdf

Link spre comentariu

Re: Rechemare service - declansatoare airbag

Interesant,mersi de info

Dar cum vad acolo scrie ca sunt vizate in jur de 963 de masini.In lista respectiva par sa fie cateva mii.Imposibil sa nu fie si ale noastre pe acolo.Pe a mea am gasit-o.

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Update: Pe 11 aprilie m-am prezentat cu masina la service-ul lor din Baneasa si au schimbat declansatoarele (gratuit, aveau vreo 1000 si ceva de lei pe factura aia a lor).

A durat vreo 4-5 ore pana au terminat-o...

Editat de crispus
  • Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare