Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde pot sa rectific chiUlasa ???

bogdan.sb

Postări Recomandate

Salutare,

i-a venit randul motorului sa fie "reimprospatat".

Va rog sa imi recomandati o firma serioasa unde pot sa rectific chiulasa de Daihatsu Feroza.

In Sibiu, ar fi ideal, dar nu cred sa am asa noroc ...

In plus, un mecanic serios si rabdator din Sibiu imi poate cineva recomanda?

Multumesc.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ???

Eu mi-am rectificat o chiuloasa la SAtu Mare. E acolo o firma si sunt profesioniști baietii. O poti trimite si primi pe Courier .

Daca te interesează, incerc sa fac rost de numărul lor.

Link spre comentariu

Eu mi-am rectificat o chiuloasa la SAtu Mare. E acolo o firma si sunt profesioniști baietii. O poti trimite si primi pe Courier .

Daca te interesează, incerc sa fac rost de numărul lor.

Te rog. Ms

Link spre comentariu

Da, am rectificat la ei bloc si chiulasa. Cand am ajuns acasa si am spalat chiulasa era numai dungi, de la piatra. Am montat-o asa, si rau am facut, pt ca blocul l-am rectificat ceva mai mult si ar fi trebuit sa iau putin si din pistoane... etc. Acum la un an si ceva, am din nou probleme cu garnitura, am trimis chiulasa la Satu Mare, mi-au spus ca e varza chiulasa, ca este foarte stramba. Banuiesc ca este stramb si blocul, l-au strambat la rectificare, ca alta explicatie nu am... Ce pot sa a spun foarte cert este ca eu in ultimul an am folosit masina la maruntisuri, numai asfalt, tractari marunte, motorul a mers mai mult rece decat cald. In fine, la urmatoarea problema de acest fel voi face verificari minutioase si dupa rectificare, ca sa nu existe niciun dubiu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare