bogdan.sb Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 (editat) Salutare, i-a venit randul motorului sa fie "reimprospatat". Va rog sa imi recomandati o firma serioasa unde pot sa rectific chiulasa de Daihatsu Feroza. In Sibiu, ar fi ideal, dar nu cred sa am asa noroc ... In plus, un mecanic serios si rabdator din Sibiu imi poate cineva recomanda? Multumesc. Editat Decembrie 20, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Eu mi-am rectificat o chiuloasa la SAtu Mare. E acolo o firma si sunt profesioniști baietii. O poti trimite si primi pe Courier . Daca te interesează, incerc sa fac rost de numărul lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Pot sa-ti recomand si eu o firma de la noi din Mures, la care mi-am rectificat-o si eu mai demult: http://foriscompany.ro/index.php/servicii-2/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Si pe la Cugir poti merge, sunt multe firme desprinse din fosta uzina mecanica, una din ele : http://www.novagrup.ro/index.php?id=36 Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Eu mi-am rectificat o chiuloasa la SAtu Mare. E acolo o firma si sunt profesioniști baietii. O poti trimite si primi pe Courier . Daca te interesează, incerc sa fac rost de numărul lor. Te rog. Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Si pe la Cugir poti merge, sunt multe firme desprinse din fosta uzina mecanica, una din ele : http://www.novagrup.ro/index.php?id=36 Ai lucrat cu ei? Sunt seriosi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Pot sa-ti recomand si eu o firma de la noi din Mures, la care mi-am rectificat-o si eu mai demult: http://foriscompany.ro/index.php/servicii-2/ O sa iau legatura si cu ei, daca accepta prin curier. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Un mecanic de motoare in Sibiu stie cineva? Am intrebat pe la cateva service-uri si se cam feresc de masini vechi, la care este mai mult de munca si nu pot sa ceara manopera ca la un Q7... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? de ce nu il cauti pe Dan Pasteanu la tine in oras.....ca stie multe si te poate ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? de ce nu il cauti pe Dan Pasteanu la tine in oras.....ca stie multe si te poate ajuta Da, o sa incerc. Am uitat de el :) Sper ca mai e valabil nr. pe care il am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Numai la Bistrita sa nu te duci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Numai la Bistrita sa nu te duci! Sa inteleg ca ai avut probleme cu ei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Re: Unde pot sa rectific chiUlasa ??? Da, am rectificat la ei bloc si chiulasa. Cand am ajuns acasa si am spalat chiulasa era numai dungi, de la piatra. Am montat-o asa, si rau am facut, pt ca blocul l-am rectificat ceva mai mult si ar fi trebuit sa iau putin si din pistoane... etc. Acum la un an si ceva, am din nou probleme cu garnitura, am trimis chiulasa la Satu Mare, mi-au spus ca e varza chiulasa, ca este foarte stramba. Banuiesc ca este stramb si blocul, l-au strambat la rectificare, ca alta explicatie nu am... Ce pot sa a spun foarte cert este ca eu in ultimul an am folosit masina la maruntisuri, numai asfalt, tractari marunte, motorul a mers mai mult rece decat cald. In fine, la urmatoarea problema de acest fel voi face verificari minutioase si dupa rectificare, ca sa nu existe niciun dubiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate