suzuker Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 ce multi fani are jeepul pe aici... si uaz are mai multi! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 pai nu de asta ati venit aici pe forum ?? ca sa scapati de fanii JEEP ??? :P Just.... Poke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 pai nu de asta ati venit aici pe forum ?? ca sa scapati de fanii JEEP ??? :P Mai oameni buni...ce vina au masinile? Nu de asta a venit lumea pe forum. Sunt convins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 pai nu de asta ati venit aici pe forum ?? ca sa scapati de fanii JEEP ??? :P gresit, uitate mai bine sa vezi ca nu sc nimic rau de jeep pe acest FORUM. :oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 NU masinile sunt de vina ci uni oameni ! pacat Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nanuk Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 pai nu de asta ati venit aici pe forum ?? ca sa scapati de fanii JEEP ??? :P vb cu supunere si umilinta : esti un clapon :t Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 pai nu de asta ati venit aici pe forum ?? ca sa scapati de fanii JEEP ??? :P nu asta era ideea :fr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 uite eu am un Jeep...da nu vrea nimeni sa scape de mine :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Mie ca look imi place wranglerul la nebunie,sunt fan :D Chiar am vrut sa cumparam de la Oresti TJ-ul din 2000 da ne-a desunflat impozitul :cry: Nu cred ca a venit nimeni aici ca sa scape de jeepuri!!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 io-s curios cum se descurca rubiconu' in teren, ca cica daca-i dai spoilerele jos <fata> urca pe zid :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Jeep-urile sunt masini excelente, puternice si fiabile ... de asemenea, se pot modifica foarte usor deoarece piata americana are multe de oferit in privinta asta ... hai sa nu sarim calu' cu discutia asta, nu are niciun rost ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 unde-i fiabilitatea nea koala?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nanuk Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 aici era vb de fani,nu de masini.noi nu am fugit de nimeni pe de o parte si pe de alta 4x4mania nu este un forum de jeep.asa cum dtrn nu este un forum de aro si club 4x4 unul de toyo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nanuk Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 si cei care intra ,nu se prezinta si mai si mananca bors trebuie dati afara automat maxule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 :g Daca doriti sa discutati de fiabilitatea sau alte chestii de genul asta, deschideti un alt topic in care sa isi spuna parerea cei care au Jeep si pot discuta in cunostinta de cauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 si cei care intra ,nu se prezinta si mai si mananca bors trebuie dati afara automat maxule. Cu riscul de a parea totalitari, e in lucru si treaba asta. dar am zis ca mai lasam o perioada de gratie, dupa care :bn Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 :g Daca doriti sa discutati de fiabilitatea sau alte chestii de genul asta, deschideti un alt topic in care sa isi spuna parerea cei care au Jeep si pot discuta in cunostinta de cauza. Ai perfecta dreptate,n-ar trebui sa discutam de fiabilitae daca nu avem sau n-am avut jeep :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 am eu, si mi-ajunge! jeepul e un monument de fiabilitate. daca ar fi fost produs in rusia, ar fi fost uitat demult, dar pt ca a aparut in toate filmele americane, tre sa-l iubim, nu :P chiar si asa, eu nu l-as schimba... O||||||||O wrangler YJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 chestia cu fiabilitatea e mult frecata in lumea asta. eu cunosc pe cineva care a luat pasat nou si intr-un an de zile cred ca a stat 30%timp in service (pompa de apa, bobina, nu's ce senzor.etc) la jeep e clar ca e inferioara calitatea fata de japoneze insa si pretul e altul . insa ai alte avantaje (upgrade-uri gramada)... atata ai atata iei...nush' ce atata polemica cat de fiabil e sau nu. mai bine se compara ceva de genul : am 6k sau 10k sau 20k ce masina FAC (CONSTRUIESC) de banii astia in functie de nevoile mele. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreic Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Tocmai mi-am luat un Wrangler. MErg cu el la concurs la Campulung in loc de Mitsubishi. Dupa...o sa vad diferente si vi le spun si voua. Pana acum am remarcat ca la confort nu pot fi comparate. avantaj pajero Just Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Tocmai mi-am luat un Wrangler. MErg cu el la concurs la Campulung in loc de Mitsubishi. Dupa...o sa vad diferente si vi le spun si voua. Pana acum am remarcat ca la confort nu pot fi comparate. avantaj pajero inca nu se stia daca mergi la Clung............ mai vedem! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreic Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Asa iti elimini concurenta?: :bleah Just Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabic Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Tocmai mi-am luat un Wrangler. MErg cu el la concurs la Campulung in loc de Mitsubishi. Dupa...o sa vad diferente si vi le spun si voua. Pana acum am remarcat ca la confort nu pot fi comparate. avantaj pajero schimba suspensia pe elicoidale si mersul e mult mai confortabil. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wilwrangler Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Re: pai nu de asta ati venit aici pe forum ?? ca sa scapati de fanii JEEP ??? :P Uite eu am venit aici pe forum ca-mi place Wranglerul chiar daca nu am o experienta prea bogata in 4X4. Pe un forum de 4X4 poti sa vii si cu Panda, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Re: fani jeep Salut ! ... si mie imi place Wranglerul ... atat felul in care arata, cat si modul in care se poate modifica pentru offroad ... daca as putea sa intretin asa ceva, mi-as lua unul ca sa-l fac precum cel al domnului Presedinte Ghita !!! ... ... pe acest forum se poate discuta liber despre orice marca de masina 4x4, atata vreme cat nu se ajunge la vorbe grele ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts