Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Montare eleron si/sau bare longitudinale

tannu

Postări Recomandate

Am observat ca unele 4Runner au bare longitudinale pe plafon, iar unele Hilux Surf (volan dreapta) au eleron deasupra lunetei.

Eu am 4Runner (1991) fara bare si fara eleron. Vreau sa ii pun.

Intrebare pt cei care au avut, au sau cunosc modelul 4Runner (gen.2): exista "puncte cheie" unde trebuiesc date gauri pentru montare (gen... piulite ascunse, existente in structura) ?

Nu am observat nimic de la exterior. Cand voi desface plafonul interior, voi vedea daca exista sau nu. Totusi, eram curios daca sunt prevazute cu asa ceva.

25991611o.jpg

25991612o.jpg

25991615o.jpg

25991616o.jpg

el-1.jpg

el-2.jpg

el-3.jpg

el-4.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Montare eleron si/sau bare longitudinale

Nu cred ca au un loc al lor facut de catre producator. Am vazut o multime de modele de barE si portbagaje de diferite dimensiuni.

Editat de Astral
o BARA - doua BARE....nu bari !
Link spre comentariu

Multumesc @Astral

Nu il cunosc, dar nu asta e problema, ci ca nu as vrea sa ma duc sa deranjez oamenii aiurea pt orice prostie. As prefera sa ma duc sa il vizitez pt chestii serioase.

Daca nu stie vreun fost sau actual posesor, de pe aici, voi descoperi cand voi demonta plafonul. Este doar o curiozitate, nu e ceva stringent.

Link spre comentariu

Nu-l deranjezi, nu trebuie sa bati drumul pana la el, suna-l : 0766.290.199 ! :h5

PS - Printre altele, cu ceva vreme in urma, a schimbat la un Surf volanul de pe dreapta pe stanga, iar pe un alt Surf a pus motor D-4D, deci, crede-ma ca stie masina asta pana la ultima saiba....:wink:

Link spre comentariu

Multumesc mult.

Pai, in cazul asta... o sa il sun si, daca are timp, il si vizitez. Prin ce zona ar trebui sa ajung ?

M-as bucura sa ii faca o inspectie generala, cineva care stie modelele astea foarte bine.

Link spre comentariu

Multumesc mult.

Pai, in cazul asta... o sa il sun si, daca are timp, il si vizitez. Prin ce zona ar trebui sa ajung ?

M-as bucura sa ii faca o inspectie generala, cineva care stie modelele astea foarte bine.

Dupa Dedeman Giurgiului, Drumul Bercenarului :h5

https://goo.gl/maps/UL8yUUDNJeG2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare