Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MESERIASI BUNI, reconditionari, reparatii, rectificari, reglaje, etc

Devils Lawyer

Postări Recomandate

Va salut dragi amici pasionati!

Deschid acest topic in speranta de a colabora si de a avea informatia in timp real, in ceea ce priveste datele de contact ale unor meseriasi "adevarati" !

Este greu sa cauti in disperare, atunci cand ai nevoie, si sa gasesti meseriasi buni! Te lovesti de 2 probleme: ori nu gasesti in zona ta, ori daca gasesti sau auzi despre ei, e greu sa intrii in contact cu ei.

Am luat multe recomandari de pe forum, dar m-am gandit ca este mult mai usor usor sa cauti si sa gasesti intr-o sectiune dedicata acestui subiect.

Propunerea este, ca aceia dintre voi care au facut o reparatie sau reconditionare si au avut norocul de a da peste un meserias bun, sau o firma, de ce nu, sa scrie pe acest forum calificarea respectivei persoane, numele, localitatea si datele de contact (telefon, mail, etc), si cateva cuvinte despre experienta lor cu respectiva persoana.

Eu, de exemplu, acum caut un meserias bun in reconditionatul turbinelor....am auzit ca exista in Brasov o firma consacrata in asa ceva, dar, fiind mai multe, nu stiu pe cine sa aleg.

In primul reply, o sa exemplific eu cum mi-ar placea sa decurga acest topic!

Toate cele bune, va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MESERIASI BUNI, reconditionari, reparatii, rectificari, reglaje, etc

REGLAJE SI REPARATII POMPE DE INJECTIE

Il recomand cu mare caldura pe un bun si foarte meserias tehnician in reglaje / reparatii pompe de injectie

GABI IOAN - TEL. 0722-379.133

Domnul Gabi este din Sinaia, din cate stiu este super-calificat in acest tip de probleme si este fost angajat al acelei firme care (inca de pe vremuri apuse) producea pompe de injectie la Sinaia.

Comunicarea cu dansul a fost foarte buna, am trimis poze cu pompa, mi s-a dat OK-ul, am pus pompa pe curier, a fost reparata/reglata la marea arta, dupa care am primit pompa tot prin curier, in ramburs fiind inclus si pretul reparatiei, pret ok vis-a-vis de lucrarea efectuata - 400 lei desfacut, curatat, schimbarea tuturor garniturilor si reglaj la valoare nominala.

Link spre comentariu

Re: MESERIASI BUNI, reconditionari, reparatii, rectificari, reglaje, etc

INJECTOARE COMMON-RAIL, POMPE-DIUZA SI RESOFTARI SAU TUNING

Calin Salisteanu - 0788-403.239

Un inginer tanar din Simeria, jud. Hunedoara

Foarte pasionat de tehnica, un tip care duce la alt nivel o dignoza auto. Este genul de meserias care trebuie sa inteleaga fenomenul, inainte de a gasi si repara "buba".

Are scule profi, cu ajutorul carora repara/reconditioneaza injectoare common-rail.

De asemenea, este foarte pasionat de resoftari, diagnoze electronice, schimbare performante....etc.

Din pacate este foarte aglomerat si raspunde foarte greu la telefon, o programare la el dureaza si 2-3 saptamani.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare