Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inlocuire scaune freelander 1

belogerer

Postări Recomandate

salut

proaspat posesor de freelander 1 5 usi am cateva nemultumiri si va cer sfatul. scaunele sunt destul de uzate si prezinta rupturi/gauri de tigara. am gasit pe olx scaunele fata si bancheta spate in stare foarte buna adica fara rupturi dar destul de rau patate. sunt de masina cu volan pe stanga spune vanzatorul si la culoare/model identic cu ale mele.merita deranjul cu achizitionarea si curatatul lor sau mai bine ma orientez catre niste huse de scaune?

scaunele si bancheta ar fi in jur de 350 lei plus pb 100 transportul si munca mea la curatat demontat si montat.

huse cat de cat sub 200 lei nu prea am gasit.

ce spuneti ? ma bag sau mai bine stau in banca mea? cu ocazia asta as fi vrut sa montez si o cotiera....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inlocuire scaune freelander 1

Treaba de 1 ora, maxim 2 sa le inlocuiesti, iar pentru curatare/igienizare poti apela la o firma de detailing. Singura grija ar fi sa nu uiti sa schimbi prinderile de centura cu pretensionare de pe scaune, sa le pui tot pe cele ale masinii.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

multumesc pentru raspuns. daca nu e asa complicat cred ca ma bag la schimbare.

la firma de detailing ma gandisem si eu dar in cazul asta tb sa plusez aproximativ 100 euro ca sa ii fac o curatare completa ca la carte nu doar scaunele si bancheta...o sa vad ce bani am disponibili si vedem atunci.

Link spre comentariu

multumesc pentru sugestie dar...interiorul de piele e sensibil mai scump. si mi-ar tb unul bej ca sa se asorteze cu bordul si fetele de usi si nu am vazut pe la dezmembrari culoarea asta.

in alta ordine de idei am avut pe un golf piele si nu sunt tocmai mare fan. vara te arzi si iarna ingheti...

Link spre comentariu

nu sunt carcotas doar ca nu as vrea sa bag bani in ea. prea multi. am gasit si un interior de piele bej cu tot cu fete de usi dar e de pe una cu volan pe dreapta si cere 250 euro...e destul de mare diferenta...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare