Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mecanic pentru inlocuire cutie transfer disco 2

cace

Postări Recomandate

Stie cineva un service care imi poate schimba cutia de transfer la un dicovery 2 am ramas cu masina in Bucuresti de asemenea trebuie tractata din apropierea aeroportului Otopeni. Daca aveti idei va rog sa imi scrieti doresc sa o schimb de luni.

Va multumesc anticipat!

Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mecanic pentru inlocuire cutie transfer disco 2

Multumesc mult am vorbit cu baiatul m-a programat luni.

Link spre comentariu

Alta intrebare ar fi daca cutia de transfer de disco 1 e la fel ca pe disco 2

Link spre comentariu

Nu e 100% identica

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Deci trebuie sa cumpar de disco 2 neaparat?

Link spre comentariu

Eu zic ca da si poate ai noroc sa gaseti cu blocant central

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Aia de discovery 1 avea blocant si era reconditionata de aia ma incanta

Link spre comentariu

Cutia de transfer de Discovery 1 nu are switch-ul pentru Low cum are Discovery 2 , poate iti pot detalia colegii ce consecinte sunt daca acesta lipseste. Alte diferente ar fi : la D2 pinioanele au mai multi dinti ,avantaj ar fi jocul mai mic si functionarea mai silentioasa;flansa cardan fata , parghia de cuplare H/L sunt diferite dar se pot schimba;raportul de transmisie in H este asemănător D1 1,222; 1,214; 1,211 doar foarte putine , D2 are 1,211 iar in L este la fel.D1 are senzor de viteza ,D2 nu.Ce defect are cutia ta?.

Editat de SMC
Link spre comentariu

Cutia de transfer de Discovery 1 nu are switch-ul pentru Low cum are Discovery 2 , poate iti pot detalia colegii ce consecinte sunt daca acesta lipseste. Alte diferente ar fi : la D2 pinioanele au mai multi dinti ,avantaj ar fi jocul mai mic si functionarea mai silentioasa;flansa cardan fata , parghia de cuplare H/L sunt diferite dar se pot schimba;raportul de transmisie este asemănător D1 1,222; 1,214; 1,211 doar foarte putine , D2 are 1,211.D1 are senzor de viteza ,D2 nu.Ce defect are cutia ta?.

Nu stiu ce are se aude un zgomot puternic si nu am timp sa stau sa o repar plus ca vreau alta cu blocant . Am nevoie saptamana viitoare de masina

Link spre comentariu

Nu stiu ce are se aude un zgomot puternic si nu am timp sa stau sa o repar plus ca vreau alta cu blocant . Am nevoie saptamana viitoare de masina

Daca cumperi cutie de transfer second-hand ar fi bine sa fie de Discovery 2 si sa stabilesti cu vânzătorul un termen de garantie.Pe viitor daca la cutia ta de transfer pinionul intermediar nu are dantura deteriorata si diferentialul central nu are carcasele uzate poti sa iei in calcul si reconditionarea.

Link spre comentariu

Salut, ma poate ajuta cineva cu un tel de la super mecanicul din Ciolpani. mi-am achizitionat un Disco 2 si as vea sa merg la o constatare generala si din cate am inteles ar cam fi cel mai in masura sa ma ajute.

Multumesc frumos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare