Mahtub Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 (edited) Caut de 2 saptamani la toate magazinele si importatorii din RO set dedicat de cauciuc pentru Pajero Sport 2005. Nimeni nu mai produce/nu mai are/nu mai aduce (RIMI, Gledring, RIGUM, etc.) Aveti ceva recomandari din afara sa comand ? Nu SUA, ca ies la pret de te doare capul... Edited January 17, 2019 by Mahtub Link to comment Share on other sites More sharing options...
tannu Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 (edited) Re: Covoare cauciuc dedicate Pajero Sport Mai multe topicuri deschise cu acelasi subiect, nu cred ca te vor ajuta. Incearca la Rimi Timisoara. Incearca sa ii si contactezi, nu doar sa cauti pe site (eu am avut noroc asa, acum cativa ani). sau incearca pe topicul colegului @roly : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?74390-Covorase-Off-Road Edited January 17, 2019 by tannu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahtub Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 Re: Covoare cauciuc dedicate Pajero Sport Merci, la RIMI am incercat direct, nu mai aduc. Incerc si la colegul respectiv. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahtub Posted February 25, 2019 Author Share Posted February 25, 2019 Follow-up, in caz ca mai cauta cineva ca mine: dupa 2 luni de cautari pe site-uri si OLX si colegul mai sus mentionat, am ajuns tot in DE sa le iau, 29Euro setul dedicat. Culmea tot cod de RIMMI :) https://www.ebay.de/itm/RMMI304-3D-Gummimatten-Gummifusmatten-MITSUBISHI-PAJERO-SPORT-1998-2008/273716866030 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tannu Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Bine ca ai gasit. Eu nu am gasit nicaieri pt Toyota 4runner (gen.2). Nici pe olx, nici pe ebay, nici pe aliexpress... Colegul @roly a zis ca are, dar nu mi-a dat pret, link, poza sau orice altceva, sa pot cumpara; nici la mail nu mi-a raspuns, asa ca m-am lasat pagubas, pt moment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts