Maryusache Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Salutare tuturor! Am un prieten cu un samurai și se chinuie să găsească un senzor hall pentru delcou său un delcou complect, vă rog dacă aveți sau mă puteți ajuta să găsim unul! Vă mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 (editat) Re: Senzor hall Cred ca mai am eu un delcou de samurai "pe stoc". Ma uit luni dupa el. Ar trebui sa ne spui si ce samurai are. Editat Ianuarie 18, 2019 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Ianuarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 (editat) Re: Senzor hall Suzuki Samurai SJ pe injecție , an 97, capacitatea 1300 Editat Ianuarie 18, 2019 de Maryusache Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Re: Senzor hall Samurai SJ, an 97, capacitatea 1300 Salutare tuturor! Am un prieten cu un samurai și se chinuie să găsească un senzor hall pentru delcou său un delcou complet, vă rog dacă aveți sau mă puteți ajuta să găsim unul! Vă mulțumesc! Data viitoare, cand mai ai nevoie de vreo piesa, te rog sa postezi in sectiunea Mica Publicitate ! :rules REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Ianuarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Re: Senzor hall Samurai SJ, an 97, capacitatea 1300 Data viitoare, cand mai ai nevoie de vreo piesa, te rog sa postezi in sectiunea Mica Publicitate ! :rules Am înțeles! Mii de scuze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Re: Senzor hall Samurai SJ, an 97, capacitatea 1300 Astea le mai am: un delcou complet de samurai si unul fara capac de swift 1.6 16v. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Re: Senzor hall Samurai SJ, an 97, capacitatea 1300 Mulțumesc pentru ajutor Yknot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Salut, am din samurai din 1999 , am ajutat un amic sa verifice un delcou cu ax cu tot de pe alf samurai si nu mai reusesc sa ii pun aprindetea la punc, stie cindva cum se monteaza delcoul cu ax cu tot,multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate