Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

contact mers inapoi

danym

Postări Recomandate

Va salut

Cred ca am reusit sa fac o "treaba mare"in sensul ca s-a rupt un fir la contactul de mers inapoi,am achizitionat unul nou de pa site-urile de piese,l-am demontat pe cel vechi l-am montat pe cel nou surpriza!Lampile stau aprinse incontinuu.Buuuun,cositoresc firul la cel vechi il pun aceeasi problema lampile aprinse incontinuu.Il scot apas pe tija de control se sting lampile eliberez tija se aprind,il pun pe cutie lampile aprinse indiferent de pozitia schimbatorului.Daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta,e posibil sa fi avut o bila,manson ceva in capul tijei si sa fi cazut fara sa-l vad?Sau a cazut in cutie?Ca atunci cred ca am o mare problema

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: contact mers inapoi

Va salut din nou si din fericire am gasit si solutia problemei.

Ai dreptate exista o saiba de aluminiu care este pentru etansare si are si rol de distantier,saiba pe care o pusesem de fiecare data.

Dar........(de fiecare data exista un dar)din discutii cu mai multi priceputi am ajuns sa masor adancimea locasului contactului si inaltimea contactului.In urma masuratorilor am constatat ca lipseste ceva de 5-6 mm.Am inceput sa caut in tot garajul si am avut placuta surpriza sa gasesc o bila care nu prea avea ce cauta acolo.Asadar demontez contactul bag bila montez contactul si ce sa vezi!? cand bag marsarier se aprind lampile cand scot din marsarier se sting.

Deci daca schimbati contactul de mers inapoi la pinin aveti grija sa nu cada bila din locas,care biluta face legatura intre tija de comanda din cutie si tija contactului.In lipsa bilei nu mai are cine sa apese pe contact cand se cupleaza mersul inapoi contactul ramanand deschis si lampile aprinse continuu.

in speranta ca patania mea va ajuta pe altii(sa nu pateasca ca mine)va las si va doresc o seara buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare