shpagasinu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 salutare! anul trecut am avut aceste trepidatii la accelerare iar la acel moment am primit recomandaraea, aici pe forum, de a face un update de soft la cutie. Am fost in reprezentanta, mi-au schimbat uleiul din cutie+ update de soft . Trepidatiile au reaparut! Zilele trecute m-am intalnit cu un coleg de pe forum, si el din iasi, si am inceput sa ne laudam cu problemele masinilor! Din ce am retinut, si el are aceste trepidatii care vin de la convertizor, doar ca el a avut si o eroare in bord. La mine inca nu este cazul. Tot de la el am aflat de un lubrifiant (Dr.tranny) care s-ar baga in cutie, o solutie care iti mai cumpără timp. Intrebarea mea este daca as putea ameliora cumva aceste trepidatii, care apar cand si cand. Sau sa incep sa strang bani pentru convertizor? Multumesc Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Re: trepidatii 20km/h - 40km/h salutare! anul trecut am avut aceste trepidatii la accelerare iar la acel moment am primit recomandaraea, aici pe forum, de a face un update de soft la cutie. Am fost in reprezentanta, mi-au schimbat uleiul din cutie+ update de soft . Trepidatiile au reaparut! Zilele trecute m-am intalnit cu un coleg de pe forum, si el din iasi, si am inceput sa ne laudam cu problemele masinilor! Din ce am retinut, si el are aceste trepidatii care vin de la convertizor, doar ca el a avut si o eroare in bord. La mine inca nu este cazul. Tot de la el am aflat de un lubrifiant (Dr.tranny) care s-ar baga in cutie, o solutie care iti mai cumpără timp. Intrebarea mea este daca as putea ameliora cumva aceste trepidatii, care apar cand si cand. Sau sa incep sa strang bani pentru convertizor? Multumesc Salut! Din proprie experineta iti spun, ca degeaba faci convertizorul daca si cutia are probleme! Cea mai buna alegere, schimbi cutia de viteze cu una din Anglia de la Ascroft, care costa exact 737 lire, cu cutia veche la schimb, sau daca vrei, platesti si garantia de 500 lire, si iti trimit cutia de viteze de la ei, si dupa ce o montezi pe masina, trimiti cutia ta, cea veche si iti returneaza cei 500 lire inapoi! cea mai buna alegere ii asta!!! La noi in tara, doar cei de la Timisoara stiu cu ce se mananca automatele in rest de reparat nimeni...am incercat si eu pe la diversi, care au sustinut ca stiu, si am cheltui mai multi banii, ca si cand as cumpara una noua din Anglia... Editat Ianuarie 28, 2019 de fulgeras Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Re: trepidatii 20km/h - 40km/h Salut! Din proprie experineta iti spun, ca degeaba faci convertizorul daca si cutia are probleme! Cea mai buna alegere, schimbi cutia de viteze cu una din Anglia de la Ascroft, care costa exact 737 lire, cu cutia veche la schimb, sau daca vrei, platesti si garantia de 500 lire, si iti trimit cutia de viteze de la ei, si dupa ce o montezi pe masina, trimiti cutia ta, cea veche si iti returneaza cei 500 lire inapoi! cea mai buna alegere ii asta!!! La noi in tara, doar cei de la Timisoara stiu cu ce se mananca automatele in rest de reparat nimeni...am incercat si eu pe la diversi, care au sustinut ca stiu, si am cheltui mai multi banii, ca si cand as cumpara una noua din Anglia... Preturile sunt "un pic" diferite: aici e vorba de Disco 3:wink: L.E: Ashcroft nu are in oferta cutia de D3 Editat Ianuarie 28, 2019 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Re: trepidatii 20km/h - 40km/h "Dr tranny shudder fix" a fost folosit cu succes de multi posesori de D3/RRS din UK, Australia, Africa de Sud si USA/Canada(am mai vorbit eu de asta mai de mult aici pe forum dupa ce am citit multe review-uri) ... eu zic ca poti ''cumpara timp" cu el, multe mii de km pana la "deces"... asta doar in cazul in care simptomul care se manifesta la tine e acel "torque converter lockup shudder" si nu altceva... daca-i altceva eventual nu ajuta ... problema e ca nu cred ca gasesti la noi, mai ieftin decat de aici https://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Tubes-Lubegard-Dr-Tranny-Lube-Automatic-Transmission-Instant-Shudder-Fixx/181699915366?hash=item2a4e28ae66:g:hIwAAOSw--1bNOzl nu am vazut , e nevoie de 2 tuburi la D3 ca sa aiba efect maxim eventual mai sapa si tu poate gasesti mai convenabil... si ca sa nu ai mari emotii https://www.google.ro/search?source=hp&ei=Km9PXPH3N4OAaafZuRg&q=discovery+3+dr+tranny+shudder+fix&btnK=Google+Search&oq=discovery+3+dr+tranny+shudder+fix&gs_l=psy-ab.3...938.18513..20274...1.0..0.156.3976.1j34......0....1..gws-wiz.....0..0j0i22i30.VvddytX0cII parerile pozitive sunt mult mai multe, bineinteles ca vei gasi si carcotasi tip gica-contra depasiti de vremuri care nu au incredere in testele stiintifice care au precedat scoaterea produsului pe piata... eu il recomand cu incredere Editat Ianuarie 28, 2019 de Astral NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shpagasinu Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 (editat) Multumesc pentru raspunsuri! Momentan, cum spuneam, nu am nicun martor aprins ! voi face achizitia si voi reveni cu detalii dupa! Am inteles ca asta se baga in cutie, dar m-ar ajuta, daca cineva a mai facut treaba asta, care este intreaga procedura! Multumesc mult!! Bine ati revenit! Editat Februarie 18, 2019 de shpagasinu Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate