kherim Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Buna ziua. Am cumparat un hardtop second fara acte si acum trebuie sa-l omologhez. Stie cineva cum se procedeaza? Am inteles ca cei de la RAR vor certificat de conformitate pe care nu il am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Salut Kherim...daca e original Toyota poti incerca la reprezentanta...poate iti vor da ei hartia aia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Salut ! Mie nu mi-au cerut asa ceva la RAR... la "structura deschisa" au scris ca poate purta hartop si mi-au umflat 400lei. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Februarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2019 Azi am fost la Toyota Constanta si nu am rezolvat nimic. Daca cumparam de la ei se rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Si daca o sa l dai jos inainte de a face ITP ul ar fi mare deranjul ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate