Gepeto Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Salut , bine v-am gasit !! Am si eu o intrebare , a montat cineva snorkel? Vreau sa montez unul dar nu gasesc . Multumesc 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Salve Gepe! Nu exista nici macar aftermarket! http://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/freelander/47437-snorkel-freelander-1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 https://www.muddymods.com/blogs/news/freelander-1-snorkels Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 De unde ati ghicit ca e vorba de freelander 1 ? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 De unde ati ghicit ca e vorba de freelander 1 ? Pentru Freelander 2 nu sunt disponibile. Unul dintre motive este ca "incurca" grilele de ventilatie din aripi. In al 2 lea rand cred ca posesorii de Lrf 2 nu prea se baga cu ele nici macar la off road soft,ca sa justifice montarea unuia chiar si de design. Este o masina destul de scumpa la intretinere in comparatie cu modelul anterior.Poate cand s-or inmulti,se va schimba situatia. Va rog sa nu ma provocati sa fac iar munca de pionierat cu snorkel si pt Lrf 2, ca ma cert cu sotia acasa:ha:.Nu de alta, dar ea merge cu masina. Inainte sa ma gandesc la snorkel,mi-a trasnit o idee sa-i montez suport pt roata de rezerva de Mercedes ML,cel nichelat,dar inca nu am ajuns sa am mintea atat de odihnita:grin:. Sa vedem ce-mi rezerva viitorul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate