SamuraiJack Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Salutare, aveți idee dacă se potrivește motorul de pe GV2 pe GV3? Este vorba de motorizarea 2l benzina, cutie automată ,cu codul J20A. Mulțam ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Nu se potriveste fara mici modificari, de ex pinionul senzorului de pe vibrochen trebuie schimbat de la una la alta pentru ca difera numarul de dinti. La prinderi este identic. Este pe forumul dedicat suzuki o discutie referitoare fix la acest subiect. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiJack Postat Februarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2019 Nu se potriveste fara mici modificari, de ex pinionul senzorului de pe vibrochen trebuie schimbat de la una la alta pentru ca difera numarul de dinti. La prinderi este identic. Este pe forumul dedicat suzuki o discutie referitoare fix la acest subiect. Am înțeles, mulțumesc mult! Caut acum sa ma documentez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiJack Postat Februarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2019 Am găsit ...este exact aceeași problemă și sper să o rezolv .Mulțumesc mult de pont. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Sa ne tii la curent, am fix aceeasi masina, GV2 (2008) cu j20a si cutie automata. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate