bogdan mihai Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Va salut dragi colegi, folosesc masina de cativa ani mai precis 5 ani si nu am schimbat uleiul la cutie , o folosesc numai pe camp in scop agricol ,anul trecut am bagat de seama ca nu mai schimba cum schimba si parca la plecarea de pe loc nu se mai tureaza (da sa plece dar parca nu are putere ) dupa ce isi ia demaraj nu mai am probleme, i sau schimbat injectoarele (zexel) garniturile si oringul de la pompa de injectie chiuloasa noua .Vreau sa schimb uleiul la cutie am vazut ceva pe youtube dar nu pe modelul meu ma puteti indruma cu ceva sfaturi , se schimba si filtrul( nu am gasit pe piata pt modelul asta), cum se face schimbul cel mai eficient ? De cand am luat masina am vazut ca nivelul este la maxim peste semne . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Martie 20, 2019 Autor Partajează Postat Martie 20, 2019 am schimbat uleiul dar problema persista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Ai in blocul de valve niste acumulatori hidraulici cu arc...., e complicat e treaba de meseserias la banc. nu pe camp. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Aprilie 2, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2019 (editat) multumesc , daca stii cum sa rezolv problema dami un sfat sau unde as putea incerca sa o rezolv ( idee cam cat ar costa ) Editat Aprilie 2, 2019 de bogdan mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate