RTU Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 (editat) Salut domnilor! Sunt proaspăt posesor de Pajero. Mașina în cauză este un MKII 3.5 1998, varianta Trophy. După ce am dormit două nopți în el, am depistat câteva probleme mai mult sau mai puțin importante: 1. Nu merg becurile de ceață, am curent la buton, dar în spate nu ajunge. Cum să depistez problema? În afară de siguranțele din stânga jos și cele de la motor mai sunt undeva? 2. Cum se schimbă becurile în blocul de reglare climatizare? 3. Dacă termometrul nu indică nimic cu ce să încep? Altul? 4. În stânga volanului am un bec verde care se aprinde când și când. Ce rol are? Licărește sau stăi aprins după capul lui. 5. Becul roșu de la ulei licărește și acesta după capul lui dar cu o lumină slabă, nu la intensitate 100%. Uleiul are 3000km și e în limite normale. Posibil probleme la sondă? Aș fi foarte recunoscător dacă ați reuși să îmi răspundeți, chiar și parțial la întrebări și/sau să îmi dați sfaturi despre orice legat de acest model. Mai jos două poze cu modelul de instrumente de bord. Nu am poză cu becul verde. Mulțumesc frumos! Cu stimă, Răzvan Editat Februarie 21, 2019 de RTU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Martie 7, 2019 Autor Partajează Postat Martie 7, 2019 Buna! Se poate sterge, nu mai este de actualitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmihai Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Salut Razvan, ce ai rezolvat cu necazurile la masina, ai dat de capat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Bună Dan! Nu le-am dat de capăt pentru că între timp a cedat motorul. S-a întors un cuzinet. Nu le-am mai dat atenție. Martorul de ulei a făcut o singură dată așa, dar mai bine făcea, poate nu ajungeam în situația asta. Termometrul merge doar pe temperatură exterioară când vrea el, deci e o problemă de conexiune undeva. La climă cred că m-am prins cum se desface și mai mult ca sigur e din bec. Ceața nu am mai abordat-o, martorul în bord se aprinde, dar becurile ba. Verific când pun caroseria pe șasiu. Momentan caut un motor sau alte variante. Am cerut să se închidă postul pentru a nu mai răpi timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmihai Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Razvan, crezi ca putem “colabora” in ceea ce priveste partea electrica la pajero...sfaturi, sugestii etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Aprilie 1, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Sigur! Doar că nu prea am cu ce să te ajut. Sunt habarnist pe partea de electric (nu că aș sti mecanică). Pot totuși să îți spun ce și cum am rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Mai 17, 2019 Autor Partajează Postat Mai 17, 2019 Salut! Update: 1. Rezolvat. De vină era alimentarea cârligului. 2, 3 și 4 abordate mai sus. 5. Refăcut motorul :)))) După ce l-am asamblat merge foarte bine, dar ralantiul galopează puțin (nu am nici un martor aprins în bord). Clapeta de accelerație necesită adaptare? O diagnoză știți la Cluj? În afară de reprezentanță. Nu am nimic împotrivă, dar poate este vre-un coleg priceput în zonă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate