padres Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 -mi mila sa mai merg la competitii cu masina cea noua -vreau un G va rog sa ma ajutati cu pareri despre ce model e mai bun ,si de ce . -voi vrea pentru open -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator autobubu Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) iati un model cit mai simplu...sa aiba blocante fata si spate totul depinde de buget Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati Iti recomand un 280 benzina, cred ca e cel mai fiabil motor. Eu l-am probat :rules si inca merge. La un moment dat cochetam cu ideea de a-mi vinde masina ( un G 280 automat), dar am vazut ca nu este interes si am renuntat Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator autobubu Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati corect cel mai prost motor...nu se strica ...poti sai faci ce vrei modelul vechi este cel mai bun. si este si fiabil. nu trebe decit sai pui suspensie,cauciucuri si troliu dupa care la padure..:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati Nu as zice ca e cel mai prost motor. No ofense, vorbesc din experienta, dupa 4 ani cu un 280, asa ca..., si am tras de el nu gluma. Dar poate ca din auzite este cel mai prost motor :T Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator autobubu Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati ma refer ca este cel mai prost motor tocmai ca nu se strica...:))) :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator autobubu Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati tin motoarele alea foarte mult...am fiert unul de multe ori si nu a patit numic, cel mult se duc semeringurile de la supape, si scoate fum albastru cind se incinge(ulei), si gasesti motoare mina adoua,si nu sunt scumpe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati asa e, si in plus un motor 280 gasesti cu 3-400 eur Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati Despre diesel ce parere aveti? 300d de pe cobra? Intreb pentru ca nu sunt in cunostinta de cauza, dar sunt curios.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati bugetul ar fi 10000 euro fara echipari -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati bugetul ar fi 10000 euro fara echipari la bugetul asta ai de unde alege.masina cea mai buna este cea care o alegi tu iar performantele le sporesti functie de echiparile care ti le permiti. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati exact. Robert stie :bravo Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati -eu vreau g280 pentru TAT cum se comporta acest model in apa tinand cont ca e benzinar-normal ca ii voi pune snorkel ,ma refer la aprindere ,etc -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati am intrat in apa peste capota si nu a patit nimic motorul--aprinderea. Atata ca a trebuit sa pun troliul care era sub apa, si cu el am avut ceva probleme Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati Despre diesel ce parere aveti? 300d de pe cobra? Intreb pentru ca nu sunt in cunostinta de cauza, dar sunt curios.... Chiar weekendul trecut am mers cu un 300d e foarte lenes... e cam ce gasim in Aro... capacitate cilindirica mare , cuplu mare cai.. ca de recesiune... :P Nu merita 300d doar daca ai fonduri pentru turbo... in rest e deplorabil NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati :hi Cel mai " jmecher" mi se pare a fi 300 TD de 177 CP ,fabricatie 95- 99 sau cel cu 2900 td, 120 cp .....sunt motoare exceptionale ....Al meu de ( 2900 td) l-am vandut la 500 000 km si am schimbat doar injectoarele.acu are 800 000 km si merge perfect...In concluzie intre anii 90- 98, MB- ul a facut SUPER MASINI ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu Toyota Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati vind un g300 d din 84 recent adus din germania nu este pregatit de off/road.Daca te intereseaza sunt din Cugir tel.0742269912 .pret 4800eur. Suzuki Jimny 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati Ce parere aveti despre Mercedes-Benz G 250 Wolf (de la armata germana) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: vreau sa cumpar un G ce model imi recomandati Ce parere aveti despre Mercedes-Benz G 250 Wolf (de la armata germana) ? Se discuta deja aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47545 Ashtept initziatorul topicului sa precizeze daca topicul mai e de actualitate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Vreau sa cumpar un G, ce model imi recomandati ? -mi mila sa mai merg la competitii cu masina cea noua -vreau un G va rog sa ma ajutati cu pareri despre ce model e mai bun ,si de ce . -voi vrea pentru open Iti recomand modelul HDJ 80! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate