belogerer Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 (editat) unii am vazut ca doresc snorkele...altii 5 cm in plus la suspensie... pe lista mea ar fi asa: grile far/stop/semnale bull bar original imbracat in cauciuc cu proiectoare cotiera tirfor un set de table pt cauciucuri de "scandal" tester/diagnoza - daca castig la loto... roof rack prindere de antena cb pe roata de rezerva si un subwoofer voi ce va doriti sau cum vreti sa imbunatatiti freelanderul vostru? Editat Februarie 23, 2019 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
condorugalben Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Foarte bună ideea.Eu aș vrea să pun suporți schiuri și praguri suplimentare. Totodată , cei care au îmbunătățiri puse deja,să ne spună ce e ok și ce nu. Eu dau un minus prinderii antenei de cb pe roata de rezervă, deoarece nu are masă bună și poziția antenei e prea joasă.Pe plafon ai avea randamentul cel mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Februarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2019 Foarte bună ideea.Eu aș vrea să pun suporți schiuri și praguri suplimentare. Totodată , cei care au îmbunătățiri puse deja,să ne spună ce e ok și ce nu. Eu dau un minus prinderii antenei de cb pe roata de rezervă, deoarece nu are masă bună și poziția antenei e prea joasă.Pe plafon ai avea randamentul cel mai bun. plafonul pe spate e curbat si nu sta talpa cum trebuie. pe mijloc are acel profil iar in fata am trapa de sticla...daca vreau ceva permanent acolo pe suportul rotii de rezerva mi se pare cel mai comod de instalat. pierd aproximativ 40 cm din inaltime dar am siguranta ca nu pleaca la 100km/h la plimbare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 plafonul pe spate e curbat si nu sta talpa cum trebuie. pe mijloc are acel profil iar in fata am trapa de sticla...daca vreau ceva permanent acolo pe suportul rotii de rezerva mi se pare cel mai comod de instalat. pierd aproximativ 40 cm din inaltime dar am siguranta ca nu pleaca la 100km/h la plimbare... Salut! Eu am caroseria in 3 usi! Folosesc o antena cu talpa magnetica de 120mm, pusa chiar in spatele trapelor si nu "zboara" nici la 130km/h! Despre restul listei, poate ar fi bine sa ne vedem prin bucale, sa discutam face-to-face... e mult de scris si argumentat! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 (editat) tocmai pt argumente pro/contra am deschis topicul. putem sa le luam pe rand...dar ne si putem intalni... cu antena mobila sus am experiente destul de neplacute pe fosta masina. alan 52 plus ml 145 distruse in 6 luni de taranii santieristi pe care ii tot caram de colo colo ca asta era jobul. evident nu aveau nici un stres sa calce pe cablu sa traga de statie sau de antena...acum e masina mea dar tot as prefera pt antena o prindere fixa cu cablul fix tras pana in fata la statie fara sa tb sa o dau jos la fiecare oprire. sa stea acolo fixa si cand plec sa bag doar statia in functiune. Editat Februarie 25, 2019 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 praguri suplimentare. Daca vrei sa ti le indoaie la vulcanizare sau la service, go for it, mai ales daca sunt after market. Din momentul in care i-ai pus trepte/praguri va trebui sa le explici care sunt punctele de calare ale masinii. Am vrut snorkel, inca studiez daca am nevoie de el, si unde sa-l montez Am vrut kit de inaltare, mi-a trecut. Am vrut roof rack, mi-a trecut. Am vrut proiectoare, inca nu m-am hotarat daca le montez sau nu. Avand diesel i-am blindat EGR-ul si cam atat. Am vrut bari de portbagaj si trepte, am. Barile de portbagaj au fost folosite o singura data, in rest dau bine pe masina. Statie am, este "mobila", folosita pe 2 masini,si antena cu talpa magnetica montata de obicei pe capota de la motor. Ce mi-as dori, un anumit V8 de la Jaguar sub capota.:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Daca vrei sa ti le indoaie la vulcanizare sau la service, go for it, mai ales daca sunt after market. Din momentul in care i-ai pus trepte/praguri va trebui sa le explici care sunt punctele de calare ale masinii. Am vrut snorkel, inca studiez daca am nevoie de el, si unde sa-l montez Am vrut kit de inaltare, mi-a trecut. Am vrut roof rack, mi-a trecut. Am vrut proiectoare, inca nu m-am hotarat daca le montez sau nu. Avand diesel i-am blindat EGR-ul si cam atat. Am vrut bari de portbagaj si trepte, am. Barile de portbagaj au fost folosite o singura data, in rest dau bine pe masina. Statie am, este "mobila", folosita pe 2 masini,si antena cu talpa magnetica montata de obicei pe capota de la motor. Ce mi-as dori, un anumit V8 de la Jaguar sub capota.:grin: poti sa detaliezi te rog un pic cum e cu antena cb pe capota motor? si eu am tot o statie "mobila" alan 52 multi cu antena ml 145 si m-ar interesa solutia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Asta e pozitia antenei, nu a sarit nici la 140 km/h, nu a lovit in parbriz, nu incurca la vizibilitate, etc. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Februarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2019 (editat) intre timp m-am mai desteptat si eu. am vizitat un prieten mecanic cu imeseuri dan pe numele lui cu atelier in rahova presupun destul de cunoscut pe aici. stiu ca repara vitara si jeep.... mi-a spus ca e o solutie uzuala pt antena si destul de folosita. ramane sa o incerc si eu... multam de poza. acum sunt lamurit deplin... ps/btw...daca e cineva care are nevoie de reflectometru pt calibrare antena pot ajuta. pct de reper bucuresti sector 4 sau zona rahova. Editat Februarie 27, 2019 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate