Vizitator nanuk Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 salut 1. gume : parerea mea ar fi sa te orientezi catre un set de cauciucuri mai uzual , cum ar fi COOPER sau BFG. Interco este mai greu de adus in tara (daca ai posibilitatea sa le importi tu atunci e ok).pe MERCEDES G incap 33"/10,5/ sau /12,5 fara modificari majore (este posibil sa-ti trebuiasca flanse distantoare la roti). profilul il alegi in functie de cat offroad vrei sa faci. 2. jante : de tabla sau aliaj, pe 15 sau 16? 3. troliu : eu as spune superwinch sau warn, de 9500 cel putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) dhl din Suedia - 250 kg declarate 1 palet si 1/2 = 740eur = 3 sapt si 1/2 de nervi/telefoane/injuraturi Asta cu cel mai ieftin serviciu dhl rutier!!! Vezi si la http://www.offroadreifen.com/ ca sunt mai aproape. Vreau sa zic ... atentie mare la ofertele dhl ca nu e ceea ce pare! Ca ideee, nu iti trebuie 5 buc ... macar o rezerva la fel cu cele de pe masina? Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) si eu as spune k iti poti lua linistit din tara ,preturile sunt bune. bogger sunt inutile pentru strada eu zic sa arunci un ochi si pe www.offroadmania.ro pentru cauciucuri nu am inteles.iti cumperi jante WHEELS? ref la trolii si in general parerea mea strict personala este ca nu merita sa iei lucruri ieftine. jantele sunt AFN nu WHEELS :grin: sunt ok,da..... vezi k gumele au prostul obicei sa se mai taie,sa se mai deterioreze,etc.....daca iti iei un set adus exclusiv pt tine vei da din colt in colt in cazul unei pene. Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Sfat gume,jenti,troliu salut mare atentie la detalii jante si flanse de G nu gasesti asa usor si sigur nu sunt 6x139,7 si nici 5x139,7 :grin: daca aduci din suedia sa-mi spui si mie...visez sa-mi aduc de la ei http://www.nitroz.se/arlanda/thornbird.asp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Sfat gume,jenti,troliu da depinde de anvelope Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate