Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari achizitie 4x4 (de buget)

bursyllac

Postări Recomandate

Multumesc mult pentru sfaturi. Mai ales ca v-ati luat timp sa scrieti in detaliu. :)

Toyota RAV4 suna bine intrucat se cam potriveste si cu ce as vrea dupa ce ma intorc, astfel ca nu ar fi o masina de unica folosinta.

@misca , eu am 175 cm, nevasta vreo 170. crezi ca reusim sa dormim amandoi in RAV4?

Apropo, cand recomandati RAV4, la ce generatie va referiti? In bugetul meu s-ar incadra ceva gen 2005-2008. E printre "alea bune" ?

Cam indiferent de masina, ma gandeam sa rezerv bani pentru o revizie sanatoasa, si sa o incalt cu niste caucucuri AT.

Legat de excursiile pe drumuri mai innoroiate, recomandati pe cineva?

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O masina fiabila si pentru care poti gasi piese oriunde pe aceasta planeta ,parerea mea ,este Toyota Land Cruiser seria 60 ,70 ,80 ,cu precadere seria 70.Masina si piese pentru masina asta gasesti oriunde pe aceasta planeta ,este fiabila , nu cere foarte multa atentie , nu are senzori care sa te opreasca din excursie , are un consum omenos.Un 70 decent se poate incadra in bugetul tau de achizitie (daca maresti putin bugetul poti lua ceva mai bun) iar reviziile nu sunt ceva de speriat.Toyotele astea sunt ca niste catari , le dai mancare si se pun la drum , nu se opresc pana la destinatie.
Link spre comentariu

Multumesc mult pentru sfaturi. Mai ales ca v-ati luat timp sa scrieti in detaliu. :)

Toyota RAV4 suna bine intrucat se cam potriveste si cu ce as vrea dupa ce ma intorc, astfel ca nu ar fi o masina de unica folosinta.

@misca , eu am 175 cm, nevasta vreo 170. crezi ca reusim sa dormim amandoi in RAV4?

Apropo, cand recomandati RAV4, la ce generatie va referiti? In bugetul meu s-ar incadra ceva gen 2005-2008. E printre "alea bune" ?

Cam indiferent de masina, ma gandeam sa rezerv bani pentru o revizie sanatoasa, si sa o incalt cu niste caucucuri AT.

Legat de excursiile pe drumuri mai innoroiate, recomandati pe cineva?

Multumesc.

Orice generatie gasesti si iti place masina,RAV4, ia doar motorul pe benzina VVTI de 2.0 sau Valvetec generatia mai noua. Sotia mea are de tavaleala una scurta din 2005, cu 140.000km si nici o problema. Ulei la fiecare 10.000, toate filtrele si drumul..

Bafta in alegere.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
Inafara de turele offroad ca sa te obisnuiesti cu 4x4,ma gandesc ca la fel de indicat ar fi sa inveti sa o repari singur-gen schimbat o planetara,un rulment sau deblocat un etrier.Daca tura e pe timp de vara cred ca traseul apei in motor si al furtunurilor ar trebui sa le visezi...Valabil la orice ti-ai alege.Si apropo de ales,cred ca manuala ar fi bine si neaparat sa aiba reductor,te poate scoate din multe.
0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare